0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kdama στις Μαρτίου 11, 2011, 07:08:56 pmΜήπως γνωρίζει κάποια πού μπορώ να διαβάσω για τον τρόπο υπολογισμού των μορίων αναφορικά με τους αναπληρωτές; Όχι για την προϋπηρεσία, αλλά για μια καλύτερη θέση στον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών...γιατί κάπως αλλιώς τα διάβασα. Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος ή ιστοσελίδα; kdama κοίταξε εδώ νομίζω θα σε βοηθήσει http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10567(το πινακάκι που έχει είναι πολύ κατατοπιστικό!)
Μήπως γνωρίζει κάποια πού μπορώ να διαβάσω για τον τρόπο υπολογισμού των μορίων αναφορικά με τους αναπληρωτές; Όχι για την προϋπηρεσία, αλλά για μια καλύτερη θέση στον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών...γιατί κάπως αλλιώς τα διάβασα. Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος ή ιστοσελίδα;
γιατί κοπέλα μου να το βάλεις κάτω από τώρα, τι να πούμε και εμείς με τέσσερις ΑΣΕΠ στο ενεργητικό μας που κάθε λίγο και λιγάκι απελιζόμαστε, αποθαρρινόμαστε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε!!
έτσι σε θέλω καλή μου, από κάπου θα πρέπει πάντα να αντλούμε θετική ενέργεια να είμαστε αισιόδοξες (μόνο που, με τόσα που ακούγονται,γράφονται και γίνονται)από που να αντλείσουμε θετική σκέψη και ενέργεια!!!
πραγματικά του χρονου πολλοι θα το σκεφτουν να φύγουν απο το σπίτι τους.αλλα για να γίνει αυτο πρέπει πρωτα να μας καλεσουν
Είναι σίγουρο ότι είναι 500 οι θέσεις που χάνονται; Εγώ διάβασα για 257 θέσεις "μόνο"... Δείτε εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=26088 Και μη χειρότερα
500 θέσεις θα χαθούν αλλά σίγουρα άλλες τόσες θα είναι και οι συνταξιοδοτήσεις. επίσης μετά τις 25 μαρτίου που οι μισθοί φοβάμαι ότι θα μειωθούν κατά πολύ δεν ξέρω αν οι αναπληρωτές θα πάνε στα νησιά χωρίς μόρια και στο ενοίκιο... και να πληρωθούν τα λιγοστά ευρώ (ή δραχμές) μετά από 4 μήνες! οπότε υπολογίστε και άλλες θέσεις...
Παράθεση από: gogapina στις Μαρτίου 14, 2011, 05:22:58 pm500 θέσεις θα χαθούν αλλά σίγουρα άλλες τόσες θα είναι και οι συνταξιοδοτήσεις. επίσης μετά τις 25 μαρτίου που οι μισθοί φοβάμαι ότι θα μειωθούν κατά πολύ δεν ξέρω αν οι αναπληρωτές θα πάνε στα νησιά χωρίς μόρια και στο ενοίκιο... και να πληρωθούν τα λιγοστά ευρώ (ή δραχμές) μετά από 4 μήνες! οπότε υπολογίστε και άλλες θέσεις... επειδή δεν το έχουμε βιώσει να είμαστε σε νησί, με μειωμένο μισθό, αναπληρωτές,χωρίς μόρια, και με πληρωμή μετά από τέσσερις μήνες ας το ζήσουμε πρώτα και αν δεν μας αρέσει δεν το ξανακάνουμε