*

Αποστολέας Θέμα: θα έχουμε δουλειά του χρόνου οι φετινοί αναπληρωτές;  (Αναγνώστηκε 18027 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
Απ: θα έχουμε δουλειά του χρόνου οι φετινοί αναπληρωτές;
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 05:53:19 pm »
Δεν νομίζω να είναι πια κανείς βέβαιος για το αν θα πληρωθεί τον επόμενο μήνα. Και δεν εννοούσα ότι πάλι καλά εμείς έχουμε δουλειά.
Αυτό που λέω είναι ότι πολύ γύρω μας ζηλεύουν την κατάστασή μας κάτι που με κάνει προσωπικά να ντρέπομαι ως έναν βαθμό να παραδεχθώ ότι έχω δουλεια 20 χλμ από το σπίτι μου,ότι πληρώνομαι κάθε μήνα και ότι δουλεύω μόλις 21 ώρες την εβδομάδα. Ακόμη και με φίλους και συγγενείς όταν μιλάω είμαι προσεκτική. μα και μεταξύ μας πως να τα πω όλα αυτά σε κάποιον ΑΜΩ χωρις να ντραπώ και ας ήμουν ωρομίσθια των 12 ωρών μέχρι πέρσι με 500 χλμ την εβδομάδα και χωρίς να έχω πάρει τα περσινά χρήματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:23:53 pm »
Xθες ηρθε στο σχολειο που δουλευω επισκεψη  ο προισταμενος και μας εκανε την καρδια περιβολι , ανεφερε οτι με τις καταργησεις σχολειων και τις 25 ωρες των μονιμων δε θα γινουν διορισμοι....του ειπα οτι εκκρεμουν οι προσληψεις απο ασεπ....σκεφτηκε σκεφτηκε δεν απαντησε...του λεω εγω ημουν στη β΄φαση αναπληρωτων ,οπως τα λετε να μην ελπιζω ....μου λεει εεεε!!!! ναι !!!!!αφου θα καλυψουν οι μονιμοι τα κενα ....αλλα παλι λεει θα φυγουν και πολλοι λογω συνταξης....τα συμπερασματα δικα σας

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:29:02 pm »
eri02 δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα. Λένε όσο το δυνατόν λιγότερα, διαψεύδουν τα πάντα και (πάνω απ' όλα) λένε ΠΑΝΤΑ το χειρότερο σενάριο, ώστε όταν αποφασίσουν για οτιδήποτε καλύτερο να το παρουσιάσουν σαν επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:40:31 pm »
Ρε παιδιά ,γιατί αγχώνεστε ; Οι συντάξεις θα είναι και πάλι πολλές .Για αυτό το λόγο η Δ. κάνει συγχωνεύσεις και άλλα ...που θα βρει να διορίσει ;Μόνο με αναπληρωτές θα δουλεύει άντε να πάρει 50-60 λιγότερους .Ηρεμείστε !!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 02:16:33 pm »
Τι να πει κανεις????? ιδεες και σκεψεις απο παντου...χαος!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 03:25:18 pm »
καλημερα και απο μενα!
λοιπόν εγώ νομίζω ότι του χρόνου θα πάρουν πάλι πολλους αναπληρωτές γιατί απλώς υπάρχουν κενά και δεν γίνονται πλεον διορισμοί όπως παλιά.Και αν θυμόσαστε και για το 2010-11 η υπουργός έλεγε και έλεγε αλλά τα έχει ανατρέψει όλα.Τουλάχιστον μέχρι και μέσα Ιανουαρίου προσλήψεις ΑΜΩ έκανε.
Αυτοί εκεί στο υπουργείο νομίζουν ότι μπορούν να τα σχεδιάσουν όλα στα χαρτιά.Αλλά τους ήρθαν τα πανω  κάτω.Τα σχολεία είχαν απίστευτα κενά.
Μην αγχώνεστε λοιπόν.

Kαι αυτό ακριοβώς είναι το σημείο όπου η γενιά μας συμβιβάστηκε με την ελαστική απασχόληση και μάλιστα χαίρεται μ'αυτήν.... :o :o :o :o :o

Άντε...αιωνία της η μνήμη! (της αξιοπρεπούς δουλειάς)
  Το πιο πιθανό είναι να έχω καταλάβει λάθος αλλά αξιοπρεπή εννοείς την μόνιμη δουλειά?
Μήπως να σκεφτούμε λίγο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουμε σε σχέση μεαυτές πολλών άλλων συνανθρώπων μας που δουλεύουν ατέλειωτες ώρες για να πάρουν όσα παίρνουμε και εμείς χωρίς επίσης να ξέρουν αν θα εργάζονται αύριο?
Ή ακόμη χειρότερα όσων είναι άνεργοι αυτή την στιγμή?
Ή ακόμη χειρότερα όσων προσπαθούν να συντηρήσουν τις επιχειρισούλες τους μόνο και μόνο για να χρεώνονται περισσότερο κάθε μέρα?
Και για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι θα έπρεπε όλοι να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο και για να διατηρούνται τα κεκτημένα αλλά προσέξτε, πολλοί θα ήθελαν να μας λυντσάρουν... Και το αξιοπρεπής είναι λέξη που θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε πιο προσεκτικά

