*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 569434 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος katiastayros

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αντε παλι τα ιδια
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #546 στις: Αυγούστου 22, 2011, 12:06:17 pm »
γιατι τι ειναι αυτοι? προνομιουχοι?

Για τους συζύγους στρατιωτικών ισχύει αυτό γιατί αυτοί πρέπει υποχρεωτικά να παίρνουν μετάθεση κάθε 2 χρόνια.

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν οτι δεν υπήρχε περίπτωση να σμίξουν οι δύο σύζυγοι ποτέ στον ίδιο τόπο αν ο άλλος είναι εκπαιδευτικός.

Για τους/τις συζύγους δικαστικών όμως? εκεί ποια είναι η αιτιολογία?

Δλδ για τους στρατιωτικούς εσύ τώρα εισαι o.k. που προηγούνται των αποσπάσεων;

Απλά καταλαβαίνω το σκεπτικό. Γενικά θεωρώ πως θα πρέπει να γίνουν δεκτές όσες περισσότερες αποσπάσεις είναι δυνατόν.
Ας προβλεπόταν όμως ένα ειδικό επίδομα ενοικίου σε όσους εκπαιδευτικούς υπηρετούν μακριά από το σπίτι τους, και τότε μια χαρά θα έβρισκαν τρόπο να δώσουν αποσπάσεις και να γυρίσουν όλοι στις οικογένειές τους!!!

Το πόσο ενδιαφέρονται για τους εκπαιδευτικούς το έχουν αποδείξει εμπράκτως  με τον μισθό μας(τρίτοι απ' το τέλος σε αποδοχες).
Επίδομα ενοικίου ειναι για τα "δικά"μας παιδιά ,στις ΔΕΚΟ,ισως. Ας δώσουν   τουλάχιστον καμιά απόσπαση έγκαιρα σε όσους το χρειάζονται.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:02:00 »

Αποσυνδεδεμένος dimitra_pirea

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Αυγούστου 22, 2011, 12:13:00 pm »
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ,

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, στις 10.00 π.μ. , θα γίνει συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για την εξέταση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Δημήτρης Μπράτης

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Αυγούστου 22, 2011, 12:14:41 pm »
Άρα αύριο έχουμε και την ανακοίνωση των διορισμών;

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Αυγούστου 22, 2011, 01:10:38 pm »
Παιδιά δε θέλω να ακουστώ μελό αλλά επειδή χρόνια τώρα αυτό το φορουμ με συντροφεύει ήθελα να ρωτήσω:νιώθετε κι άλλοι όπως εγώ;έχω ζητήσει απόσπαση για το πυσδε μονιμης κατοικίας μου και για 2 όμορους νομούς.Αν και όπως πληροφορήθηκα υπάρχει έλλειμμα φιλολόγων και στα 3 οι ελπίδες που έχω είναι μηδαμινές.Αισθάνομαι πως δεν έχω το κουράγιο να ξεκινήσω τη χρονιά που έρχεται.Μου φαίνεται μάταιο.Η οργανική μου εκτός του ότι είναι μακριά μου δίνει και λίγα μόρια δυσμενών συνθηκών δυστυχώς...Οπως όλοι μας έχω αγωνιστεί με ασέπ,έχω υπηρετήσει σε προβληματική και παραμεθόριο κλπ.αισθάνομαι ότι δεν αντέχω άλλο.Χαμηλοί μισθοί,προβλήματα στα σχολεία,αλλά το χειρότερο είναι να είμαστε μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάμε...Οσοι έχετε την τύχη να μένετε μαζί με τους αγαπημένους σας να εστιάζετε σε αυτό και να παίρνετε δύναμη για τις δυσκολίες...
 Γιατί το κράτος να μη μας υπολογίζει???Γιατί να μην εξυπηρετεί αν υπάρχουν κενά???Με τι να πρωτοπαλέψει πια ο εκπαιδευτικός που έχει εξουθενωθεί ήδη πριν πατήσει το κατώφλι της δημόσιας εκπαίδευσης?Πιστεύω πως όλα θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω.Τη στέρηση αγαπημένων προσώπων όμως δεν ξέρω για πόσο ακόμα...
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:02:00 »

