0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 11:34:03 amΠαράθεση από: asus07 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 09:19:47 amκαλημερα και απο μενα!λοιπόν εγώ νομίζω ότι του χρόνου θα πάρουν πάλι πολλους αναπληρωτές γιατί απλώς υπάρχουν κενά και δεν γίνονται πλεον διορισμοί όπως παλιά.Και αν θυμόσαστε και για το 2010-11 η υπουργός έλεγε και έλεγε αλλά τα έχει ανατρέψει όλα.Τουλάχιστον μέχρι και μέσα Ιανουαρίου προσλήψεις ΑΜΩ έκανε.Αυτοί εκεί στο υπουργείο νομίζουν ότι μπορούν να τα σχεδιάσουν όλα στα χαρτιά.Αλλά τους ήρθαν τα πανω κάτω.Τα σχολεία είχαν απίστευτα κενά.Μην αγχώνεστε λοιπόν.Kαι αυτό ακριοβώς είναι το σημείο όπου η γενιά μας συμβιβάστηκε με την ελαστική απασχόληση και μάλιστα χαίρεται μ'αυτήν.... Άντε...αιωνία της η μνήμη! (της αξιοπρεπούς δουλειάς) Το πιο πιθανό είναι να έχω καταλάβει λάθος αλλά αξιοπρεπή εννοείς την μόνιμη δουλειά?Μήπως να σκεφτούμε λίγο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουμε σε σχέση μεαυτές πολλών άλλων συνανθρώπων μας που δουλεύουν ατέλειωτες ώρες για να πάρουν όσα παίρνουμε και εμείς χωρίς επίσης να ξέρουν αν θα εργάζονται αύριο?Ή ακόμη χειρότερα όσων είναι άνεργοι αυτή την στιγμή?Ή ακόμη χειρότερα όσων προσπαθούν να συντηρήσουν τις επιχειρισούλες τους μόνο και μόνο για να χρεώνονται περισσότερο κάθε μέρα? Και για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι θα έπρεπε όλοι να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο και για να διατηρούνται τα κεκτημένα αλλά προσέξτε, πολλοί θα ήθελαν να μας λυντσάρουν... Και το αξιοπρεπής είναι λέξη που θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε πιο προσεκτικά
Παράθεση από: asus07 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 09:19:47 amκαλημερα και απο μενα!λοιπόν εγώ νομίζω ότι του χρόνου θα πάρουν πάλι πολλους αναπληρωτές γιατί απλώς υπάρχουν κενά και δεν γίνονται πλεον διορισμοί όπως παλιά.Και αν θυμόσαστε και για το 2010-11 η υπουργός έλεγε και έλεγε αλλά τα έχει ανατρέψει όλα.Τουλάχιστον μέχρι και μέσα Ιανουαρίου προσλήψεις ΑΜΩ έκανε.Αυτοί εκεί στο υπουργείο νομίζουν ότι μπορούν να τα σχεδιάσουν όλα στα χαρτιά.Αλλά τους ήρθαν τα πανω κάτω.Τα σχολεία είχαν απίστευτα κενά.Μην αγχώνεστε λοιπόν.Kαι αυτό ακριοβώς είναι το σημείο όπου η γενιά μας συμβιβάστηκε με την ελαστική απασχόληση και μάλιστα χαίρεται μ'αυτήν.... Άντε...αιωνία της η μνήμη! (της αξιοπρεπούς δουλειάς)
καλημερα και απο μενα!λοιπόν εγώ νομίζω ότι του χρόνου θα πάρουν πάλι πολλους αναπληρωτές γιατί απλώς υπάρχουν κενά και δεν γίνονται πλεον διορισμοί όπως παλιά.Και αν θυμόσαστε και για το 2010-11 η υπουργός έλεγε και έλεγε αλλά τα έχει ανατρέψει όλα.Τουλάχιστον μέχρι και μέσα Ιανουαρίου προσλήψεις ΑΜΩ έκανε.Αυτοί εκεί στο υπουργείο νομίζουν ότι μπορούν να τα σχεδιάσουν όλα στα χαρτιά.Αλλά τους ήρθαν τα πανω κάτω.Τα σχολεία είχαν απίστευτα κενά.Μην αγχώνεστε λοιπόν.
Καλημέρα ,πέρυσι ειπώθηκαν άλλα και έγιναν άλλα , αλλά πέρυσι δεν είχαν γίνει συγχωνεύσεις ,ούτε είχε αυξηθεί το ωράριο των μονίμων ....κάτι που θα ισχύσει από τη νέα χρονιά βεβαιώς , βεβαίως...
Συνάδελφοι καλημέρα..Έχω μια μεγάλη απορία και ζητώ τα φώτα σας Το 24μηνο καταργήθηκε τελικά?? Τον Ιούνιο που με το καλό θα κάνουμε ξανά αιτήσεις κάποιοι θα έχουν ξεπεράσει τους 24 μήνες καθαρής προυπηρεσίας καθότι εργάστηκαν και φέτος..Τι θα γίνει τελικά???
Δηλαδή συνάδελφε?...Πως θα γίνει η κατάταξη του χρόνου?? Με ποιά κριτήρια θα μας προσλάβουν???
Παράθεση από: eva7 στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:06:08 amΔηλαδή συνάδελφε?...Πως θα γίνει η κατάταξη του χρόνου?? Με ποιά κριτήρια θα μας προσλάβουν???Οι πίνακες θα είναι οι ίδιοι που ήταν τον Αύγουστο του 2010 μετά τους διορισμούς.
Παράθεση από: Stelios στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:07:43 amΠαράθεση από: eva7 στις Φεβρουαρίου 18, 2011, 11:06:08 amΔηλαδή συνάδελφε?...Πως θα γίνει η κατάταξη του χρόνου?? Με ποιά κριτήρια θα μας προσλάβουν???Οι πίνακες θα είναι οι ίδιοι που ήταν τον Αύγουστο του 2010 μετά τους διορισμούς.και εμεις που δουλευουμε φετος σε δυσπροσιτα ειναι λογικο του χρονου να ειμαστε απο κατω απο συναδελφους που ενδεχομενως φετος δεν δουλευουν?