*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 567562 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #196 στις: Ιουνίου 18, 2011, 08:08:28 am »
Και εγώ πήγα παιδιά αλλά με έδιωξαν γιατί δεν ανοιγε το σύστημα.. Μπορούμε να κάνουμε και χειρόγραφα τις αιτήσεις??? Γιατί εμένα δεν μου είπαν κάτι τέτοιο όυτε πήρα αριθμό πρωτοκόλλου. Απλά μου ελιπαν να πάω ξανά προς το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Καλημερα!! Εγω λεω να παω Δευτερα- Τριτη να κανω την αιτηση για αποσπαση!! Δεν προλαβαινω οποιαδηποτε αλλη μερα, γιατι πρεπει να φυγω για εξωτερικο! Λετε να μην εχει ανοιξει το συστημα μεχρι τοτε? Κι αν γινει αυτο και χασω τις προθεσμιες? Η εγκυκλιος λεει απο 16 μεχρι 30 ετσι δεν ειναι? Τι να κανω?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:07:45 »

Αποσυνδεδεμένος nto-re-mi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιουνίου 18, 2011, 10:14:20 am »
και εμένα τα ίδια μου είπαν οτι δε έχει ανοίξει το σύστημα!! Που να ανοίξει με όλα αυτά που γίνονται?εδω δε ξέραν αν θα κρατήσει το υπουργείο ο καθε υπουργός... ??? παρόλα αυτά η κάργια έκατσε!!!δε γινόταν να πάρει πόδι και αυτη!!!

Αποσυνδεδεμένος nto-re-mi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιουνίου 18, 2011, 10:21:26 am »
να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου...στη σειρά μορίων για τοποθετήσεις γίνεται να προσμετρήσουν προυπηρεσία ξαφνικά κάποιου επειδή δε το είχαν κάνει πέρυσι? πέρυσι είχε 6 και φέτος 27!!  >:(

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιουνίου 18, 2011, 10:51:19 am »
Καλημερα συναδελφοι!Εχω κι εγω την απορια για το τι γραφουμε στο κενο πλαισιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.Εχω γνωματευση ιατρου για προβλημα υγειας γονεα,οπου ομως δεν αναγραφεται ποσοστο αναπηριας.Λετε να μη τη δεχτουν ή θα μπορεσω τουλαχιστον να το αναφερω μεσα στο πλαισιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ?Αν ξερει καποιος ας απαντησει παρακαλω,ισως υπαρχουν συναδελφοι με το ιδιο προβλημα!Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια!!!  :-*
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:07:45 »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Ιουνίου 18, 2011, 11:05:41 am »
Και μια ακομη ερωτηση,συναδελφοι.Θα αναρτηθουν τα μορια αποσπασης των εκπαιδευτικων στις Διευθυνσεις που ανηκουν οργανικα,οπως γινεται καθε χρονο οταν κανουμε τις αιτησεις για μεταθεση?Ευχαριστω και παλι!  ::)
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιουνίου 18, 2011, 11:27:46 am »
Οοοοκ. Λοιπόν. Μισό λεπτό να πάρω το δασκαλίστικο ύφος μου.... γκχουχου γκουχου... οκ.

ΔΕ ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος fifi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιουνίου 18, 2011, 04:16:17 pm »
Αγαπητή /έ happiness, πριν να κάνω την ερώτησή μου στο forum είχα διαβάσει την εγκύκλιο αλλά δυστυχώς δεν κατάλαβα τι εννοούσε όταν στο σημείο που διευκρίνιζε τα κριτήρια των αποσπάσεων έγραφε: ΙΙ. ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
β) Η διετία που πρέπει να έχει ο/η σύζυγος κατά την έννοια που διευκρινίζεται στην προαναφερόμενη εγκύκλιο των μεταθέσεων δύναται να περιλάβει και διαστήματα επιδοτούμενης ανεργίας χωρίς να απαιτείται ενεργός σύβαση εργασίας κατά την υποβολή των αιτήσεων. Η συμπλήρωση του χρόνου της διετίας μπορεί να γίνει μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων απόσπασης.

Για ποια διετία μιλάει και πότε αυτή προαναφέρθηκε στην εγκύκλιο;
Μήπως η απάντηση βρίσκεται στους νόμους στους οποίους στηρίζεται η εγκύκλιος και οι οποίοι απλώς αναφέρονται ονομαστικά, αλλά όχι αναλυτικά;
To θέμα πάντως είναι ότι όσες φορές και αν διάβασα την εγκύκλιο απάντηση στο ερώτημά μου δεν πήρα και άκρη δεν έβγαλα. Πιθανόν κάτι να διαφεύγει της προσοχής μου.
Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει.