Αποσυνδεδεμένος ninja

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Αυγούστου 22, 2011, 04:32:54 pm »
Παιδιά δε θέλω να ακουστώ μελό αλλά επειδή χρόνια τώρα αυτό το φορουμ με συντροφεύει ήθελα να ρωτήσω:νιώθετε κι άλλοι όπως εγώ;έχω ζητήσει απόσπαση για το πυσδε μονιμης κατοικίας μου και για 2 όμορους νομούς.Αν και όπως πληροφορήθηκα υπάρχει έλλειμμα φιλολόγων και στα 3 οι ελπίδες που έχω είναι μηδαμινές.Αισθάνομαι πως δεν έχω το κουράγιο να ξεκινήσω τη χρονιά που έρχεται.Μου φαίνεται μάταιο.Η οργανική μου εκτός του ότι είναι μακριά μου δίνει και λίγα μόρια δυσμενών συνθηκών δυστυχώς...Οπως όλοι μας έχω αγωνιστεί με ασέπ,έχω υπηρετήσει σε προβληματική και παραμεθόριο κλπ.αισθάνομαι ότι δεν αντέχω άλλο.Χαμηλοί μισθοί,προβλήματα στα σχολεία,αλλά το χειρότερο είναι να είμαστε μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάμε...Οσοι έχετε την τύχη να μένετε μαζί με τους αγαπημένους σας να εστιάζετε σε αυτό και να παίρνετε δύναμη για τις δυσκολίες...
 Γιατί το κράτος να μη μας υπολογίζει???Γιατί να μην εξυπηρετεί αν υπάρχουν κενά???Με τι να πρωτοπαλέψει πια ο εκπαιδευτικός που έχει εξουθενωθεί ήδη πριν πατήσει το κατώφλι της δημόσιας εκπαίδευσης?Πιστεύω πως όλα θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω.Τη στέρηση αγαπημένων προσώπων όμως δεν ξέρω για πόσο ακόμα...

σε καταλαβαίνω απόλυτα... είμαστε ακριβώς στην ίδια θέση, δυστυχώς...

Αποσυνδεδεμένος apinf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Αυγούστου 22, 2011, 04:55:09 pm »
gio66 σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, είμαστε περίπου στην ίδια δύσκολη θέση και αυτές οι μέρες είναι μέρες τρελής αγωνίας, όχι μόνο για μας αλλά και για τις οικογένειές μας! Πόσο να αντέξει μια οικογένεια όταν είναι αλλού ο ένας κι αλλού ο άλλος;;;

"Πιστεύω πως όλα θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω.Τη στέρηση αγαπημένων προσώπων όμως δεν ξέρω για πόσο ακόμα..."   δυστυχώς είναι έτσι ακριβώς...

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Αυγούστου 22, 2011, 05:28:07 pm »
Τετάρτη ξεκινάει το ΚΥΣΔΕ για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (πρώτα θα εξετάσουν κάποιες αιτήσεις τροποποίησης μορίων). Λογικά Παρασκευή ή Δευτέρα θα βγουν.

Αποσυνδεδεμένος dimpana

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Αυγούστου 22, 2011, 05:39:04 pm »
Να ρωτησω κι εγω κατι;Πως ειναι τα πραγματα για τους ηλεκτρολογους;;Εχω λογους υγειας γονεων και θελω να φυγω απο το Ηρακλειο για Α Αθηνας,Πειραια,Ευβοια,Κορινθο,

