0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Poppee στις Αυγούστου 29, 2011, 05:40:32 pmΠροσέξτε το : "γ) «Επικύρωση πινάκων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2011-2012»."Δηλαδή σήμερα τι έγινε τελικά; Τους πούλησε η Μηχανογράφηση του ΥΠΔ
Προσέξτε το : "γ) «Επικύρωση πινάκων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το σχολικό έτος 2011-2012»."Δηλαδή σήμερα τι έγινε τελικά; Τους πούλησε η Μηχανογράφηση του ΥΠΔ
Συνάδελφοι, δεν έχω να πω τίποτε άλλο.Έστω και αυτοί που συμμετείχατε στην συζητησούλα μας με καλύψατε, αλλά και καλύψατε (κατά τη γνώμη μου) πλήρως, όλους τους άλλους συναδέλφους που πέρασαν τυχαία σήμερα από το φιλόξενο αυτό forum και διάβασαν τούτες εδώ τις γραμμές και κατάλαβαν - ελπίζω όλοι - ότι "εμπαιζόμεθα" Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, σφόδρα από τους "Κυρίους" εκλεγμένους μας. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν την επόμενη φορά που θα κληθείτε να εκλέξετε, "Ποιούς και γιατί" ;Αγαπητή ΠΕ0404 είσαι μέσα στο νόημα. Όσο αφορά στο: "Εννοείται πως είναι στα πλαίσια της δουλειάς του τα "ρεπορτάζ" που συνηθίζει και μπράβο του στην τελική για τα 5λεπτα που αφιερώνει να τα γράψει...", να σε πληροφορήσω ότι δεν γράφει, αλλά και ούτε απαντά ο ίδιος, αλλά παιδιά που Internet-απασχολεί για να είναι media-κός.Τις αναρτήσεις, τους τις δίνει και τις ανεβάζουν μόνοι τους. Αν πρόκειται δε για απλές απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων, είναι εξουσιοδημένοι να απαντούν μονολεκτικά και αν χρειαστεί κατόπιν συννεόησης μαζί του. Ένα site θέλει χρόνο (ακόμη και αν είναι δυναμικό). Δεν θα έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά μόνος. (Μην ξεχνάτε ότι έχει δώσει και κινητά, σταθερά κλπ). Δεν θα μπορούσε να είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών! Είναι και αυτό αποκύημα των ημερών που τους θέλει όλους "in". Εκείνο βέβαια που λείπει είναι η ουσία που έχει να κάνει με τα προβλήματα των συναδέλφων...Να είστε όλοι καλά. Υπομονή μέχρι αύριο παλι.Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν απόσπαση.Ευχαριστώ για την συντροφιά.
μμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ".......................................