0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το να χάνεις τα 21.5 μόρια δεν είναι τίποτα..ΑΣΕΠ πάντως δεν γίνεται παίδες αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αν ήταν να γίνει θα έκανε της ειδικής αγωγής.
Συνάδελφε,εσύ που έτρεξες στην επαρχία για να μαζέψεις το 24μηνο,θα σε ρωτήσω το εξής:Θα έδινες βραβείο σ ένα μαθητη με βαθμό 12 και θα το αφαιρούσες απο κάποιον που είχε βαθμό 19,μόνο και μόνο επειδή ο μαθητής με το 12 ταλαιπωρείτε να έρθει στο σχολείο;Σε βεβαιώνω πως αν το είχες κάνει,οι γονείς θα σε κηνυγούσαν.Κι όμως αυτό κάνατε πέρυσι,αυτό ζητάτε κι εφέτος:να σπάσετε του ασεπίτες για να υπάρχουν ως εκρεμμότητα,έτσι ώστε να τραβάει η μεταβατική και να διορίζεστε εσείς.Ως ασεπίτισα που διορίστηκα πέρυσι,το έζησε πολύ έντονα αυτό το παιχνίδι του παραλόγου.Αν κάποιοι έχουν πραγματικά δικαίωμα να εκνευρίζονται είναι οι συνάδελφοι σας που αρίστΕυσαν στον ασεπ,πήραν φεκ,αλλά διορισμό δεν είδαν γιατί οι συνδικαλιστές τους θυσίασαν σαν ιφιγένειες για να διοριστούν κάποιοι άλλοι εκπαιδευτικοί,οι οποίοι έγραψαν λιγότερο απο αυτούς στον ασεπ!Γι αυτό μην εκνευρίζεσαι,δεν έχεις δίκιο!Κάνε ότι νομίζεις για να υπερασπίσεις το συμφέρον σου και άσε τα περι δικαίου στα δικαστήρια!!!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Μαΐου 24, 2011, 12:20:11 amΣυνάδελφε,εσύ που έτρεξες στην επαρχία για να μαζέψεις το 24μηνο,θα σε ρωτήσω το εξής:Θα έδινες βραβείο σ ένα μαθητη με βαθμό 12 και θα το αφαιρούσες απο κάποιον που είχε βαθμό 19,μόνο και μόνο επειδή ο μαθητής με το 12 ταλαιπωρείτε να έρθει στο σχολείο;Σε βεβαιώνω πως αν το είχες κάνει,οι γονείς θα σε κηνυγούσαν.Κι όμως αυτό κάνατε πέρυσι,αυτό ζητάτε κι εφέτος:να σπάσετε του ασεπίτες για να υπάρχουν ως εκρεμμότητα,έτσι ώστε να τραβάει η μεταβατική και να διορίζεστε εσείς.Ως ασεπίτισα που διορίστηκα πέρυσι,το έζησε πολύ έντονα αυτό το παιχνίδι του παραλόγου.Αν κάποιοι έχουν πραγματικά δικαίωμα να εκνευρίζονται είναι οι συνάδελφοι σας που αρίστΕυσαν στον ασεπ,πήραν φεκ,αλλά διορισμό δεν είδαν γιατί οι συνδικαλιστές τους θυσίασαν σαν ιφιγένειες για να διοριστούν κάποιοι άλλοι εκπαιδευτικοί,οι οποίοι έγραψαν λιγότερο απο αυτούς στον ασεπ!Γι αυτό μην εκνευρίζεσαι,δεν έχεις δίκιο!Κάνε ότι νομίζεις για να υπερασπίσεις το συμφέρον σου και άσε τα περι δικαίου στα δικαστήρια!!!αντε παλι τα ιδια....διαιρει και βασιλευε...καλα μας κανουν τετοιοι που ειμαστε και υποτιμαμε τον προσωπικο αγωνα καθε συναδελφου...ντροπη μας...
συναδελφοι λυπαμαι,αλλα δε θελω να εμπλακουμε σε διαδικτυακες αντιπαραθεσεις.αν ειναι δυνατον...ποιος δε θελει να διοριστουν οι διοριστεοι ασεπ και μαλιστα να προηγουνται,πραγμα το οποιο πιθσνοτατα θα γινει.ελεος...
Ούτε εγώ θέλω να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του forum πνέει μένεα εναντίον των "κακών ασεπιτών" που έχουν το θράσος να θέλουν και διορισμό. Η στάση που κρατούν οι ασεπίτες εδώ μέσα είναι στάση "επιθετικής άμυνας" σε όσα τους έχουν καταλογίσει κατά καιρούς.