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Αυγούστου 22, 2011, 06:11:45 pm »
Ποσο νιωθω τις αγωνιες σας να ξερατε μονο.Και γω περιμενω και κυριολεκτικα εχω αρρωστησει.Παιδευομαι εδω και μηνες με τη δισκοκηλη μου, απεκτησα τους τελευταιους μηνες και ευερεθιστο εντερο λογω αγχους,γιατι αραγε?Να'ναι καλα το υπουργειο που μας ταλαιπωρει ετσι!Δεν ξερω πως θα βγαλω τη χρονια ακομη κι αν παρω αποσπαση,αφου σκεπτομαι καποιες φορες μηπως θα ηταν καλυτερο να παραιτηθω.Αξιζει τον κοπο να χασουμε και την υγεια μας που στην τελικη ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο που εχουμε!!!Και το λεει αυτο μια ψυχη που διοριστηκε στα 40 μετα απο 3 διαγωνισμους ΑΣΕΠ και πολλες ταλαιπωριες οπως οι περισσοτεροι συναδελφοι.ΚΑΘΕ χρονος που περναει μου φαινεται δυσκολοτερος.Θα αντεξω αραγε???
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος katiastayros

• Νέο μέλος
  • *
  • Αντε παλι τα ιδια
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Αυγούστου 22, 2011, 06:55:51 pm »
Ποσο νιωθω τις αγωνιες σας να ξερατε μονο.Και γω περιμενω και κυριολεκτικα εχω αρρωστησει.Παιδευομαι εδω και μηνες με τη δισκοκηλη μου, απεκτησα τους τελευταιους μηνες και ευερεθιστο εντερο λογω αγχους,γιατι αραγε?Να'ναι καλα το υπουργειο που μας ταλαιπωρει ετσι!Δεν ξερω πως θα βγαλω τη χρονια ακομη κι αν παρω αποσπαση,αφου σκεπτομαι καποιες φορες μηπως θα ηταν καλυτερο να παραιτηθω.Αξιζει τον κοπο να χασουμε και την υγεια μας που στην τελικη ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο που εχουμε!!!Και το λεει αυτο μια ψυχη που διοριστηκε στα 40 μετα απο 3 διαγωνισμους ΑΣΕΠ και πολλες ταλαιπωριες οπως οι περισσοτεροι συναδελφοι.ΚΑΘΕ χρονος που περναει μου φαινεται δυσκολοτερος.Θα αντεξω αραγε???

Εδώ και 12 χρόνια ζω την καταστασή σου κάθε χρόνο.Υπηρξε χρόνος που ξεχασαν απ' το γραφειο να στείλουν την
αιτησή μου. Αλλη φορά με τοποθέτησαν αλλά με άλλη ειδικότητα! Πάντα την τελευταία στιγμή, πάντα με αγχος.
Και πάντα το γραφείο που παίρνω απόσπαση με βλέπει σαν βάρος και πρόβλημα (εξαίρεση το γραφείο της Μεσσηνίας).
Ειλικρινά για τα ψιχουλα που παίρνουμε δεν αξίζει τον κόπο...Εγω αν μπορουσα (λογω συζυγου)θα εφευγα.
Εσυ μπορεις?Εδωσες 3
φορές ΑΣΕΠ.Θα βρεις δουλειά έξω?Σκεψου τα και περιορισε το άγχος σου γιατι μόνο κακό κανεις στον εαυτό σου

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Αυγούστου 22, 2011, 07:00:46 pm »
Μη χαλάτε την υγεία σας για τους άχρηστους...
Όπως ήρθαν, έτσι θα φύγουν αφήνοντας πίσω τους συντρίμια βέβαια...υλικά, ηθικά και ψυχολογικά...
Δεν αξίζει να στενοχωριέστε, άλλωστε η ώρα της κρίσης τους, πλησιάζει επικίνδυνα....
Περνιούνται για έξυπνοι, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι οι ίδιοι πριονίζουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται...

