0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ
Αν γίνει φθινοπωρο του 12 θα'ναι τυχεροί ,το υπόλοιπο 24μηνο,οπου περισσέψει ,και επιλαχοντες στο 60 -40,απ'οτι ξερω το φεκ και το 40 του θα το τελειωσουν φετος.Για του χρονου αν δεν γινει ασεπ αρχες τοτε ΤΥΧΕΡΟΙ οι επιλαχοντες και το υπολοιπο 24 μηνο ,ολα τα 'χουν μελετησει.
Παράθεση από: BAKOS στις Μαρτίου 31, 2011, 04:13:31 pm ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ
Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 30, 2011, 02:31:04 pmΑν γίνει φθινοπωρο του 12 θα'ναι τυχεροί ,το υπόλοιπο 24μηνο,οπου περισσέψει ,και επιλαχοντες στο 60 -40,απ'οτι ξερω το φεκ και το 40 του θα το τελειωσουν φετος.Για του χρονου αν δεν γινει ασεπ αρχες τοτε ΤΥΧΕΡΟΙ οι επιλαχοντες και το υπολοιπο 24 μηνο ,ολα τα 'χουν μελετησει.Εμένα δε μου φαίνεται λογικό να μην διορίσει όλο το 24μηνο σε 1 ή 2 χρονιές.Είναι δυνατό να διορίσει π.χ. τους μισούς του 24μηνου στους φιλολόγους, δηλ.110 άτομα το 2011 και τους υπόλοιπους να τους πει : τώρα ΑΣΕΠ? Δε θα υπάρξουν αντιδράσεις? Οπότε το πιο λογικό είναι να διορίσει το 2011 μερικούς, το 2012 τους υπόλοιπους μαζί με επιλαχόντες ( αφού σε 1 χρονιά της φαίνονται πολλοί) και τέλη του 2012 ο ΑΣΕΠ. Έτσι φαίνεται το πιο λογικό.
Γ ιατι εγω εγραψα ότι ξέρουν τι θελουν να κάνουν;Αλλωστε προς το παρον εχουν προθεσεις,απλα εχω τη πληροφορια εαν δεν γινει ασεπ νωρις,πιθανον να παιξει το παραπανω σεναριο!
Παράθεση από: anixia στις Μαρτίου 31, 2011, 09:08:05 pmΓ ιατι εγω εγραψα ότι ξέρουν τι θελουν να κάνουν;Αλλωστε προς το παρον εχουν προθεσεις,απλα εχω τη πληροφορια εαν δεν γινει ασεπ νωρις,πιθανον να παιξει το παραπανω σεναριο!....τι πληροφορία κι αυτή....