0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aggelhor στις Αυγούστου 30, 2011, 09:51:26 pmΠαράθεση από: tzenh στις Αυγούστου 30, 2011, 09:45:13 pmΌχι, δεν είμαι νεοδιόριστη....Ως ειδική κατηγορία προηγείσαι αλλά:Πήρε κάποιος άλλος απόσπαση στα ΠΥΣΠΕ που είχες δηλώσει?Μήπως δεν είχε κενό στα ΠΥΣΠΕ που δήλωσες?Είχες δηλώσει για να καλύψεις την περίπτωση αυτή (σύμφωνα με την εγκύκλιο) όμορα ΠΥΣΠΕ?Δηλαδή αν δεν υπαρχει κενό και δεν εχεις δηλώσει ομορες περιοχες δεν παιρνεις απόσπαση παρολο που ανηκεις σ αυτή την κατηγορία? Μην τρελλαθουμε τώρα!!!! Δε φτανει που ξεσπιτονόμαστε καθε 3 χρόνια υπερ πιστεως και πατρίδος δεν θα μαστε μαζί ουτε και στο ενδιάμεσο?
Παράθεση από: tzenh στις Αυγούστου 30, 2011, 09:45:13 pmΌχι, δεν είμαι νεοδιόριστη....Ως ειδική κατηγορία προηγείσαι αλλά:Πήρε κάποιος άλλος απόσπαση στα ΠΥΣΠΕ που είχες δηλώσει?Μήπως δεν είχε κενό στα ΠΥΣΠΕ που δήλωσες?Είχες δηλώσει για να καλύψεις την περίπτωση αυτή (σύμφωνα με την εγκύκλιο) όμορα ΠΥΣΠΕ?
Όχι, δεν είμαι νεοδιόριστη....
Και ξαναρωτάω:για μας τους ΠΕ19-20 που δεν υπάρχει πουθενά κενό δε θα πάρει κανένας απόσπαση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε αυτήν την κατηγορία είμαι και εγώ...είμαι ΠΕ20 και έχω κάνει αίτηση για απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ...Κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει πότε θα βγούν και ποιος θα τα εξετάσει... κλαψ...
Υπηρχε δυνατοτητα για ομορα πυσδε;;;;;;;Γιατι δεν το θυμαμαι;;;;;;; Ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα
καλα, αυτο εννοειται!Μακαρι να ειχα δυνατοτητα για 25!
Για να δείτε σε τι παράνοια μπορεί να φτάσει κανείς .. σήμερα το απόγευμα χτυπάει το κινητό μου κατά τις 8 παρά.... βλέπω ένα σταθερό από Αθήνα και λέω ... μπα με πείρανε προσωπικά από το Υπουργείο να μου πούνε για την απόσπαση μου??? Φυσικά ήταν από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για ένα ερωτηματολόγιο....απότομη προσγείωση... καλά είναι δυνατόν να σκέφτηκα οτι θα με έπαιρναν και τηλέφωνο?? αχαχαχα...Πάντως εγώ έχω ετοιμάσει τα χειμωνιάτικα μου σε βαλίτσες.... το ίδιο και του μωρού και περιμένω.... τουλάχιστον να έχω τα μισά πράγματα έτοιμα.........Υπομονή ...... αύριο θα βγουν δεν μπορεί.....