0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ο,τι αφορα το χρονο ανακοινωσης των αποσπασεων, παραθετω το εξης ευστοχο σχολιο επι του δελτιου ρυπου του υπουργειου ενος επισκεπτη της alfavita:
Παράθεση από: Damien στις Μαΐου 03, 2011, 03:17:29 pmΣε ο,τι αφορα το χρονο ανακοινωσης των αποσπασεων, παραθετω το εξης ευστοχο σχολιο επι του δελτιου ρυπου του υπουργειου ενος επισκεπτη της alfavita:... δεν ξέρω εάν το έκανες επίτηδες ( το "τ" και το "ρ" είναι δίπλα στο πληκτρολόγιο ) αλλά είναι πετυχημένο ....
Η εκτίμηση μου είναι οτι πάνω κάτω η σειρά των γεγονότων θα είναι η εξής :1. Ανακοίνωση μεταθέσεων2. Τοποθετήσεις μετατεθειμένων / αιτούντων βελτίωση θέσης / διάθεσης ΠΥΣΔΕ / Υπεραρίθμων 2. Εγκύκλιος αποσπάσεων 3. Αιτήσεις απόσπασης - Αιτήσεις αποσπάσεων Εντός ΠΥΣΔΕ ( όλα αυτά μέχρι τον Ιούνιο )4. Οριστικοποίηση συνταξιοδοτήσεων 5. Τοποθετήσεις όσων είναι διάθεση ΠΥΣΔΕ και όσων έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης .6. Ανακοίνωση αποσπάσεων ( Αύγουστος )... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τα περί
Το αποσπάσεις στο α δεν αφορά προφανώς τις αποσπάσεις από άλλες περιοχές, μιας και αυτό περιγράφεται ΡΗΤΑ στο γ. Προφανώς στο α υπάρχει η σύγχηση του όρου απόσπαση-τοποθέτηση που συμβαίνει πολλές φορές αρχές Σεπτεμβρίου που ψαχνόμαστε όλοι.Αν το ερμήνευσα σωστά μάλλον εννοεί:
Το αποσπάσεις στο α δεν αφορά προφανώς τις αποσπάσεις από άλλες περιοχές, μιας και αυτό περιγράφεται ΡΗΤΑ στο γ. Προφανώς στο α υπάρχει η σύγχηση του όρου απόσπαση-τοποθέτηση που συμβαίνει πολλές φορές αρχές Σεπτεμβρίου που ψαχνόμαστε όλοι.Αν το ερμήνευσα σωστά μάλλον εννοεί:α. (Αποσπάσεις και τοποθετήσεις) ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ, εννοώντας όσους ΚΡΙΘΗΚΑΝ υπεράριθμοι ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗ από μείωση ωρών ή κλείσιμο-συγχώνευση σχολείου και τελικά ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ άλλη οργανική γιατί δεν άνοιξε καμία. Αυτοί λοιπόν προηγούνται των τοποθετήσεων των σε Διάθεση ΠΥΣΔΕ. Ο όρος αποσπάσεις εδώ μάλλον είναι καταχρηστικός καθώς αποσπάσεις θεωρούνται οι τοποθετήσεις σε άλλο σχολείο όσων έχουν ΗΔΗ οργανική. Υπεράριθμοι είναι όσοι ΧΑΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ...