0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alice6 στις Ιουνίου 15, 2011, 05:32:04 pmΣυνάδελφοι, διάβασα την εγκύκλιο, κι έχω δύο ουσιαστικές απορίες:1. Όσον αφορά τη συνυπηρέτηση με τον σύζυγό μου, ο οποίος απολύθηκε πριν ένα μήνα, από ό,τι κατάλαβα μπορώ να την επικαλεστώ και να δικαιούμαι τα 10 μόρια (είναι στο ταμείο ανεργίας). Σωστά?2. Όσον αφορά όμως τον τόπο για τον οποίο επικαλούμαι τη συνυπηρέτηση τι γίνεται??? Ο σύζυγός μου δούλευε Μαρούσι (τώρα δεν δουλεύει πουθενά) και μένουμε Παλλήνη (Ανατολική Αττική). Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, για ποια περιοχή ισχύει η συνυπηρέτηση (εάν έχω καταλάβει σωστά ότι μπορώ να την επικαλεστώ ενώ ο σύζυγος είναι στο ταμείο ανεργίας).3. Όσον αφορά στην εντοπιότητα (που έχω στην Α Αθήνας) μετράει για όλη την Αττική?Έχω μπερδευτεί πολύ....Συνάδελφοι, εάν κάποιος μπορεί να απαντήσει...
Συνάδελφοι, διάβασα την εγκύκλιο, κι έχω δύο ουσιαστικές απορίες:1. Όσον αφορά τη συνυπηρέτηση με τον σύζυγό μου, ο οποίος απολύθηκε πριν ένα μήνα, από ό,τι κατάλαβα μπορώ να την επικαλεστώ και να δικαιούμαι τα 10 μόρια (είναι στο ταμείο ανεργίας). Σωστά?2. Όσον αφορά όμως τον τόπο για τον οποίο επικαλούμαι τη συνυπηρέτηση τι γίνεται??? Ο σύζυγός μου δούλευε Μαρούσι (τώρα δεν δουλεύει πουθενά) και μένουμε Παλλήνη (Ανατολική Αττική). Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, για ποια περιοχή ισχύει η συνυπηρέτηση (εάν έχω καταλάβει σωστά ότι μπορώ να την επικαλεστώ ενώ ο σύζυγος είναι στο ταμείο ανεργίας).3. Όσον αφορά στην εντοπιότητα (που έχω στην Α Αθήνας) μετράει για όλη την Αττική?Έχω μπερδευτεί πολύ....
Συνάδελφοι,πήγα σήμερα σε ένα Γραφείο να υποβάλλω αίτηση απόσπασης και οι υπάλληλοι εκεί δεν μπορούσαν να βρούν στο σύστημα την φόρμα της ηλεκτρονικής καταχώρησης.. Μου είπαν ότι μπορεί να μην έχει ανοιχτεί το σύστημσ ακόμη για τις αποσπάσεις.
Παράθεση από: Alice6 στις Ιουνίου 17, 2011, 08:20:06 amΠαράθεση από: Alice6 στις Ιουνίου 15, 2011, 05:32:04 pmΣυνάδελφοι, διάβασα την εγκύκλιο, κι έχω δύο ουσιαστικές απορίες:1. Όσον αφορά τη συνυπηρέτηση με τον σύζυγό μου, ο οποίος απολύθηκε πριν ένα μήνα, από ό,τι κατάλαβα μπορώ να την επικαλεστώ και να δικαιούμαι τα 10 μόρια (είναι στο ταμείο ανεργίας). Σωστά?2. Όσον αφορά όμως τον τόπο για τον οποίο επικαλούμαι τη συνυπηρέτηση τι γίνεται??? Ο σύζυγός μου δούλευε Μαρούσι (τώρα δεν δουλεύει πουθενά) και μένουμε Παλλήνη (Ανατολική Αττική). Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, για ποια περιοχή ισχύει η συνυπηρέτηση (εάν έχω καταλάβει σωστά ότι μπορώ να την επικαλεστώ ενώ ο σύζυγος είναι στο ταμείο ανεργίας).3. Όσον αφορά στην εντοπιότητα (που έχω στην Α Αθήνας) μετράει για όλη την Αττική?Έχω μπερδευτεί πολύ....Συνάδελφοι, εάν κάποιος μπορεί να απαντήσει...1. Ναι. το λέει στην σελίδα 72.
3. Ναι, το είδα, αλλά σύμφωνα με τον Καλλικράτη δεν έχει ενωθεί όλη η Αθήνα, έτσι δεν είναι? Οπότε η Α΄Αθήνας στην οποία έχω εντοπιότητα δεν μπορεί να μετρήσει εάν βάλω την Ανατολική Αττική.... έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Πολύ άδικο βέβαια αυτό νομίζω. Τι λες? Καλά το έχω καταλάβει? Και ποιος θα μπορούσε να μας δώσει μια απάντηση σε αυτό?
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