Για να σας τσιτώσω λίγο (πάρτε τα χάπια σας πρώτα  ;D εγώ τα παίρνω με τις χούφτες  8)):
Το που θα βρίσκεται ο καθένας αποτελεί ... surprise...
Άλλωστε η μεγαλειοτάτη είπε ότι δε θα ανεχθεί πουθενά και για κανένα λόγο υπεραριθμίες...
Άρα κάποιοι θα αποσπαστούν υποχρεωτικά χωρίς τη θέλησή τους(!!!)
Έχουμε και λέμε με την κάτωθι σειρά:
1.μετακινήσεις εντός πυσδε
2.μετακινήσεις εντός περιφέρειας
3.μετακινήσεις ανα την ελλάδα
Ωραίο το 2 και ακόμα ωραιότερο το 3...ειδικά αν είσαι περίεργη ειδικότητα (π.χ. νοσηλευτική)
Και δε μας είπε η μεγαλειοτάτη τι θα γίνει με αυτούς που είναι υπεράριθμοι πανελλαδικώς...
Αυτό αφήνεται ως ... surprise....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2011, 07:09:59 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος Sok-4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Αυγούστου 22, 2011, 07:13:19 pm »
Τετάρτη ξεκινάει το ΚΥΣΔΕ για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (πρώτα θα εξετάσουν κάποιες αιτήσεις τροποποίησης μορίων). Λογικά Παρασκευή ή Δευτέρα θα βγουν.

Να ρωτησω κι εγω το εξης επειδη απο οτι φαινεται γνωριζεις καποια πραγματα...υπαρχει προθεση απο το υπουργειο επαναξετασης καποιων περιπτωσεων εκπαιδευτικων που υπεβαλαν αιτηση και μετα προεκυψαν προσθετα στοιχεια που τροποποιουν τη μοριοδοτηση τους προς τα πανω ουτως ωστε αυτα να ληφθουν υποψη???
Εχω στειλει στο υπουργειο μια αιτηση με τα συνημμενα δικαιολογητικα συμπληρωματικα(τα οποια προεκυψαν μετα το περας των αρχικων αιτησεων) αλλα δε ξερω αν θα την λαβουν υποψη...(εχω υποβαλλει και αρχικη αιτηση)
ευχαριστω για οποια απαντηση...

Αποσυνδεδεμένος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Epic fail teacher
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Αυγούστου 22, 2011, 07:15:47 pm »

Εδώ και 12 χρόνια ζω την καταστασή σου κάθε χρόνο.Υπηρξε χρόνος που ξεχασαν απ' το γραφειο να στείλουν την
αιτησή μου. Αλλη φορά με τοποθέτησαν αλλά με άλλη ειδικότητα! Πάντα την τελευταία στιγμή, πάντα με αγχος.
Και πάντα το γραφείο που παίρνω απόσπαση με βλέπει σαν βάρος και πρόβλημα (εξαίρεση το γραφείο της Μεσσηνίας).
Ειλικρινά για τα ψιχουλα που παίρνουμε δεν αξίζει τον κόπο...Εγω αν μπορουσα (λογω συζυγου)θα εφευγα.
Εσυ μπορεις?Εδωσες 3
φορές ΑΣΕΠ.Θα βρεις δουλειά έξω?Σκεψου τα και περιορισε το άγχος σου γιατι μόνο κακό κανεις στον εαυτό σου

Ειλικρινά ρε παιδιά δε θέλω να διαβάζω τέτοια ποστ , μου θυμίζουν εποχές που ήμουν στην ίδια θέση , με φροντιστήριο που δεν πλήρωνε , με ιδιωτικό που δεν έβαζε ένσημα  :-[ , τι διάολο , όλα αλλάζουν προς το χειρότερο;  κι εμείς τι κάνουμε δειλοί ,μοιραίοι και άβουλοι συνάμα; :'(
Δεν ελπίζω τίποτα ,δε φοβάμαι τίποτα, είμαι εκπαιδευτικός...

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Αυγούστου 22, 2011, 07:28:00 pm »
Και δε μας είπε η μεγαλειοτάτη τι θα γίνει με αυτούς που είναι υπεράριθμοι πανελλαδικώς...
Αυτό αφήνεται ως ... surprise....

Υπάρχουν τέτοιοι ?      Αν υπάρχει τέτοια ειδικότητα γίνε συγκεκριμένος και ενημέρωσε μας ....  Γιατί στις περισσότερες ειδικότητες προσλαμβάνει και αναπληρωτές με το τσουβάλι για να καλύψει τα κενά ....   Μην αγχώνεις όλο τον κόσμο χωρίς λόγο....   Φιλικά ....   ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)