0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάζομαι πλατεία, με σκηνές από εκπαιδευτικούς.... Έχει να ακούσει..... Θα το κόψει το ΕΣΡ όμως!
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 25, 2011, 08:41:58 pmΦαντάζομαι πλατεία, με σκηνές από εκπαιδευτικούς.... Έχει να ακούσει..... Θα το κόψει το ΕΣΡ όμως! εγώ πάλι έχω την εξής .....φαντασίωση: σκηνές μπροστά απο το υπουργείο και απλωμένα στη σειρά εκατοντάδες τρύπια....βρακιά!! Έτσι για να δώσουμε έμφαση στην ένδεια και την φτώχεια των εκπ/κών.....να δεις μετά νούμερα η AGB!!! και επίσης, μία ώρα δωρεάν μάθημα σε μαθητές και μετά δύο ώρες γιούχα εν χορώ εκπ/κών και μαθητών - εκεί να δεις γλέντια και happening!! όλος ο κόσμος μαζί με τους εκπ/κούς!!! μμμμμ δεν το λες κακόοοοοοο
Πριν προλάβουν να έρθουν τα κανάλια 6 το πρωί θα έρθουν να μας μαζέψουν... Κάτι μου θυμίζει...
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 25, 2011, 08:48:14 pmΠριν προλάβουν να έρθουν τα κανάλια 6 το πρωί θα έρθουν να μας μαζέψουν... Κάτι μου θυμίζει...πριν ερθουν τα καναλια θα ερθουν τα ΜΑΤ
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 25, 2011, 08:52:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 25, 2011, 08:48:14 pmΠριν προλάβουν να έρθουν τα κανάλια 6 το πρωί θα έρθουν να μας μαζέψουν... Κάτι μου θυμίζει...πριν ερθουν τα καναλια θα ερθουν τα ΜΑΤ ωραία, τότε σου χω κάτι καλύτερο: αφού θα έχουμε που θα έχουμε τα .....βρακιά, να χουμε φυλάξει το ....περιεχόμενό τους για να καλωσορίσουμε τους ΜΑΤατζήδες!!! (και μην τολμήσουν οι διαχειριστές να μας πουν να επανέλθουμε στο θέμα.....επί του θεματος μιλάμε : πώς να επισπευσθούν οι αναμενόμενες αποσπάσεις ντεεεεε
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Pampers όλου του κόσμου , ενωθείτε!!!!( οι πάνες των ηλικιωμένων,πιάνονται; )