*

Αποστολέας Θέμα: Υλη ΠΕ60 του επομενου Ασεπ??  (Αναγνώστηκε 32537 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Υλη ΠΕ60 του επομενου Ασεπ??
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 06:32:21 pm »

Είναι πολύ νωρίς ακόμη,αλλά εαν έχεις χρόνο ξεκίνα.....Έχει ακουστεί ότι θα μειώσουν το γνωστικό....Αλλά δεν ξέρει κανείς ακόμα σίγουρα..Ξεκίνα με το δεππς και μάθε το σκελετό για τα σχέδια μαθήματος(θεματικές προσεγγίσεις,project).Από εκεί και πέρα η ύλη είναι αχανής..Κουτσουβάνου,Χρυσαφίδης παίζουν πάντα.Φυλλάδια είναι πάντα στο πρόγραμμα-αν έχεις τρόπο να βρεις από κανένα φροντιστήριο-.Εγώ είχα βρει και με βοήθησαν.Εγώ έτσι θα ξεκινούσα...Καλή αρχή.

Και τα βιβλία του Κιτσαρά, επίσης, βοηθάνε.
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:36:45 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 06:43:32 pm »
ειδες Lila μου, ειναι αυτο που σου (σας) ελεγα. υπαρχουν τα παιδια με ορεξη και πολυ καλα κανουν. μαζι τους βεβαια ειμαι και γω γιαυτο δεν αδικώ τη blondie και συμφωνω με τα λεγομενα της.

οχι, να μη πας τουριστρια, να πας οπλισμενη, ετοιμη να δωσεις μαχη.....
Aπελπισμένη θα πάω..... :( :(Τα παιδιά δικαίως να έχουν όρεξη Μάρκο,όμως εμείς θα έπρεπε άλλοι να είχαν διοριστεί και άλλοι να διοριζόμασταν φέτος.......Δεν γίνεται αυτό,ισοβίως ασεπ.....Πόσο και εγώ και ο καθένας να αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε;;;;Δια βίου ταλαιπωρία δηλαδή;;;;;Άννα ο Κιτσαράς είναι...διαχρονική αξία.....Δεν τον ανέφερα,μου διέφυγε........
Εννοούσα ότι πιθανόν θα πάω,αλλά μου είναι αδύνατον να ρίξω ξανά το ίδιο διάβασμα........Προτιμώ να κάνω κανένα μεταπτυχιακό........
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 07:02:34 pm »
Lila_76 κουράγιο, θα έχεις τόσα πολλά μόρια απο την προυπηρεσία που με τον επόμενο ΑΣΕΠ θα διοριστείς λογικά! Είναι λογικό οτι κουράστηκες να δίνεις. Ολοι μας. Εγω έχω δώσει μια φορά και έχω σκοπό να δώσω άλλη μια. Και αυτή την άλλη μια, με "πόνο ψυχής" θα ξαναδιαβάσω τόσο μεγάλο όγκο ύλης :(

Αποσυνδεδεμένος Αγγελικη80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60 Μονιμη Αναπληρωτρια
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 08:05:28 pm »
Lila_76,σε καταλαβαινω απολυτα.3 χρονια αναπληρωσης,(ολα εκτος νομου κατοικιας) εχω και εγω,με 20 παρα κατι μορια προυπηρεσιας στον κλειδωμενο πινακα διορισμων.Αν δεν ειχαν αλλαξει τα πραγματα,φετος θα ημουν διορισμενη.Αν παρει οσους και περισυ,θα μεινω εκτος για 40-50 ατομα!Εχω κουραστει με τους συνεχομενους ΑΣΕΠ και δεν εχω καθολου ορεξη να ματαξαναδιαβασω.Δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα μπω στην διαδικασια αυτη :-\.Ημαρτον πια >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:36:45 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 08:50:58 pm »
οτι δεν παλευεται, να δινεις ξανα και ξανα ασεπ αυτο ειναι αληθεια. Ομως, ειλικρινα πειτε μου, ετσι οπως εχουν τα πραγματα μπορει να γινει κατι αλλο? Επειτα ας μη ξεχναμε πως εμεις οι παλαιοτεροι εχουμε ενα "συν", κραταμε τον καλυτερο ασεπ. και αυτο ειναι μεγαλη υποθεση!

τι να πουμε και μεις οι φιλολογοι με τον τεραστιο ογκο υλης που χρειαζεται να εχεις μνημη 1000 Giga Bite...!!!