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιουνίου 18, 2011, 04:53:22 pm »
Η μοριοδότηση σε ποιο νόμο βασίζεται;;
Η εγκύκλιος των αποσπάσεων ποίου νόμου ερμηνευτική αποτελεί, όσον αφορά το κομμάτι της μοριοδότησης;;
Η εγκύκλιος είναι παντελώς παράνομη και ανυπόστατη όσον αφορά το κομμάτι της μοριοδότησης...
Με μία αγωγή  καταπέφτει σα χάρτινος πύργος, διότι η δημοκρατία δε δέχεται λογικές τύπου "αποφασίζομεν και διατάζομεν"...
Τα ακούνε αυτά που γράφω οι ρόμπες της ΟΛΜΕ, ρεεεεεε;;;;
Άρχισε να "νομοθετεί" μόνο του το ΥΠΔ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 18, 2011, 04:55:04 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιουνίου 18, 2011, 05:01:32 pm »
προς φιφη

προσωπικά καταλαβαίνω πως εστω και με άνεργο σύζυγο μπορείς να πάρεις τα μόρια , το λέει καθαρα νομίζω" αν μέσα στη διετια έχει διαστήματα επιδοτούμενης ανεργιας" . για καθε αμφιβολια υπάρχει τηλ. στο υπεπθ να σαι σίγουρη.

Αποσυνδεδεμένος actor

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιουνίου 18, 2011, 08:20:47 pm »
Καλημερα συναδελφοι!Εχω κι εγω την απορια για το τι γραφουμε στο κενο πλαισιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.Εχω γνωματευση ιατρου για προβλημα υγειας γονεα,οπου ομως δεν αναγραφεται ποσοστο αναπηριας.Λετε να μη τη δεχτουν ή θα μπορεσω τουλαχιστον να το αναφερω μεσα στο πλαισιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ?Αν ξερει καποιος ας απαντησει παρακαλω,ισως υπαρχουν συναδελφοι με το ιδιο προβλημα!Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια!!!  :-*
Συνάδελφε, και εγώ είμαι τέτοια περίπτωση...ναι εκεί θα γράψω περιεκτικά το πρόβλημα και θα υποβάλλω το χαρτί...χωρίς όμως να αναγράφει ποσοστό αναπηρίας. Επίσης στις παρατηρήσεις έγραψα και ένα μικρό κείμενο για τους λόγους τους οποίους ζητώ απόσπαση...Οικογένεια, οικονομικοί λόγοι....

Αποσυνδεδεμένος ηβη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιουνίου 19, 2011, 12:02:37 am »
Σχετικά με τη διετία για την συνυπηρέτηση εγώ πήρα στο υπουργείο να ρωτήσω,επειδή ο άντρας μου είναι αναπληρωτής και έχει κάποιους μήνες επιδοτούμενη ανεργεία,και μου είπαν ότι για το διάστημα 30-6-2009 έως 30-6-2011 και για όσους μήνες ήταν άνεργος να έχω βεβαίωση απο ΟΑΕΔ, βεβαίωση ενσήμων για το διάστημα που εργαζόταν και βεβαίωση για το που εργάζεται τώρα.και θα πάρω κάποια μόρια για αυτους τους 4-5 μήνες ανεργίας του ως συνυπηρέτηση.Τώρα πόσα θα είναι αυτά δεν το ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιουνίου 19, 2011, 12:20:53 am »
@fifi
Η προαναφορά που ψάχνεις είναι 2-3 παραγράφους πριν το σημείο που σε μπερδεύει.

Αποσυνδεδεμένος vassogar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιουνίου 19, 2011, 12:33:42 pm »
για τα διαπολιτισμικά θα βγει ξεχωριστή αίτηση; γνωρίζει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιουνίου 19, 2011, 04:16:48 pm »
"η εντοποιοτητα ισχυει για ολη τη διευθυνση(πυσδε) στη βάση της νεας συγκροτησης των δημων-προγραμμα καλλικρατης"
αυτό δεν ίσχυε και παλια? δηλ. αν έχεις εντοποιοτητα στη Ν.Σμύρνη παιρνεις για όλο το πυσδε της δ αθήνας, αν έχεις στην Παλλήνη για το πυσδε αν.αττικης, το ιδιο ηταν και περισυ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)