0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά, μόλις είδα το τοπικ αυτό οποτε ξαναθέτω τα ερωτήματα μου:1.στην πρωτοβάθμια έχει βγει εγκύκλιος για τις αποσπάσεις β'-φάσης και έχει σταλεί στις διευθύνσεις, στην δευτεροβάθμια ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??2.Πως γίνεται να ελέξει κανείς αν η αίτησή του έχει όντως σταλεί στο υπουργείο και δεν έχει μπλοκαριστεί στη διεύθυνση?Λογικά θα πρέπει οι διευθύνσεις να έχουν κάποιο αποδεικτικό αποστολής(...λογικά... λέμε τώρα)3. και μια τελευταία, έχει να κάνει με απορία που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας την εγκύκλιο της πρωτοβάθμιας.Στην εγκύκλιο έλεγε ότι ανοίγει το σύστημα και θα καταχωρηθούν εκεί όλες οι αιτήσεις που έγιναν μετά τις 30/6 (εκπρόθεσμες) καθώς και όλες οι ενστάσεις -αιτησεις επανεξέτασης -αλλά και αιτήσεις τροποποίησης καθώς και ανάκλισης απόσπασης...να υποθέσω κάπως έτσι θα λειτουργήσει και η ΔΕ.Άρα στις συμπληρωματικές αποσπάσεις που δόθηκαν δεν εξετάστικαν οι ενστάσεις??? ούτε οι εκπρόθεσμες κατά προτεραιότητα αιτήσεις απόσπασης???τρελό?(..λέμε τώρα ..με όσα έχουμε δει....)
Συνάδελφοι ξέρει κανείς να μου πει πως υπολογίζονται τα μόρια για απόσπαση;προυπηρεσια συνυπηρέτηση κλπ
στη διεύθυνση να παρω τηλ ή στο υπουργείο?
Παράθεση από: Purple84 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:16:33 pmΚαλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν κάποιος που έχει πάρει απόσπαση (στην τελευταία του επιλογή) μπορεί να κάνει αίτηση επανεξέτασης για να πάει στην πρώτη του επιλογή?Θα πρέπει πρώτα να ακυρωθεί η προηγούμενη απόσπαση κ να πάει στην οργανική του ή όχι? Επαναφέρω την ερώτηση γιατί επείγει, μπορεί κανείς να μου απαντήσει αν γνωρίζει?Ευχαριστώ
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν κάποιος που έχει πάρει απόσπαση (στην τελευταία του επιλογή) μπορεί να κάνει αίτηση επανεξέτασης για να πάει στην πρώτη του επιλογή?Θα πρέπει πρώτα να ακυρωθεί η προηγούμενη απόσπαση κ να πάει στην οργανική του ή όχι?
οι εγκύκλιοι για να καταχωρηθούν νέες και επανεξετάσεις αιτήσεων απόσπασης καθώς και ανακλήσεις και τροποποιήσεις αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕhttp://www.pde.gr/index.php?page=3119από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕhttp://www.pde.gr/index.php?page=3118