0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....και μεσα σε ολα η ΔΔΕ Κυκλαδων καλει άπαντες να παρουσιαστουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 1/9, όσους είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ στα σχολεια που υπηρετούσαν πέρυσι και τους νεοδιόριστους στη Συρο....!!Αντε ...καλές διακοπές...!!!http://dide.kyk.sch.gr/
Παράθεση από: Amorgos05 στις Αυγούστου 26, 2011, 09:12:18 pm....και μεσα σε ολα η ΔΔΕ Κυκλαδων καλει άπαντες να παρουσιαστουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 1/9, όσους είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ στα σχολεια που υπηρετούσαν πέρυσι και τους νεοδιόριστους στη Συρο....!!Αντε ...καλές διακοπές...!!!http://dide.kyk.sch.gr/Δηλαδή εγώ που ήμουν πέρυσι αθήνα με απόσπαση, δεν έχω οργανική αλλά ανήκω γ' κυκλάδων και πέρυσι με είχαν τοποθετήσει σε λειτουργικό κενό στην αμοργό αλλά είχα απόσπαση, πού θα παρουσιαστώ?!!!!!!!
Θα τρελλαθώ ...θα πηδηχτώ από το παράθυρο.... Εχω ανοιχτό εισητήριο για σύρο γιατί λόγω της απεργίας δεν μπόρεσα να πάω στις 30 . Αν υποψιαστώ ότι θα τρέχω αμοργό θα φρικάρω. Και αν δεν πάρεις απόσπαση και είσαι δ.πυσδε τί κάνεις μένεις στο προηγούμενο λειτουργικό κενό που μπορεί να μην τοποθετηθείς καν εκεί φέτος?
Παράθεση από: GRETEL στις Αυγούστου 26, 2011, 09:51:52 pmΘα τρελλαθώ ...θα πηδηχτώ από το παράθυρο.... Εχω ανοιχτό εισητήριο για σύρο γιατί λόγω της απεργίας δεν μπόρεσα να πάω στις 30 . Αν υποψιαστώ ότι θα τρέχω αμοργό θα φρικάρω. Και αν δεν πάρεις απόσπαση και είσαι δ.πυσδε τί κάνεις μένεις στο προηγούμενο λειτουργικό κενό που μπορεί να μην τοποθετηθείς καν εκεί φέτος?το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο στη διευθυνση να σε διαφωτίσει κάποιος υπεύθυνα για το που θα παρουσιαστείς....πριν την αμοργό που σε είχαν τοποθετήσει ?κανονικά παρουσιαζόμαστε σε κάποιο σχολείο...εμένα μου έλεγαν επειδη ήμουν και γω αποσπασμένη να παρουσιάζομαι στο σχολείο που με τοποθετούσαν τη τελευταία χρονιά..μπλέξιμο...μην αγχωνεσαι....και πάρε τηλέφωνο να συνενοηθείς και πές τους οτι δεν μπορείς να είσαι αμοργό τουλάχιστον να παρουσιαστείς στη συρο....
Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριασει την Δευτερα για να επικυρωσει τις αποσπασεις απο Πυσπε σε Πυσπε. Το ΚΥΣΔΕ ποτε θα συνεδριασει???Επισης αν ισχυουν αυτα που λεει ο συναδερφος Mackis θα τραβιομαστε στην οργανικη μας σιγουρα να φαμε τα λεφτα που δεν εχουμε. Μας βλεπω ολους για αναρρωτικες , αιμοδοτικες και δε συμμαζευεται.
Αγανακτισμένη παρακολουθώ τα τεκταινόμενα έχοντας βγάλει εισιτήριο για Κω από Θεσσαλονίκη, από την οποία θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη στις 7/9 για την επιμόρφωση και θα ξαναγυρίσω στην Κω στις 11/9 μαζί με τα δυο παιδάκια μου, αν δεν πάρω την απόσπαση(που δε θα την πάρω).Μεταξύ όλων αυτών να βρω σπίτι, να τακτοποιήσω τα παιδιά σε σχολείο και να αποχαιρετίσουμε οι τρεις μας τον μπαμπά μας που θα μείνει πίσω.Και πίστευα ότι, αν διοριστώ, θα λυθούν τα προβλήματά μου,Κούνια που με κούναγε!!!!!!!!!!!1