Aλλά, ας μην αποθαρρυνουμε και τους νεους συναδελφους μας....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 05:08:48 pm »
οντως μαρκο δεν εχεις κ αδικο...απτη μια λεω οτι καποιοι κλαδοι εχουν να διαβασουν της παναγιας τα ματια κ απο την αλλοι λεω "γιατι εμεις καλυτερα ειμαστε που δεν μας δινουν σαφεστερη υλη?".ετσι οπως μας τη διατυπωνουν ειναι σα να λενε διαβαστε ο,τι βρειτε...!
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 05:17:02 pm »
Αχ Blondie μου είσαι μικρή ακόμα και έχεις άλλα κουράγια..Κι εγώ έτσι πήγα το 2002 και έγραψα 67..Αλλα εντάξει τότε ήμουν σε δημοτικό παιδικό σταθμό και δεν με ένοιαζε(κακώς)....Αλλά είναι ταλαιπωρία...Ανάλογα,το πολύ πολύ να πάω τουρίστρια.....
σε καταλαβαινω κοπελα μου...χτες μιλουσα με μια νηπιαγωγο που ειναι αναπληρωτρια 3η χρονια κ φαντασου οτι εχει 25 χρονων παιδι!τελειωσε το '87 αν θυμαμαι σωστα!!!κ αυτη εχει περασει απο πολλα αναλυτικα κ κανει υπομονη.δεν σου τη λεω κ στο λεω με το χερι στην καρδια!μην παρεξηγηθω!κ ο μονος λογος που κανει υπομονη ειναι γιατι αγαπαει αυτο που κανει κ θελει πολυ να γινει η μονιμη δουλεια της.εκτος αυτου δεν εχει κ πολλες επιλογες ειναι η αληθεια.ο μονος τροπος ειναι αυτος.ξερω οτι ειμαι μικρη κ μου φαινεται οτι ακομα εχω τα κουραγια μου,απλα προσπαθω να σε βοηθησω κ εσενα να μην εγκαταλειψεις την προσπαθεια!κανανε βλακειες απο το υπουργειο αλλα δεν θα τους κανουμε κ την χαρη να παραδωσουμε οπλα κ προσπαθεια!ενταξει? ;) ;) :-*
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 07:29:04 pm »
Αχ Blondie μου είσαι μικρή ακόμα και έχεις άλλα κουράγια..Κι εγώ έτσι πήγα το 2002 και έγραψα 67..Αλλα εντάξει τότε ήμουν σε δημοτικό παιδικό σταθμό και δεν με ένοιαζε(κακώς)....Αλλά είναι ταλαιπωρία...Ανάλογα,το πολύ πολύ να πάω τουρίστρια.....
σε καταλαβαινω κοπελα μου...χτες μιλουσα με μια νηπιαγωγο που ειναι αναπληρωτρια 3η χρονια κ φαντασου οτι εχει 25 χρονων παιδι!τελειωσε το '87 αν θυμαμαι σωστα!!!κ αυτη εχει περασει απο πολλα αναλυτικα κ κανει υπομονη.δεν σου τη λεω κ στο λεω με το χερι στην καρδια!μην παρεξηγηθω!κ ο μονος λογος που κανει υπομονη ειναι γιατι αγαπαει αυτο που κανει κ θελει πολυ να γινει η μονιμη δουλεια της.εκτος αυτου δεν εχει κ πολλες επιλογες ειναι η αληθεια.ο μονος τροπος ειναι αυτος.ξερω οτι ειμαι μικρη κ μου φαινεται οτι ακομα εχω τα κουραγια μου,απλα προσπαθω να σε βοηθησω κ εσενα να μην εγκαταλειψεις την προσπαθεια!κανανε βλακειες απο το υπουργειο αλλα δεν θα τους κανουμε κ την χαρη να παραδωσουμε οπλα κ προσπαθεια!ενταξει? ;) ;) :-*
Ξέρεις πόσοι άνθρωποι είναι στη φάση της φίλης σου που τους άλλαξαν τα δεδομένα τελευταία στιγμή;;;;;Και έχασαν το διορισμό τους;;;;Ειχα στα πεκ κόσμο γύρω στα 45....Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε επιλογή,πρέπει να μείνουμε στη δουλειά έστω και σαν αναπληρωτές....Δεν είναι εύκολο να μαζεύεις τα κουράγια σου κάθε 2 χρόνια και να ξαναδίνεις......Μέχρι τώρα υπήρχε το 24μηνο που έσωζε κάπως την κατάσταση......Τώρα δεν σε αφήνει ποτέ να κατοχυρώσεις τίποτα,να μην αποκτάς δικαίωμα ποτέ......Όπως και να χει,δεν μπορεί κανείς να σβήσει τις προσπάθειες και τους κόπους τόσων χρόνων....Αναγκαστικά μένεις στο ρινγκ και παλεύεις....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Έλενα ΣΟΥ.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 09:00:48 pm »
Ξέρεις πόσοι άνθρωποι είναι στη φάση της φίλης σου που τους άλλαξαν τα δεδομένα τελευταία στιγμή;;;;;Και έχασαν το διορισμό τους;;;;Ειχα στα πεκ κόσμο γύρω στα 45....Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε επιλογή,πρέπει να μείνουμε στη δουλειά έστω και σαν αναπληρωτές....Δεν είναι εύκολο να μαζεύεις τα κουράγια σου κάθε 2 χρόνια και να ξαναδίνεις......Μέχρι τώρα υπήρχε το 24μηνο που έσωζε κάπως την κατάσταση......Τώρα δεν σε αφήνει ποτέ να κατοχυρώσεις τίποτα,να μην αποκτάς δικαίωμα ποτέ......Όπως και να χει,δεν μπορεί κανείς να σβήσει τις προσπάθειες και τους κόπους τόσων χρόνων....Αναγκαστικά μένεις στο ρινγκ και παλεύεις....

