0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alice6 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 04:04:12 pmμμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ"....................................... ας μου το συγχωρέσουν οι δάσκαλοι αλλά ....οι πρωτοβάθμιες δεν παίζονται!!! (κλαίω απ΄τα γέλια.... σόρρυ που γελάω με τον πόνο σου αλλά είναι πραγματικά αστείο..)
μμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ".......................................
λογικό έτσι που τα λες Οταν έκανα αίτηση απόσπασης , ενώ είχα πιστοποιητικό οικογενειακή κατάστασης , μου ζήτησαν εξτρά και πιστοποιητικό εντοπιότητας όπου αναφέρεται επίσημα ο Δήμος στον οποίο ανήκω. Είμαι αναλύτρια πληροφοριακών συστημάτων οπότε ξέρω πόσο απλό είναι η ανάκτηση πληροφορίας από μια βάση δεδομένων . Οπότε επιμένω στην προχειρότητα ή αλλιώς για μένα έλλειψη επαγγελματισμού = ανικανότητα τόσο στον σχεδιασμό της φόρμας καταχώρησης για τις αιτήσεις απόσπασης αν δεν είχε προβλεφθεί η καταχώρηση του δήμου εντοπιότητας όσο και στις καταστάσεις που δίνονται στις διευθύνσεις . Έχουμε τόσα δεδομένα καταχωρημένα , και επειδή δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν πρέπει εμείς να τρέχουμε .
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 04:06:39 pmΠαράθεση από: Alice6 στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 04:04:12 pmμμμ, τελικά, ΑΦΟΥ έκανα ώρες για να ξαναμαζέψω τα χαρτιά, ΑΦΟΥ ο προιστάμενος της οργανικής μου παιδευόταν ξανά και ξανά με το φαξ, ΑΦΟΥ έσκασα για να καταλάβω τι τα θέλουν, σήμερα που πήγα εκεί ανακάλυψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και όταν τους ρώτησα, μου είπαν "α, δεν θέλουμε τίποτα γιατί είστε από άλλο ΠΥΣΠΕ"....................................... ας μου το συγχωρέσουν οι δάσκαλοι αλλά ....οι πρωτοβάθμιες δεν παίζονται!!! (κλαίω απ΄τα γέλια.... σόρρυ που γελάω με τον πόνο σου αλλά είναι πραγματικά αστείο..) Εμεις να δεις που υπηρετούμε στην Πρωτοβάθμια ,τι κλάμα ριχνουμε...
αλλά και το δικό σου το σημερινό..... άλλη φορά να ξέρεις και να λες " είμαι απο άλλο ΠΥΣΠΕ όμως..."
αρχίζω να πιστεύω ότι είμαστε η πιο οργανωμένη ΔΔΕ της χώρας με τούτα που διαβάζω...τα μόρια μετάθεσής σου βρίσκονται α. στο αντίγραφο της αίτησης μετάθεσης που οφείλει να έχει κρατήσει η διεύθυνση β. στο e-datacenter ( όπου αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να δει τα μόριά σου) γ. στις καταστάσεις μεταθέσεων που εκτυπώνονται απο το datacenter!!! ίσως πάντως τα ζήτησαν ώστε να σας τοποθετήσουν εσάς που είστε αποσπασμένοι απο άλλο πυσδε, με βάση τα μόρια μεταθέσεων....
Να ρωτήσω κάτι και εγώ? πήρα απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ .Χτες που παρουσιάστηκα στην ΠΥΣΠΕ α αθήνας έκανα μόνο δήλωση τοποθέτησης .Όταν τους ρώτησα αν έπρεπε να κάνω αναφορά ανάληψης υπηρεσίας μου απάντησαν ότι η δήλωση τοποθέτησης ενέχει αναφοράς. Όταν επέμεινα και τους τόνισα ότι στην δευτεροβάθμια θα μου ζητήσουν το έγγραφο και πως θα είμαι καλυμένη μου απάντησαν - όχι όμως με βεβαιότητα - ότι μπορεί να γίνει ένα έγγραφο μαζικό και μάλλον θα με ειδοποιήσουν άλλη μέρα για να υπογράψω. Εγώ αγχώνομαι όμως....