0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι αθλιοι!!!!Πηραν 10 αναπληρωτες στην περιοχη μονιμης κατοικιας μου στην οποια δεν πηρα αποσπαση για 1 μοριο και ως εκ τουτου θα αναγκαζομαι να κανω καθημερινα στην καλυτερη περιπτωση 130 χμ. για να παω στη δουλεια μου!!Οι ανθρωποι ειναι τραγικοι!!Επιπλεον πηραν 20 αναπληρωτες σε περιοχη που εβγαλαν ξαφνικα πλεονασματικη(2 πινακας),μα αν ειναι πλεονασματικη γιατι να παρει αναπληρωτες??Εχω βγει απο τα ρουχα μου!!!
Παράθεση από: GRETEL στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:36:31 pmΚανείς δεν ξέρει από φήμες μάλλον από βδομάδα!!!!!!!!!!!!!!! Όσο για μας που θα ταξιδεψουμε κυριακή σε νησί και θα πληρώσουμε τ'αντερα μας σε ξενοδοχεία και τέτοια και δεν θα ξέρουμε να μετακομίσουμε? Να μη μετακομίσουμε? Όχι για κλωτσιές για πολλές κλωτσιέςσήμερα που μίλησα με φίλη απο αθήνα μου είπε κάτι για είκοσι του μηνός οτι θα βγούνε η β φάση...αλλά δεν πιστεύω τίποτα πια....αυτοί φέτος θέλουν μπουρλότο τέλος
Κανείς δεν ξέρει από φήμες μάλλον από βδομάδα!!!!!!!!!!!!!!! Όσο για μας που θα ταξιδεψουμε κυριακή σε νησί και θα πληρώσουμε τ'αντερα μας σε ξενοδοχεία και τέτοια και δεν θα ξέρουμε να μετακομίσουμε? Να μη μετακομίσουμε? Όχι για κλωτσιές για πολλές κλωτσιές
Συνάδελφοι θα κάνει τελικά κανένας από εσάς που δεν πήρατε απόσπαση και στην επιθυμητη περιοχή σας προσλαμβάνονται αναπληρωτές, ένσταση με βάση αυτό; Εχει κανένας τον νόμο που δεν επιτρέπει πρόσληψη αναπληρωτών σε περιοχές που είχε ζητηθεί απόσπαση;
Μήπως τελικά έμαθε κανένας τι συνέβει με τις εκπρόθεσμες αιτήσεις απόσπασης?Δε γνωρίζουμε αν εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν ή αν πάνε στη 2η φάση.edit : Μόλις έμαθα ότι δεν εξετάστηκαν και δεν είναι σίγουρο ότι θα εξεταστούν...
Παράθεση από: schmeichel3 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:51:25 pmΜήπως τελικά έμαθε κανένας τι συνέβει με τις εκπρόθεσμες αιτήσεις απόσπασης?Δε γνωρίζουμε αν εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν ή αν πάνε στη 2η φάση.edit : Μόλις έμαθα ότι δεν εξετάστηκαν και δεν είναι σίγουρο ότι θα εξεταστούν...και να αποφασισουν να μην εξετασουν τις εκπροθεσμες,αφου θα υπαρξει β φαση αποσπασεων μπορεις να κανεις ξανα αιτηση.ή εννοεις ότι δε θα γινει β φαση;;;[/quote σήμερα έμαθα πως οσοι κάναμε ενστάσεις επικαλούμενοι οικογενεικους λογους δεν εξετάστηκααν σαυτες που βγηκα προχτες γιατι αυτοι υποτίθεται ηταν κατα προτεραιοτητα συνηπηρετήσεις και λόγοι υγείας....θα εξεταστούν στη β φάση των αποσπάσεων είπαν...τώρα πως θα κάνουν αποσπάσεις προσλαμβάνωντας αναπληρωτές ένας θεός ξέρει.....πόσο ηλίθιοι είναι όμως????εμάς να καίγεται ο κ.... μας και αυτοί αντι να τελειώσουν με τις αποσπάσεις να προσλαμβάνουν αναπληρωτές......που ζουμε στη ιγκάντα?δεν έχουν τσίπα πάνω τους και ειλικρινά εύχομαι το άγχος που περνάμε εμείς να το περάσουν και αυτοί κάποτε.αν και νομίζω πως κάτι τέτοιοι έχουν εξασφαλιστεί απο όλες τις πλευρές οπότε δεν πρόκειται να σκάσουν κιόλας......όσο για τους αιρετούς μας....είστε απαράδεκτοι......και απορώ πως μπορείτε και κοιμάστε με το δούλεμα που μας ρίχνετε ομαδικώς.....γιατί δεν ζητήσαμε βισματικές θέσεις...σας ζητησαμε ενημέρωση για τα θέματα που μας αφορούν...νομίζω πως γιαυτό δεν σας ψηφίζουμε? πάει η παραπληροφόρηση σε άλλο τόπο.....ντροπή σας!μας καταντήσατε γύφτους μη πω και χειροτερα.......