0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 08, 2011, 12:10:50 pm
Εκλογές θα γίνουν σε λίγους μήνες (αυτό το ξέρω μέσα από το Πασόκ ,από στέλεχος ). Μάλλον θα βγεί οικουμενική για να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους ή να βάλουν χέρι στις ΔΕΚΟ (κοινή λογική ) .ΑΣΕΠ δεν γίνεται που να χτυπιέται κάτω η Διαμάντω με το ταγιέρ και χωρίς (αυτό το έμαθα ...από κάπου.. ).Ίσως ο Παπ. δοκιμάσει ανασχηματισμό πριν τις εκλογές κατά τις οποίες η αγαπημένη σε όλους Αννούλα θα αποχαιρετίσει το υπουργείο (προσωπικά εύχομαι να μη ξαναδεί υπουργείο αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα πιάσει η ευχή μου )
ωραία τα λέτεΣυγνώμη που διακόπτω τέτοια κουβέντα, αλλά έχω μία ταπεινή απορρία: συνήθως, πόσο χρονικό διάστημα μεσολαβεί ανάμεσα στην προκήρυξη του διαγωνισμού και στις εξετάσεις?
οι αλλαγές στην ύλη αφορούν και στο γνωστικό και στα ψυχοπαιδαγωγικά? ..δεν έχω ξαναδώσει ασεπ... οπότε ως ''ύλη'' θεωρείται αυτή των προηγούμενων διαγωνισμών? το μεταπτυχιακό και το πιστοποιητικό ΕΠΠΑΙΚ της Ασπαιτε, προσμετρώνται στην τελική μοριοδότηση?Α! σχετικά με το πιστοποιητικό γνώσης-χρήσης Η/Υ & προγραμμάτων, ισχύει ημερονηνία λήξης και στο πλαίσιο του ασεπ??? δηλαδή πρέπει να ξαναδώσω αν το έχω πάρει το '07 ή το '08?