Κι αν σου πω πως εγώ πέρσι δούλευα και φέτος δεν δουλεύω (σε σχολείο εννοώ) τι θα πεις...;; Πως πολλοί θα ζήλευαν την κατάσταση που ζω...;;;  :o :o :o

Ξέρω πολύ καλά τι τραβάνε άλλοι άνθρωποι,αλλά δεν βγάζω και τον εαυτό μου απ'έξω...δεν ανήκω στις "ευνοημένες" ειδικότητες που τους πήραν σωρηδόν στην Α'θμια...οπότε κοιτάξτε τι έχει συμβεί σε πολλούς συναδέλφους σας....

Και ΝΑΙ!! Έχουμε υπάρξει απίστευτα ΚΟΤΕΣ και καλώς παθαίνουμε ό,τι παθαίνουμε!! Μέχρι κι οι συνταξιούχοι χθες έξω απ'την
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:14:00 am »
Καλημέρα ,πέρυσι ειπώθηκαν άλλα και έγιναν άλλα , αλλά πέρυσι δεν είχαν γίνει συγχωνεύσεις ,ούτε είχε αυξηθεί το ωράριο των μονίμων ....κάτι που θα ισχύσει από τη νέα χρονιά βεβαιώς , βεβαίως...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 11:33:59 am »
Καλημέρα ,πέρυσι ειπώθηκαν άλλα και έγιναν άλλα , αλλά πέρυσι δεν είχαν γίνει συγχωνεύσεις ,ούτε είχε αυξηθεί το ωράριο των μονίμων ....κάτι που θα ισχύσει από τη νέα χρονιά βεβαιώς , βεβαίως...
Aκριβώς...έπονται τα χειρότερα...!!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:00:07 am »
Συνάδελφοι καλημέρα..Έχω μια μεγάλη απορία και ζητώ τα φώτα σας :-* Το 24μηνο καταργήθηκε τελικά?? Τον Ιούνιο που με το καλό θα κάνουμε ξανά αιτήσεις κάποιοι θα έχουν ξεπεράσει τους 24 μήνες καθαρής προυπηρεσίας καθότι εργάστηκαν και φέτος..Τι θα γίνει τελικά???

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:01:46 am »
Συνάδελφοι καλημέρα..Έχω μια μεγάλη απορία και ζητώ τα φώτα σας :-* Το 24μηνο καταργήθηκε τελικά?? Τον Ιούνιο που με το καλό θα κάνουμε ξανά αιτήσεις κάποιοι θα έχουν ξεπεράσει τους 24 μήνες καθαρής προυπηρεσίας καθότι εργάστηκαν και φέτος..Τι θα γίνει τελικά???
Οι πίνακες "κλείδωσαν" τον Ιούλιο του 2010 και καμμία νέα προϋπηρεσία δεν θα προστεθεί μέχρι να γίνει ο επόμενος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:06:08 am »
Δηλαδή συνάδελφε?...Πως θα γίνει η κατάταξη του χρόνου?? Με ποιά κριτήρια θα μας προσλάβουν???

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:07:43 am »
Δηλαδή συνάδελφε?...Πως θα γίνει η κατάταξη του χρόνου?? Με ποιά κριτήρια θα μας προσλάβουν???
Οι πίνακες θα είναι οι ίδιοι που ήταν τον Αύγουστο του 2010 μετά τους διορισμούς.

Αποσυνδεδεμένος kostzo10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:18:39 am »
Οι πίνακες θα είναι οι ίδιοι που ήταν τον Αύγουστο του 2010 μετά τους διορισμούς.
και εμεις που δουλευουμε φετος σε δυσπροσιτα ειναι λογικο του χρονου να ειμαστε απο κατω απο συναδελφους που ενδεχομενως φετος δεν δουλευουν?

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:21:27 am »
και εμεις που δουλευουμε φετος σε δυσπροσιτα ειναι λογικο του χρονου να ειμαστε απο κατω απο συναδελφους που ενδεχομενως φετος δεν δουλευουν?
Ο νέος νόμος προυπήρχε των δηλώσεων για αναπληρωτές.
Το τι είναι λογικό και τι όχι είναι άλλη κουβέντα. Συνέδελφοι που δεν δούλεψαν ή που αρνήθηκαν αναπλήρωση μπορεί να το έκαναν ακριβώς γι' αυτή τη διάταξη του νόμου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)