γεια σας παιδιά!!!Ήθελα να ρωτήσω αν δώσω ασεπ και γράψω κάτω από 55 μπορώ να κρατήσω την καλύτερη από τις 2 προηγούμενες μου ή διαγράφομαι απ'τον πίνακα;;  Η ζωή συνεχίζεται κορίτσια!!Ότι είναι να γίνει θα γίνει....

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 09:03:50 pm »
οταν γινει ασεπ και αν αποτυχεις ναι κρατας προηγουμενη επιτυχια.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 16, 2011, 09:05:32 pm »
Ναι κρατάς τον καλύτερό σου.

Αποσυνδεδεμένος ginger

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 06:24:55 pm »
το θεμα ειναι θα ισχυσει  η μοριοδοτηση του ecdl,της ξενης γλωσσας και ολα οσα ειπαν?εκτος τα φροντιστηρια του ασεπ,ο κοσμος θα τρεχει και δεν  θα φτανει....

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 06:33:25 pm »
οντως μαρκο δεν εχεις κ αδικο...απτη μια λεω οτι καποιοι κλαδοι εχουν να διαβασουν της παναγιας τα ματια κ απο την αλλοι λεω "γιατι εμεις καλυτερα ειμαστε που δεν μας δινουν σαφεστερη υλη?".ετσι οπως μας τη διατυπωνουν ειναι σα να λενε διαβαστε ο,τι βρειτε...!

και των φιλολογων η υλη  εκτος απο απεριοριστη ειναι  και απροσδιοριστη! (οπως το λες: διαβαστε απ οπου νομιζετε)
Ξερω πολυ καλα πως και των ΠΕ60 η υλη ειναι αρκετη και κυριως τα θεματα σας πολυ περιεργα!!!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Συνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 07:36:47 pm »
Έδωσα έναν ΑΣΕΠ (2005) και διορίστηκα.
Δεν είχα διαβάσει ούτε Κιτσαρα, ούτε Χρυσαφίδη, ούτε Κουτσουβάνου. Για να πω την αλήθεια, δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν (εδώ μέσα τους έμαθα!!!).
Διάβασα τον οδηγό νηπιαγωγού και το ΔΕΠΠΣ. Τίποτ' άλλο, γιατί δεν υπήρχε χρόνος ούτε για δείγμα όταν αποφάσισα ότι θα δώσω εξετάσεις (δεν ε΄χια σκοπό γιατί δούλευα ήμουν στο εξωτερικό).
Η δική μου συμβουλή, που την έχω πει αρκετές φορές εδώ μέσα, αυτά που γράφετε να μπορείτε να τα υποστηρίξετε με επιχειρήματα λογικά. Δηλ. Κάνω αυτό, γιατί πρέπει να γίνει αυτό και αυτό και εκείνο.΄
Εγώ έτσι έγραψα, χωρίς βιβλιογραφίες, χωρίς παραπομπές σε θεωρίες και χωρίς να γράφω σέλίδες επί σελίδων (περίπου 4-5 σελίδες στο κάθε μάθημα είχα γράψει).
Ήμουν στους διοριστέους από την πρώτη χρονιά...
Καλή επιτυχία σε όλους!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473