0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καπου στη μεση, αναμεσα σε aspinoulas & bania ειναι η δικη μου θεση. Δηλ. εφοσον υπαρχει γραπτος διαγωνισμος τί τις θελει τις μοριοδοτησεις απο ecdl, ξενες γλωσσες κλπ. Η αληθεια bania μου ειναι πως οταν εισαι 22, 25, 27 ετων ισως εχεις το χρονο (λεω ισως) να τρεξεις και να ασχοληθεις και με αυτα. Ξαφνικα φανηκαν χρησιμα? Δηλ. η ξενη γλωσσα που θα μου φανει χρησιμη?...εν πασει περιπτωση, εγω λεω, ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο τι εχεις γραψει.βαλε τους εχοντες προυπηρεσια σε ενα πινακα και να παιρνεις απο κει ενα 30%, αλλά ολοι οι υπολοιποι αναλογα με το βαθμο που πετυχαν στον διαγωνισμο.
ε πώς τώρα με την Τρόικα τα <<εγγλέζικα>>είναι χρησιμότερα από τα ελληνικά ,θα είναι και υποχρεωτικά στο Λύκειο οπότε ακόμα και την έκθεση-λογοτεχνια-αρχαία μπορούμε να τα διδάσκουμε στα εγγλέζικα ,να γιατί μοριοδοτούνται
Παράθεση από: Ερση στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 10:31:10 amε πώς τώρα με την Τρόικα τα <<εγγλέζικα>>είναι χρησιμότερα από τα ελληνικά ,θα είναι και υποχρεωτικά στο Λύκειο οπότε ακόμα και την έκθεση-λογοτεχνια-αρχαία μπορούμε να τα διδάσκουμε στα εγγλέζικα ,να γιατί μοριοδοτούνται τα "εγγλέζικα" σε βοηθούν σίγουρα στη διακειμενικότητα κ στο να έχεις μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτά π διαβάζεις (από το να διαβάζεις μόνο τι έχουν γράψει Έλληνες για Έλληνες) ... όποιος έχει διάθεση κ μέσο (το μεσό εδώ είναι η γλώσσα) μπορεί να κάνει παπάδες στα παραπάνω μαθήματα
Παράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 11:00:25 amΠαράθεση από: Ερση στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 10:31:10 amε πώς τώρα με την Τρόικα τα <<εγγλέζικα>>είναι χρησιμότερα από τα ελληνικά ,θα είναι και υποχρεωτικά στο Λύκειο οπότε ακόμα και την έκθεση-λογοτεχνια-αρχαία μπορούμε να τα διδάσκουμε στα εγγλέζικα ,να γιατί μοριοδοτούνται τα "εγγλέζικα" σε βοηθούν σίγουρα στη διακειμενικότητα κ στο να έχεις μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη άποψη γι' αυτά π διαβάζεις (από το να διαβάζεις μόνο τι έχουν γράψει Έλληνες για Έλληνες) ... όποιος έχει διάθεση κ μέσο (το μεσό εδώ είναι η γλώσσα) μπορεί να κάνει παπάδες στα παραπάνω μαθήματαΌπως έχει γράψει και παλιότερα.. πλέον η γνώση μια ξένης γλώσσας (και η στοιχειώδης γνώση/χρήση Η/Υ) θα έπρεπε να είναι απλά ένα προαπαιτούμενο για διορισμό εκπαιδευτικού και όχι να μοριοδοτείται ως κάτι επιπλέον.
Αν ημουν νεα θα προσπαθουσα πρωτα να πλουτισω το προσοντολογιο μου απο το να διαβασω και να παω για 85 plus.Ποτε δεν ξερεις αν τα θεματα θα 'ναι απλα βλ. μαθηματικους του09 ,μετα λοιπον θα πηγαινα σοβαρα για ασεπ.Τωρα για μας 40 και μετα ειναι αργα ειδικα αν δεν εχουμε και υψηλες προυπηρεσιες οπως εγω sorry αλλα ετσι το βλεπω εγω,υγεια να'χουμε!
Παράθεση από: aspinoulas στις Φεβρουαρίου 19, 2011, 10:33:03 pmΨηφισε ένα νόμο που σε τρέχει να δώσεις ecdl (!) και γλώσσες (!!) μπας και κερδίσεις κάνα μόριο (λες και είσαι αργόσχολος και θες να σκοτώσεις το χρόνο σου)...Έκανε την προυπηρεσία να είναι "χαμένος χρόνος"aspinoulas... όσοι έχουν γλώσσες, ecdl και τα σχετικά σημαίνει ότι είναι αργόσχολοι??? δε νομίζω.... και στην τελική, όσοι τα έχουν γτ να μη μοριοδοτηθούν κάποια στιγμή- δεν έχουν ζοριστεί κ κοπιάσει όταν άλλοι είχαν π.χ. μόνο τη σχολή/τη δουλεία/ το σχολείο ?! 'Η θεωρείς ότι δε σου προσφέρουν τπτ τα παραπάνω στο διδακτικό έργο?Όσοι απέκτησαν την προϋπηρεσία με μοναδικό προσόν σε σχέση με τους υπόλοιπους ότι είχαν κάποιο γνωστό, καλά κάνει κ την υποβιβάζει- κ το 16,80 είναι πάάάρα πολύ! Για τους υπόλοιπους που την απέκτησαν αφού είχαν γράψει καλά ασεπ εννοείται ότι είναι άδικο κ παράλογο!
Ψηφισε ένα νόμο που σε τρέχει να δώσεις ecdl (!) και γλώσσες (!!) μπας και κερδίσεις κάνα μόριο (λες και είσαι αργόσχολος και θες να σκοτώσεις το χρόνο σου)...Έκανε την προυπηρεσία να είναι "χαμένος χρόνος"
Ρε παιδια υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων που διαβαζει(εννοω σοβαρα οχι κανω επιφανειακο διαβασμα και παω στη τυχη δηλ πολυωρο διαβασμα), μια αλλη που κραταει βαθμο και παει για γλωσσα ecdlκαι πιο λιγοι για μεταπτυχιακο,αλλοι που πανε για προσοντα πχ διδακτορικα και μεταπτυχιακα στα παιδαγωγικα που θα'ναι οι μεγαλυτερες προσαυξησεις αλλοι που ηδη δουλευουν ως αναπληρωτες και θα πανε με υψηλες προυπηρεσιες και κρατανε βαθμο και αλλοι που λενε δεν με ενδιαφερει ετσι οπως παει να γινει ο διορισμος, και ολα αυτα ειναι ανεξαρτητα με τ'οτι θα κατεβουν χιλιαδες στο γενικο ασεπ γιατι πια ολες οι κατηγοριες θα παιρνανε απ'αυτον και σ'ολους αρεσει να συμμετεχουν σ'αυτο που δικαιουνται.Καλα εγω γραφω τα δικα μου και ο Ραγκουσης αλλα αποφασιζει ,μοιαζω αγαθή και γελοια!!!!!