0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: antonis2200 στις Φεβρουαρίου 26, 2011, 06:41:54 pmAυτο που καταλαβαινω εγώ είναι πως οπως υπαρχουν καλα και λιγοτερο καλα δημοσια σχολεια..το ιδιο ισχυει και για τα ιδωτικα!!ας μη καταδικαζουμε και ας μη θεοποιουμε λοιπον κανενα απο τα δυο!!Αν ειμαστε ολοι υπευθυνοι και κανουμε αυτο που πρεπει ολα θα γινουν καλυτερα ..παρα τις πολλες τρικλοποδιες του συστηματος....___+++++++++++++++++++++++ _____
Aυτο που καταλαβαινω εγώ είναι πως οπως υπαρχουν καλα και λιγοτερο καλα δημοσια σχολεια..το ιδιο ισχυει και για τα ιδωτικα!!ας μη καταδικαζουμε και ας μη θεοποιουμε λοιπον κανενα απο τα δυο!!Αν ειμαστε ολοι υπευθυνοι και κανουμε αυτο που πρεπει ολα θα γινουν καλυτερα ..παρα τις πολλες τρικλοποδιες του συστηματος....
Θα ήθελα επίσης να σας βεβαιώσω ότι, όσα χρόνια εργάστηκα στα ιδιωτικά, δε δέχτηκα ποτέ πιέσεις για βαθμούς ούτε έχω ζήσει τέτοια περιστατικά τραβηγμένα από τα μαλλιά. Προφανώς έχω συναντήσει παράλογους, υπεροπτικούς και ηλίθιους γονείς που νομίζουν ότι κάτι είναι επειδή έχουν λεφτά. Η στάση μου ήταν η ίδια και στο δημόσιο και το ιδιωτικό. Η αποψή μου είναι ότι ηλίθιους, παράλογους και αλαζόνες συναντάμε υποχρεωτικά σε όλους τους τομείς της ζωής και σε όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα. Τι θα γίνει δηλαδή, θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να διεκτραγωδούμε τα δήθεν δεινά μας και να λέμα πράγματα εντελώς αυτονόητα;
!!Πραγματικα χαρηκα που ειμαι καθηγητης δημοσιου σχολειου..και λυπηθηκα τους συναδελφους που τα συνοδευαν!Δεν μπορω καν να περιγραψω τον τροπο που μιλουσαν οι μαθητες στους συναδελφους..η απολυτη απαξιωση!!
Συμφωνώ ότι είναι επιχειρήσεις. Και γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να προσφέρουν ό,τι θέλει ο πελάτης..
Παράθεση από: antonis2200 στις Φεβρουαρίου 26, 2011, 08:12:32 pm!!Πραγματικα χαρηκα που ειμαι καθηγητης δημοσιου σχολειου..και λυπηθηκα τους συναδελφους που τα συνοδευαν!Δεν μπορω καν να περιγραψω τον τροπο που μιλουσαν οι μαθητες στους συναδελφους..η απολυτη απαξιωση!!ενω στο δημοσιο σχολειο τα παιδια συμπεριφερονται με το σεις και με το σας...τι τακτ και αψογη συμπεριφορα...δεν τολμας να μιλησεις και κοκκινιζουν τα καημενα απο ντροπη...καμια αντιρρηση σε οσα λες στην ταξη...ο απολυτος σεβασμος στο κυρος του εκπαιδευτικου....ακουνε δασκαλος και καθηγητης και μια ανατριχιλα δεους τους διαπερνα...σου δημιουργουν την καταλληλη ψυχολογια ωστε να πηγαινεις καθημερινα με χαμογελο και κεφι στο σχολειο σκεπτομενος τις εξαιρετες προσωπικοτητες στις οποιες θα προσπαθησεις να μαθεις γραμματα....