0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά πλάκα μας κάνουν?εγω το βράδυ 3 κ κάτι θα ταξιδεύω για αθήνα για να είμαι αύριο, απόγευμα κρήτη, το εισιτήριό μου δεν το αγόρασα ακόμα, πρέπει να το πληρώσω μέχρι τις 8 το βράδυ κ αυτοί λένε οτι θα συνεδριάσουν στις 6?Πάμε καλά?Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί?
Παράθεση από: iona στις Αύγουστος 30, 2011, 01:28:50 μμκαλά πλάκα μας κάνουν?εγω το βράδυ 3 κ κάτι θα ταξιδεύω για αθήνα για να είμαι αύριο, απόγευμα κρήτη, το εισιτήριό μου δεν το αγόρασα ακόμα, πρέπει να το πληρώσω μέχρι τις 8 το βράδυ κ αυτοί λένε οτι θα συνεδριάσουν στις 6?Πάμε καλά?Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί?Αυτοί μας κάνουν πλάκα κι εμείς ζούμε ένα δράμα!!!! Δεν νομίζω να είναι άνθρωποι, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά απλούστατα δεν ταιριάζει σε ανθρώπους!!! Αν όμως δεν παρουσιαστεί κανένας από εμάς 1 Σεπτέμβρη, θα τους κοπεί η διάθεση για πλάκα!!!!!
Παράθεση από: christos1900 στις Αύγουστος 30, 2011, 01:43:46 μμΠαράθεση από: iona στις Αύγουστος 30, 2011, 01:28:50 μμκαλά πλάκα μας κάνουν?εγω το βράδυ 3 κ κάτι θα ταξιδεύω για αθήνα για να είμαι αύριο, απόγευμα κρήτη, το εισιτήριό μου δεν το αγόρασα ακόμα, πρέπει να το πληρώσω μέχρι τις 8 το βράδυ κ αυτοί λένε οτι θα συνεδριάσουν στις 6?Πάμε καλά?Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί?Αυτοί μας κάνουν πλάκα κι εμείς ζούμε ένα δράμα!!!! Δεν νομίζω να είναι άνθρωποι, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά απλούστατα δεν ταιριάζει σε ανθρώπους!!! Αν όμως δεν παρουσιαστεί κανένας από εμάς 1 Σεπτέμβρη, θα τους κοπεί η διάθεση για πλάκα!!!!!μα κοντευω να πάθω εγκεφαλικό κ μαζι με εμένα όλοι οι δικοί μου πήραν άδεια κ άφησαν τις δουλείες τους μήπως κ χρειαστεί να κάνω μετακόμιση!μια ερώτηση να κάνω:αν πάρει κάποιος απόσπαση ,σε περίπτωση που δεν ειναι μία σεπτέμβρη εκεί για ανάληψη υπηρεσίας θα έχει κυρώσεις?
H συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ συνεχίζεται. Τα στοιχεία όλα έχουν δοθεί στη μηχανοργάνωση χωρίς περιορισμό μορίων .Τι σημαίνει αυτό :Χθες, αργά το βράδυ , πληροφορηθήκαμε ότι από το Υπουργείο Παιδείας είχε τεθεί , αυθαίρετα, «πλαφόν» για δικαίωμα απόσπασης στα 23 μόρια, πράγμα που σήμαινε ότι κανείς συνάδελφος κάτω από 23 μόρια δε θα έπαιρνε απόσπαση, έστω και αν υπήρχαν κενά στην περιοχή προτίμησής του. Τα ποσοστά ικανοποίησης των αιτήσεων απόσπασης , με αυτά τα δεδομένα , θα ανερχόταν στο 35%.Μετά από την άμεση παρέμβαση των αιρετών και του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. το «πλαφόν» ακυρώθηκε και οι αποσπάσεις θα γίνουν με βάση τα κενά της κάθε περιοχής , χωρίς άλλους περιορισμούς.Οι αποσπάσεις θα ανακοινωθούν όταν το ΚΥΣΠΕ ολοκληρώσει τις εργασίες του ,περίπου στις 7.00 μ.μ..
Απο αιρετό του ΚΥΣΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ οι αποσπάσεις δευτεροβάθμιας θα ανακοίνωθούν ή σήμερα πολύ αργά το βράδυ αν προλάβουν αλλιώς αύριο!!
Παράθεση από: GRETEL στις Αύγουστος 30, 2011, 01:56:21 μμΑπο αιρετό του ΚΥΣΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ οι αποσπάσεις δευτεροβάθμιας θα ανακοίνωθούν ή σήμερα πολύ αργά το βράδυ αν προλάβουν αλλιώς αύριο!!Αυτό πάλι να τους ΠΕΤΎΧΕΙς ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, είναι μεγάλη επιτυχία. εγώ εδώ και 2 ώρες δεν μπορώ να πετύχω κανέναν. Από απλή περιέργεια τον είδες να έχει καταλάβει σε τι θέση είμαστε ή απλά στα έλεγε όλα σε στυλ πληροφόρησης. Γιατί το "αύριο" είναι λίγο βαρύ...
Παράθεση από: eva92 στις Αύγουστος 30, 2011, 02:03:10 μμΠαράθεση από: GRETEL στις Αύγουστος 30, 2011, 01:56:21 μμΑπο αιρετό του ΚΥΣΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ οι αποσπάσεις δευτεροβάθμιας θα ανακοίνωθούν ή σήμερα πολύ αργά το βράδυ αν προλάβουν αλλιώς αύριο!!Αυτό πάλι να τους ΠΕΤΎΧΕΙς ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, είναι μεγάλη επιτυχία. εγώ εδώ και 2 ώρες δεν μπορώ να πετύχω κανέναν. Από απλή περιέργεια τον είδες να έχει καταλάβει σε τι θέση είμαστε ή απλά στα έλεγε όλα σε στυλ πληροφόρησης. Γιατί το "αύριο" είναι λίγο βαρύ...Ξέρετε πώς τον πέτυχα? Σήκωσε το τηλέφωνο να τηλεφωνήσει αλλά εκείνη τη στιγμή είχε ανοίξει η γραμμή και άκουγα που πατούσε τα πλήκτρα!!!!!!!! Συγχρονικότητα. Εχει πρόβλημα το σύστημα είπε γι'αυτό δεν βγήκαν ακόμα της πρωτοβάθμιας και γι'αυτό αργούν και οι δικές μας. Και ότι θα κάνουν οτι μπορούν για να βγούνε σήμερα το βράδυ αλλά αν δεν προλάβουν -που δεν θα προλάβουν- αυριο πια.
πρωτοβαθμιας εννοω! για δευτεροβαθμιας απο βδομαδα ...