0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω 5 χρονια προυπηρεσια, ο αντρασ μου ειναι αστυνομικοσ στη θεσσαλονικη κ θα ζητησω αποσπαση- συνυπηρετηση. υπαρχει περιπτωση να μην την παρω?
ο νόμος για τα σώματα ασφαλείας είναι κοινός για ΟΛΟ το δημόσιο τομέα... Συνεπώς δεν γίνεται να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί... Και μένα ο άντρας μου είναι στα σώματα ασφαλείας και εδώ και 8 χρόνια πηγαμε σε 6 διαφορετικά μέρη... Δεν γίνεται να μην μας τραβάνε γιατί σχεδόν κάθε χρόνο αλλάζει μέρος... Εγώ συνεπώς δεν μπορώ να παίρνω κάθε χρόνο μετάθεση εκει που θα είναι ο άντρας μου και ΑΠΑΙΤΩ από το κράτος να στηρίξει το θεσμό της οικογένειας.... Δεν ξέρετε πόσο άσχημα νιώθει το παιδί μου που κάθε χρόνο αλλάζει φίλους, σχολείο, γειτονιά κ.τλ. Φαντάζεστε να μην είμαστε μαζί και όλη η οικογένεια??
Να ρωτήσω κι εγώ κάποιον που να έχει κάνει ξανά αίτηση απόσπασης;Στην αίτηση δηλώνουμε μόνο μία περιοχή ή μπορούμε και περισσότερες;επίσης, υπάρχει περίπτωση να ζητήσει κάποιος και να πάρει απόσπαση σε περιοχή που παραδοσιακά έχει πολλά λειτουργικά κενά(π.χ. κυκλάδες), ακόμη και αν δεν ανήκει σε καμία από τις κατηγορίες που μοριοδοτούνται για απόσπαση;και κάτι τελευταίο.θέλω πολύ να φύγω από την περιοχή στην οποία ανήκω οργανικά.Συμφέρει να δηλώσω αναπηρία γονέα διεκδικόντας τη Λάρισα που δεν έχει κενά,αλλά για την οποία θα έχω κάποια μόρια ή να ζητήσω Κυκλάδες που έχουν κενά,αλλά χωρίς μόρια;και αν γίνει δεκτή καμία από τις παραπάνω δύο αιτήσεις μπορώ να ζητήσω εκ των υστέρων εσωτερική απόσπαση;βομβαρδισμός ερωτήσεων......!!!!!!!!!!!!!!!!