0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) Τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις λόγω κοινωνικών κριτιρίων? Θα εξακολουθήσουν να προτάσονται? πχ ένας αποσπασμένος από άλλο ΠΥΣΔΕ παντρεμένος με συνυπηρέτηση θα προηγείται του ελεύθερου που είναι στη Διάθεση???
β) Αν είναι ένας παντρεμένος με συνυπηρέτηση στη Διάθεση και ένας παντρεμένος με συνυπηρέτηση αποσπασμένος από άλλο ΠΥΣΔΕ ή εντός του ΠΥΣΔΕ. Λειτουργεί η σειρά τοποθέτησης διασταλτικά και προηγείται μεταξύ των αιτούντων συνυπηρέτηση αυτός που είναι στη Διάθεση ή πάει βάσει αρχαιότητας?
Παράθεση από: ΠΑΝΟΣMP στις Μαΐου 17, 2011, 12:13:04 pmδιοριστηκα 2010 και ειμαι υπεραριθμος με στειλανε με αποσπαση σε αλλο σχολειο. τι πρεπει να κανω τωραΜην μπερδεύεις τον όρο υπεράριθμος με το ότι δεν έχεις οργανική. Κρίθηκες υπεράριθμος έχοντας χάσει οργανική? Μάλλον όχι γιατί διορίστηκες το 2010 (που να πρόλαβες )Προφανώς είσαι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Η ΔΔΕ σου θα βγάλει τα ΟΡΓΑΝΙΚΑ κενά, θα κάνεις αίτηση για οργανική και αν δεν πάρεις ή πάρεις κάπου και θέλεις να πας σε άλλο σχολείο θα κάνεις αίτηση μετά για τοποθέτηση ή εσωτερική απόσπαση αντίστοιχα.
διοριστηκα 2010 και ειμαι υπεραριθμος με στειλανε με αποσπαση σε αλλο σχολειο. τι πρεπει να κανω τωρα
τα δικαιολογητικά για αυτές τις περιπτώσεις είναι ίδια με αυτά που καταθέτεις στην αίτηση μετάθεσης.
Συνάδελφοι διάβασα την εγκύκλιο των αποσπάσεων και δεν είδα πουθενά τα δικαιολογητικά.Οκ, αντιλαμβάνομαι τι δικαιολογητικό πρέπει να προσκομίσω για να αποδείξω ότι είμαι έγγαμη, έχω παιδιά κλπ, αλλά για τη συνυπηρέτηση ας πούμε τι πρέπει να προσκομίσω?? Ο σύζυγος είναι ιδιωτικός υπάλληλος...
Παράθεση από: bitch στις Μαΐου 17, 2011, 10:23:55 pmτα δικαιολογητικά για αυτές τις περιπτώσεις είναι ίδια με αυτά που καταθέτεις στην αίτηση μετάθεσης. Αγαπητή bitch, εάν μου επιτρέπεις να εκμεταλλευτώ λίγο τον χρόνο σου και τις γνώσεις σου, θα ήθελα να μου γράψεις ποια είναι τα δικαιολογητικά για τη συνυπηρέτηση με ιδιωτικό υπάλληλο, γιατί δεν έχει τύχει ποτέ να επικαλεστώ συνυπηρέτηση... Ευχαριστώ!