Παράθεση από: LEONTITO στις Μαΐου 24, 2011, 01:24:42 am Ούτε εγώ θέλω να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του forum πνέει μένεα εναντίον των "κακών ασεπιτών" που έχουν το θράσος να θέλουν και διορισμό. Η στάση που κρατούν οι ασεπίτες εδώ μέσα είναι στάση "επιθετικής άμυνας" σε όσα τους έχουν καταλογίσει κατά καιρούς.Καλή μου, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου να μη διαολίζεσαι με όσα βλέπεις. Καταρχήν αυτοί που θέλουν παράταση της μεταβατικής δεν είναι αντίθετοι με το διαγωνισμό αλλά απλώς ζητούν να παραταθεί η ποσόστωση ασεπ/προϋπηρεσίας. Σκέψου αυτό: Φαντάσου τον εαυτό σου να έχει ξοδέψει χρόνια με ασεπ κλπ. Θα έφτανες μια μέρα να θες να μη διοριστούν άλλοι για να διοριστείς εσύ; Πόσο εγωιστής και κακός άνθρωπος θα πρέπει να είναι κάποιος για να σκέφτεται έτσι;Αν τυχόν έχεις ακούσει/διαβάσει από κάποιον να λέει το αντίθετο, αυτός είναι (συγγνώμη κιόλας) κάφρος που σπέρνει τη διχόνοια. Μην ακούς τον κάθε άσχετο κι ειδικά στο διαδίκτυο. Από τέτοιους μπόλικοι. Όλη τη μέρα online να απαντούν από το πρωί ως το βράδυ και τάχα δουλεύουν και κάνουν και δυο δουλειές κι έχουν και ιδιαίτερα και αηδίες. Στα λέει μια με επιτυχίες στον ασεπ που δε βλέπει φως και θεωρεί «εχθρό» τους ελάχιστους διορισμούς και μόνο. Εκεί είναι το πρόβλημα. Πέρυσι δεν είδες πόσοι συνταξιοδοτήθηκαν και πόσοι διορίστηκαν; Ελάχιστοι οι διορισμοί τη στιγμή που θα έπρεπε να είναι διπλάσιοι λόγω των συνταξιοδοτήσεων. Δες και το άλλο. Ο τελευταίος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε Δεκέμβριο 2008. Με βάση το νόμο (=κάθε 2 χρόνια) έπρεπε να ξαναγίνει τον περασμένο Δεκέμβριο. Έγινε; Δεν έγινε. Άντε και καθυστέρηση για το χ λόγο να είχαμε, ε, θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί τουλάχιστον η ύλη, να είχε βγει η προκήρυξη. Τίποτα δεν έγινε. Προσωπικά δε θα ανησυχούσα τόσο γι’αυτό όμως όσο για το ότι οι θέσεις που θα καλυφθούν θα είναι ελάχιστες. Μακάρι να γίνει και μακάρι να διοριστεί κόσμος. Αλλά η πραγματικότητα λέει άλλα και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να διαολίζεται κανείς, όπως λες, γι’αυτά τα θέματα. Εδώ απολύεται κόσμος, καταργούνται οργανικές, ήδη οι μόνιμοι ανησυχούν κι εμείς ακόμη ρωτάμε για το διαγωνισμό; 40 είμαι κι ετοιμάζομαι για αλλαγή επαγγέλματος. Σου μιλάω ρεαλιστικά. Και μπροστά μας έχουμε δύσκολο χειμώνα. Γιατί να χαλιόμαστε με ό,τι ανοησία λέγεται στο διαδίκτυο; Φιλικά στο λέω σα συμβουλή.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ,ΜΑΖΕΨΑ 21,2 ΜΟΡΙΑ,ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ 2 ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ.ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.ΕΤΡΕΞΑ,ΔΙΑ
Εγώ ήμουν ένας απ΄ τους υπέρμαχους του ΑΣΕΠ και ότι αντιπροσωπεύει. Αλλά δυστυχώς για όλους μας έγινε το φύλο συκής για τους ξεδιάντροπους πολιτικούς.Περικόπτουν θέσεις απ’ την εκπαίδευση που υποχρηματοδοτείται για να καλύψουν τις ανομίες του κομματικού τους προσωπικού στις ΔΕΚΟ και το υπόλοιπο δημόσιο.Όχι δεν θέλω να γίνει ασεπ χωρίς να αφορά ικανό αριθμό θέσεων. Είναι το πλυντήριο για όλες τις απατεωνιές που έγιναν στον χώρο των εκπαιδευτικών. Να απολογηθούν οι πολιτικοί πρώτα για την κατάντια και όλες τις στρεβλώσεις, να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι του εκτροχιασμού, και μετά να μιλάνε για ορθολογισμό. Φτάνει πια να είμαστε οι κομπάρσοι της αλητοκρατίας στην Ελλάδα.