0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μας απαντήσει το Υπουργεί Παιδείας επιτέλους αν τα σεμινάρια ψυχοπαιδαγωγικής κατάρτισης της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών αναγνωρίζονται. Είναι σε συνεργασία με παιδαγωγικό τμήμα και διαρκούν 6 μήνες!!! Κοστίζουν 500 ευρώΓια ποιο λόγο το Υπουργείο δεν απαντά επίσημα;; Για ποιο λόγο μια ένωση με πολύ ύπουλες και αδιαφανείς κινήσεις διαφημίζει σεμινάρια και μάλισατ σε συνεργασία με παιδαγωγικά τμήματα ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ;;;Γιατί κάνει μόνο αυτά τα σεμινάρια και όχι άλλα;;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ θα γινει επίσημα με το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας. Δεν γίνεται σε περίοδο κρίσης άνεργοι και αναπληρωτές, ωρομίσθιοι να δίνουν 500 ευρώ, για να πάρουν μια βεβαιωση σεμιναρίου, χωρίς να γνωρίζουν αν θα αναγνωριστεί
Δεν είμαι φυσικός, ανήκω στους κλάδους που δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση.ΑΣΠΑΙΤΕ γίνεται σφαγή και προσανατολίζομαι προς 6μηνα σεμινάρια. Για αυτό το λόγο αγχώνομαι. Εαν μου ππουν ότι ανανωρίζεται ένα σεμινάριο, θα πάω να το κάνω. Αλλά το θέμα είναι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.Πάντως χωρίς πλάκα, αυτό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μου φαίνεται αρκετά σοβαρό και αν συγκρίνω τα μαθήματα που περιλαμβ΄λανει, φαίνεται καλύτερο και από το πρόγραμμα σπουδών της ΑΣΠΑΙΤΕ.Εγώ τώρα τι να κάνω δηλαδή;; Nα τα στάξω στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας;