0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τι γίνεται όταν καθηγήτρια έχει βάλει στο μάτι μαθητή και τον πετάει έξω διαρκώς; Δεν του απαντάει στις ερωτήσεις του στο μάθημα, τον γράφει κανονικά. Και ένα κιχ να κάνει (του τύπου διώχνει τον μπροστινό, και να πει αυτός πω νόμιζα εμένα κοιτάει) τον βγάζει έξω με απουσία).
Παράθεση από: nmavro73 στις Απριλίου 07, 2011, 09:15:07 amΚαι τι γίνεται όταν καθηγήτρια έχει βάλει στο μάτι μαθητή και τον πετάει έξω διαρκώς; Δεν του απαντάει στις ερωτήσεις του στο μάθημα, τον γράφει κανονικά. Και ένα κιχ να κάνει (του τύπου διώχνει τον μπροστινό, και να πει αυτός πω νόμιζα εμένα κοιτάει) τον βγάζει έξω με απουσία).Κάνει έγγραφη καταγγελία στον σύλλογο διδασκόντων (οι γονείς του δηλαδή) με κοινοποίηση στο γραφείο και η υπόθεσή του εξετάζεται σε συνεδρίαση του συλλόγου. Στην συνεδρίαση έχει δικαίωμα να παρίσταται ο ίδιος, οι γονείς του, εκπρόσωποι του 15λους και εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων. Φαντόζομαι ότι επιπλέον έχει δικαίωμα να ζητήσει την παρουσία του συμβούλου.
2ον. @bitch: αυτο που παραθέτεις είναι του 1979 όπου τότε επιτρεπόνταν και ο βασανισμός-μαστίγωμα και χαστούκισμα του μαθητή, καθώς και αποβολή αν τον έπιανες να φιλιέται με κοπελα . Εξάλλου το κείμενο που παρέθεσες πρέπει να γράφτηκε στην Αρχαία Ελλάδα! Έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Παράθεση από: happiness στις Απριλίου 07, 2011, 09:58:06 amΠαράθεση από: nmavro73 στις Απριλίου 07, 2011, 09:15:07 amΚαι τι γίνεται όταν καθηγήτρια έχει βάλει στο μάτι μαθητή και τον πετάει έξω διαρκώς; Δεν του απαντάει στις ερωτήσεις του στο μάθημα, τον γράφει κανονικά. Και ένα κιχ να κάνει (του τύπου διώχνει τον μπροστινό, και να πει αυτός πω νόμιζα εμένα κοιτάει) τον βγάζει έξω με απουσία).Κάνει έγγραφη καταγγελία στον σύλλογο διδασκόντων (οι γονείς του δηλαδή) με κοινοποίηση στο γραφείο και η υπόθεσή του εξετάζεται σε συνεδρίαση του συλλόγου. Στην συνεδρίαση έχει δικαίωμα να παρίσταται ο ίδιος, οι γονείς του, εκπρόσωποι του 15λους και εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων. Φαντόζομαι ότι επιπλέον έχει δικαίωμα να ζητήσει την παρουσία του συμβούλου.Είναι ο ίδιος πρόεδρος του 15μελούς
killbill αυτό που λέει η bitch είναι το σωστό, δεν έχει αλλάξει ο νόμος. Αυτό που σας διάβασε ο διευθυντής σας ισχύει για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Πάντως αυτό που κάνεις με την απουσία στο τελευταίο πεντάλεπτο, ομολογώ πως το κάνω κι εγώ και είναι πολύ αποτελεσματικό. nmavro73, αυτό με την καθηγήτρια που έχει βάλει στο μάτι μαθητή μού ακούγεται κάπως. Μου θυμίζει τις δικαιολογίες των παιδιών όταν τιμωρούνται για κάτι, ότι τάχα αυτά είναι αγγελούδια και φταίει πάντα ο κακός καθηγητής που τα έχει βάλει στο μάτι. Αυτές οι δικαιολογίες μπορεί να επαρκούν για τους γονείς, που είναι πεπεισμένοι πως τα βλαστάρια τους είναι αλάνθαστα, όχι όμως και για μας.
Σε μένα δεν λέει ψέμματα το παιδί. Δεν είμαι ο γονιός του, ιδιαίτερα του κάνω. Και έχουμε πολύ καλή σχέση.
Παράθεση από: nmavro73 στις Απριλίου 07, 2011, 03:00:28 pmΠαράθεση από: happiness στις Απριλίου 07, 2011, 09:58:06 amΠαράθεση από: nmavro73 στις Απριλίου 07, 2011, 09:15:07 amΚαι τι γίνεται όταν καθηγήτρια έχει βάλει στο μάτι μαθητή και τον πετάει έξω διαρκώς; Δεν του απαντάει στις ερωτήσεις του στο μάθημα, τον γράφει κανονικά. Και ένα κιχ να κάνει (του τύπου διώχνει τον μπροστινό, και να πει αυτός πω νόμιζα εμένα κοιτάει) τον βγάζει έξω με απουσία).Κάνει έγγραφη καταγγελία στον σύλλογο διδασκόντων (οι γονείς του δηλαδή) με κοινοποίηση στο γραφείο και η υπόθεσή του εξετάζεται σε συνεδρίαση του συλλόγου. Στην συνεδρίαση έχει δικαίωμα να παρίσταται ο ίδιος, οι γονείς του, εκπρόσωποι του 15λους και εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων. Φαντόζομαι ότι επιπλέον έχει δικαίωμα να ζητήσει την παρουσία του συμβούλου.Είναι ο ίδιος πρόεδρος του 15μελούςμπορουν να παρευρεθούν και μαθητές του τμήματος για να πιστοποιήσουν την αλήθεια ή όχι των λόγων του. Ο σύμβουλος θα ειναι αυτός της παιδαγωγικης καθοδήγησης και όχι σύμβουλος ειδικότητας. Οι εκπρόσωποι γονέων και κηδεμόνων μπορούν και αυτοί να παρίστανται και απο το δεκαπενταμελές μπορουν να παριστανται άλλοι δύο εκπρόσωποι. Επισης μπορεί να παρίσταται ο πρόεδρος του τμήματος. Γενικά όλο αυτό λέγεται Σχολικό Συμβούλιο. Και μιας και φέτος ουσιαστικά έχει τελειώσει το σχολικό έτος, μπορεί να γίνει αυτό το συμβούλιο πριν την έναρξη του επομένου και να αποφασιστεί για λόγους αντικειμενικότητας ο μαθητής να μετακινηθεί σε άλλο τμήμα στο οποίο δε θα διδάσκει η συγκεκριμένη καθηγήτρια...Δυστυχώς, όπως έχει γραφεί και αλλού, μερικοί εκπ/κοί είναι για πολλές φάπες... Χωρίς να ειναι οι μαθητές οσιομάρτυρες, δεν είναι και οι καθηγητές πάντα οσίες παρθένες....