*

Αποστολέας Θέμα: Ι' Φάση  (Αναγνώστηκε 19531 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ι' ΦΑΣΗ
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 12, 2011, 10:45:25 am »
Μήπως γνωρίζει κάποια πού μπορώ να διαβάσω για τον τρόπο υπολογισμού των μορίων αναφορικά με τους αναπληρωτές; Όχι για την προϋπηρεσία, αλλά για μια καλύτερη θέση στον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών...γιατί κάπως αλλιώς τα διάβασα. Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος ή ιστοσελίδα;  ???

kdama κοίταξε εδώ νομίζω θα σε βοηθήσει http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10567
(το πινακάκι που έχει είναι πολύ κατατοπιστικό!)

Αχ! Σ' ευχαριστώ πολύ! :) Ήταν κατατοπιστικότατα όσα διάβασα και επιτέλους κατάλαβα... :D Ομολογώ βέβαια ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ' όσο νόμιζα. :P Αλλά δεν το βάζω κάτω...ακόμη τουλάχιστον. :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:18:01 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 12, 2011, 05:17:47 pm »
γιατί κοπέλα μου να το βάλεις κάτω από τώρα, τι να πούμε και εμείς με τέσσερις ΑΣΕΠ στο ενεργητικό μας που κάθε λίγο και λιγάκι απελιζόμαστε, αποθαρρινόμαστε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε!! ;)

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 13, 2011, 09:02:22 pm »
γιατί κοπέλα μου να το βάλεις κάτω από τώρα, τι να πούμε και εμείς με τέσσερις ΑΣΕΠ στο ενεργητικό μας που κάθε λίγο και λιγάκι απελιζόμαστε, αποθαρρινόμαστε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε!! ;)

Έχεις πολύ δίκιο ;) Εγώ έχω δύο ΑΣΕΠ στο ενεργητικό μου. Είχα την ελπίδα ότι κάπου εδώ θα τα κατάφερνα, αλλά όχι...δεν πειράζει όμως...υπομονή κι επιμονή!!!! 8) Η ζωή συνεχίζεται και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να την ακολουθούμε...να την ζούμε... :) Δεν αφήνουμε τίποτα και κανέναν να μας στεναχωρεί και να μας αποθαρρύνει!!!! Θετική σκέψη...ΠΑΝΤΑ!!!! :D

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ι' Φάση
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 14, 2011, 04:40:53 pm »
έτσι σε θέλω καλή μου, από κάπου θα πρέπει πάντα να αντλούμε θετική ενέργεια να είμαστε αισιόδοξες (μόνο που, με τόσα που ακούγονται,γράφονται και γίνονται)από που να αντλείσουμε θετική σκέψη και ενέργεια!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:18:01 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 14, 2011, 04:44:26 pm »
τι είναι πάλι τούτο με τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις πάνε πάλι 500 θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 14, 2011, 05:08:29 pm »
έτσι σε θέλω καλή μου, από κάπου θα πρέπει πάντα να αντλούμε θετική ενέργεια να είμαστε αισιόδοξες (μόνο που, με τόσα που ακούγονται,γράφονται και γίνονται)από που να αντλείσουμε θετική σκέψη και ενέργεια!!!

Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια!!!! Δεν ξέρω τι να σου πω... Λίγη υπομονή ακόμη να δούμε τι θα μας ανακοινώσουν κι επίσημα και ύστερα βλέπουμε...  ::)

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 14, 2011, 05:22:58 pm »
500 θέσεις θα χαθούν αλλά σίγουρα άλλες τόσες θα είναι και οι συνταξιοδοτήσεις. επίσης μετά τις 25 μαρτίου που οι μισθοί φοβάμαι ότι θα μειωθούν κατά πολύ δεν ξέρω αν οι αναπληρωτές θα πάνε στα νησιά χωρίς μόρια και στο ενοίκιο... και να πληρωθούν τα λιγοστά ευρώ (ή δραχμές) μετά από 4 μήνες! οπότε υπολογίστε και άλλες θέσεις...
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 14, 2011, 09:29:17 pm »
πραγματικά του χρονου πολλοι θα το σκεφτουν να φύγουν απο το σπίτι τους.αλλα για να γίνει αυτο πρέπει πρωτα να μας καλεσουν :-\ :-\ :-\ :-\
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 15, 2011, 01:26:00 am »
Είναι σίγουρο ότι είναι 500 οι θέσεις που χάνονται; Εγώ διάβασα για 257 θέσεις "μόνο"...
Δείτε εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=26088

Και μη χειρότερα :P

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 15, 2011, 01:27:35 am »
πραγματικά του χρονου πολλοι θα το σκεφτουν να φύγουν απο το σπίτι τους.αλλα για να γίνει αυτο πρέπει πρωτα να μας καλεσουν :-\ :-\ :-\ :-\

Πολύ σωστή παρατήρηση... Από το στόμα σου και στης κυρίας Διαμαντοπούλου το αυτί... ::)

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 15, 2011, 01:52:20 pm »
Είναι σίγουρο ότι είναι 500 οι θέσεις που χάνονται; Εγώ διάβασα για 257 θέσεις "μόνο"...
Δείτε εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=26088

Και μη χειρότερα :P

Κι εγώ για 257 διάβασα, όπως γράφει και στη σελίδα που έδωσες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 15, 2011, 01:56:15 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 15, 2011, 03:55:28 pm »
500 θέσεις θα χαθούν αλλά σίγουρα άλλες τόσες θα είναι και οι συνταξιοδοτήσεις. επίσης μετά τις 25 μαρτίου που οι μισθοί φοβάμαι ότι θα μειωθούν κατά πολύ δεν ξέρω αν οι αναπληρωτές θα πάνε στα νησιά χωρίς μόρια και στο ενοίκιο... και να πληρωθούν τα λιγοστά ευρώ (ή δραχμές) μετά από 4 μήνες! οπότε υπολογίστε και άλλες θέσεις...
επειδή δεν το έχουμε βιώσει να είμαστε σε νησί, με μειωμένο μισθό, αναπληρωτές,χωρίς μόρια, και με  πληρωμή μετά από τέσσερις μήνες ας το ζήσουμε πρώτα και αν δεν μας αρέσει δεν το ξανακάνουμε ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 15, 2011, 04:19:44 pm »
επειδή δεν το έχουμε βιώσει να είμαστε σε νησί, με μειωμένο μισθό, αναπληρωτές,χωρίς μόρια, και με  πληρωμή μετά από τέσσερις μήνες ας το ζήσουμε πρώτα και αν δεν μας αρέσει δεν το ξανακάνουμε ;) ;) ;)

Σωστά, ας προσπεράσουμε το σκόπελο των 500 ίσως θέσεων που θα χαθούν, ας φτάσει η σειρά μας να μας καλέσουν, ας μπούμε επιτέλους σε ταξούλα νηπιαγωγείου και αν δούμε ότι δε βγαίνουμε με τίποτα...το ξανασκεφτόμαστε!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 17, 2011, 04:20:54 pm »
τι γίνετε βρε κορίτσια, χαθήκαμε, κανένα νέο, πότε ανοίγει καινούργια φάση,τόσο που αργεί ξεχάσαμε και τον τίτλο του θέματος μας

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)