0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: martina στις Αυγούστου 31, 2011, 01:08:16 pmΠαράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 01:05:17 pmΣκέφτομαι σοβαρά να πάρω άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης γιατί νομίζω με γκάστρωσαν. Αν κρινω και απο την σταση που εχεις παρει στη φωτογραφια νομιζω οτι εισαι σε προχωρημενη. Επισης το κοβω να ειναι διδυμα. Ενα κοριτσι και ενα αγορι. Με το καλο!!!!!!!!!Και φαντάσου τώρα ότι ο πατέρας του παιδιού μου είναι η Αννούλα. Τραγικό.
Παράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 01:05:17 pmΣκέφτομαι σοβαρά να πάρω άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης γιατί νομίζω με γκάστρωσαν. Αν κρινω και απο την σταση που εχεις παρει στη φωτογραφια νομιζω οτι εισαι σε προχωρημενη. Επισης το κοβω να ειναι διδυμα. Ενα κοριτσι και ενα αγορι. Με το καλο!!!!!!!!!
Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης γιατί νομίζω με γκάστρωσαν.
Παράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 01:15:20 pmΠαράθεση από: martina στις Αυγούστου 31, 2011, 01:08:16 pmΠαράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 01:05:17 pmΣκέφτομαι σοβαρά να πάρω άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης γιατί νομίζω με γκάστρωσαν. Αν κρινω και απο την σταση που εχεις παρει στη φωτογραφια νομιζω οτι εισαι σε προχωρημενη. Επισης το κοβω να ειναι διδυμα. Ενα κοριτσι και ενα αγορι. Με το καλο!!!!!!!!!Και φαντάσου τώρα ότι ο πατέρας του παιδιού μου είναι η Αννούλα. Τραγικό.και πως να το απολαυσεις μ΄αυτην;;;!!!
Συνάδελφοι, υπάρχει κάποιος εδώ που πήρε απόσπαση σε ΠΥΣΠΕ? Εάν ναι, σας ζητήσανε να πάτε πάλι όλα τα χαρτιά???(συνυπηρέτηση, εντοπιότητα, πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης???).
ΤΕΤΑΡΤΗ φορα θα το πω: ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ για 2 μερες. Ελεος πια. Προς τι η βιασύνη να φύγετε;;;;