0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα της συνυπηρέτησης. Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο; Συνυπηρέτηση με δημόσιο ή με ιδιωτικό υπάλληλο που υπηρετεί σε άλλο τόπο; Συνυπηρέτηση όμως δεν είναι και όταν ζεύγος εκπαιδευτικών υπηρετεί στην ίδια περιοχή; Αυτό μοριοδοτείται ή όχι; Ευχαριστώ.
Για να προλάβω να παντρευτώ, ρωτάω!!!
Παράθεση από: erietta στις Μαΐου 18, 2011, 10:01:07 pmΘα ήθελα να επαναφέρω το θέμα της συνυπηρέτησης. Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο; Συνυπηρέτηση με δημόσιο ή με ιδιωτικό υπάλληλο που υπηρετεί σε άλλο τόπο; Συνυπηρέτηση όμως δεν είναι και όταν ζεύγος εκπαιδευτικών υπηρετεί στην ίδια περιοχή; Αυτό μοριοδοτείται ή όχι; Ευχαριστώ.Kοιταξε, μεχρι στιγμης, η συνυπηρετηση νοειται οπως την οριζεις ανωθι, (και σε αλλη περιοχη μεταθεσης με συζυγο του δημοσιου ή ιδιωτικου τομεα και σε διαφορετικο δημο της ιδιας περιοχης μεταθεσης με συζυγο του δημοσιου ή ιδιωτικου τομεα), και ως τετοια μοριοδοτειται και για τις μεταθεσεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και για τις μεταθεσεις απο σχολειο σε σχολειο.Damien να σου κάνω άλλη μία ρώτηση που "καει" μια συνάδελφο και το ψαχνει;Στις οδηγίες προς αυτούς που θα ασχοληθούν με την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων απόσπασης μιλά για συνυπηρέτηση μόνο με δικαστικούς και στρατιωτικούς και δε γίνεται λόγος για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας.είδα και στη δημόσια διαβούλευση του νέου νόμου για τις αποσπάσεις ότι συζητήθηκε έντονα το θέμα αυτό από σχολιαστές.έχει αλλάξει κάτι;δεν ισχύει πλέον η συνυπηρέτηση με σώματα ασφαλείας ή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται χάριν συντομίας;;όποιος πιθανώς γνωρίζει και εχει την ευγενή καλοσύνη,ας απαντήσει!Τωρα, ως προς τις αποσπασεις, θα πρεπει να περιμενεις το επικειμενο νομοθετημα του υπουργειου για να διαπιστωσεις αν, τι και πως μοριοδοτειται. Θα πω και το εξης. Οταν περυσι το υπουργειο επεξεργαζοταν το νομο 3848/2010, ενα απο τα πρωτα προσχεδια που ειχε παραδοθει ατυπως σε συνδικαλιστες περιελαμβανε προβλεψη που πριμοδοτουσε τις αποσπασεις συζυγων εκπαιδευτικων παρομοια με αυτη που προτασσει τις αποσπασεις συζυγων σωματων ασφαλειας. Φυσικα, αυτη η διαταξη απαλειφθηκε απο το τελικο νομοσχεδιο.
Damien να σου κάνω άλλη μία ρώτηση που "καει" μια συνάδελφο και το ψαχνει;Στις οδηγίες προς αυτούς που θα ασχοληθούν με την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων απόσπασης μιλά για συνυπηρέτηση μόνο με δικαστικούς και στρατιωτικούς και δε γίνεται λόγος για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας.είδα και στη δημόσια διαβούλευση του νέου νόμου για τις αποσπάσεις ότι συζητήθηκε έντονα το θέμα αυτό από σχολιαστές.έχει αλλάξει κάτι;δεν ισχύει πλέον η συνυπηρέτηση με σώματα ασφαλείας ή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται χάριν συντομίας;;όποιος πιθανώς γνωρίζει και εχει την ευγενή καλοσύνη,ας απαντήσει!
Παράθεση από: gumus στις Μαΐου 19, 2011, 12:03:41 pmDamien να σου κάνω άλλη μία ρώτηση που "καει" μια συνάδελφο και το ψαχνει;Στις οδηγίες προς αυτούς που θα ασχοληθούν με την ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων απόσπασης μιλά για συνυπηρέτηση μόνο με δικαστικούς και στρατιωτικούς και δε γίνεται λόγος για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας.είδα και στη δημόσια διαβούλευση του νέου νόμου για τις αποσπάσεις ότι συζητήθηκε έντονα το θέμα αυτό από σχολιαστές.έχει αλλάξει κάτι;δεν ισχύει πλέον η συνυπηρέτηση με σώματα ασφαλείας ή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται χάριν συντομίας;;όποιος πιθανώς γνωρίζει και εχει την ευγενή καλοσύνη,ας απαντήσει!Το κάνουνε για συντομία... Και πριν 3 χρόνια που είχα πάρει απόσπαση επειδή ο άντρας μου είναι στα σώματα ασφαλείας, στην ηλεκτονική κατάθεση έγραγε κατηγορία στρατιωτικός. Επειδή νόμιζα τότε ότι η κοπέλα που μου έκανε την αίτηση έκανε λάθος την είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι εννοούνται όλοι σε αυτη την κατηγορίαδηλ και οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί και οι αλλοι. Μπορείς να μου πεις τι συζητήθηκε στη δημόσια διαβούλευση?
οταν λες "σε αυτούς που θα ασχοληθούν με την ηλεκτρονικη υποβολή αιτήσεων δόθηκαν οδηγίες.."το βρήκες κάπου στο Ιντερνετ ή το άκουσες προφορικά από κάποιον; Γιατί η συνυπηρέτηση με σώματα ασφαλείας ισχύει σε όλο το δημόσιο τομέα και θα είναι παράλογο να εξαιρεθούν μόνο οι εκπαιδευτικοί