0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως συμβασιούχοι τόσων χρόνων δούλευαν και ξαφνικά ο ραγκουσης τους κόβει την μονιμοποίηση , το ίδιο πρέπει να συμβεί και στην εκπαίδευση . Γραπτός διαγωνισμός στο 100% των νέων διορισμών καθηγητών !!!!!!!
"Όπως συμβασιούχοι τόσων χρόνων δούλευαν και ξαφνικά ο ραγκουσης τους κόβει την μονιμοποίηση , το ίδιο πρέπει να συμβεί και στην εκπαίδευση . Γραπτός διαγωνισμός στο 100% των νέων διορισμών καθηγητών !!!!!!! "πολύ άδικο αυτό που λες! συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. να σκέφτεσαι πρώτα. ξεχνάς όσοι διορίζονταν με προϋπηρεσία διορίζονταν νόμιμα. δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ένας που πέτυχε στο ΑΣΕΠ (διοριστέος) είναι ικανότερος από κάποιον που έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία!ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. προφανώς εσύ δεν έχεις προϋπηρεσία...
Όσοι διορίζονταν από το 40% ήταν πολύ περισσότεροι από 40%. Δε θα πρέπει να μιλάμε για νομιμότητα αλλά για μια ιδιότυπη αντίληψη περί νομιμότητας στους διορισμούς που έχουν κάποιοι. Όταν στους 2800 διορισμούς του 2010 οι 800 είναι διοριστέοι του ασεπ για ποια νομιμότητα μιλάς αγαπητέ; Παλιότερα είχε το άλλοθι ότι εξάντλησε όλους τους ασεπίτες γι' αυτό παίρνει 24μηνίτες. Το 2010 ποιο άλλοθι είχε να πάρει 24μηνίτες ενώ δεν είχε εξαντλήσει τους ασεπίτες;Όντως ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. Κι εσύ προφανώς για να υπερασπίζεσαι την "επιτυχία" στον ασεπ πακέτο με την προυπηρεσία μάλλον είσαι 24μηνίτης.΄όχι φίλε μου δεν είμαι 24μηνίτης. κατά τα άλλα συμφωνώ. ως "νόμιμο" δεν θεωρώ το δίκαιο. απλώς θέλω να πω ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν...
Μην ξεχνας ομως στο νεο συστημα ο ασεπ θα'ναι για ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ και οχι για ΔΙΟΡΙΣΜΟ αφου τους καλυπτει ο 3848 για να μη διοριζει!Αρα θα'ναι αν το καλοσκεφτεις κατι σαν το 24μηνο+προσοντολογιο.Ασε που στο πρωτο ασεπ αν δεν εχεις προυπηρεσια θα απαιτειται ν'αριστευσεις.Υποψην δεν ανηκω στο 24μηνο.
Παράθεση από: θάνος73 στις Μαΐου 24, 2011, 12:35:08 pmΌσοι διορίζονταν από το 40% ήταν πολύ περισσότεροι από 40%. Δε θα πρέπει να μιλάμε για νομιμότητα αλλά για μια ιδιότυπη αντίληψη περί νομιμότητας στους διορισμούς που έχουν κάποιοι. Όταν στους 2800 διορισμούς του 2010 οι 800 είναι διοριστέοι του ασεπ για ποια νομιμότητα μιλάς αγαπητέ; Παλιότερα είχε το άλλοθι ότι εξάντλησε όλους τους ασεπίτες γι' αυτό παίρνει 24μηνίτες. Το 2010 ποιο άλλοθι είχε να πάρει 24μηνίτες ενώ δεν είχε εξαντλήσει τους ασεπίτες;Όντως ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. Κι εσύ προφανώς για να υπερασπίζεσαι την "επιτυχία" στον ασεπ πακέτο με την προυπηρεσία μάλλον είσαι 24μηνίτης.΄όχι φίλε μου δεν είμαι 24μηνίτης. κατά τα άλλα συμφωνώ. ως "νόμιμο" δεν θεωρώ το δίκαιο. απλώς θέλω να πω ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν...Πρώτα από όλα είμαι γυναίκα. Δεύτερον, συμφωνούμε λοιπόν ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά του ανάλογα με τον πίνακα στον οποίο είναι. Συμφωνείς ότι αυτό κάνει κακό στον κλάδο;
Παράθεση από: anixia στις Μαΐου 24, 2011, 12:36:01 pmΜην ξεχνας ομως στο νεο συστημα ο ασεπ θα'ναι για ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ και οχι για ΔΙΟΡΙΣΜΟ αφου τους καλυπτει ο 3848 για να μη διοριζει!Αρα θα'ναι αν το καλοσκεφτεις κατι σαν το 24μηνο+προσοντολογιο.Ασε που στο πρωτο ασεπ αν δεν εχεις προυπηρεσια θα απαιτειται ν'αριστευσεις.Υποψην δεν ανηκω στο 24μηνο.Παράθεση από: LEONTITO στις Μαΐου 24, 2011, 12:39:42 pmΠαράθεση από: θάνος73 στις Μαΐου 24, 2011, 12:35:08 pmΌσοι διορίζονταν από το 40% ήταν πολύ περισσότεροι από 40%. Δε θα πρέπει να μιλάμε για νομιμότητα αλλά για μια ιδιότυπη αντίληψη περί νομιμότητας στους διορισμούς που έχουν κάποιοι. Όταν στους 2800 διορισμούς του 2010 οι 800 είναι διοριστέοι του ασεπ για ποια νομιμότητα μιλάς αγαπητέ; Παλιότερα είχε το άλλοθι ότι εξάντλησε όλους τους ασεπίτες γι' αυτό παίρνει 24μηνίτες. Το 2010 ποιο άλλοθι είχε να πάρει 24μηνίτες ενώ δεν είχε εξαντλήσει τους ασεπίτες;Όντως ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. Κι εσύ προφανώς για να υπερασπίζεσαι την "επιτυχία" στον ασεπ πακέτο με την προυπηρεσία μάλλον είσαι 24μηνίτης.΄όχι φίλε μου δεν είμαι 24μηνίτης. κατά τα άλλα συμφωνώ. ως "νόμιμο" δεν θεωρώ το δίκαιο. απλώς θέλω να πω ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν...Πρώτα από όλα είμαι γυναίκα. Δεύτερον, συμφωνούμε λοιπόν ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά του ανάλογα με τον πίνακα στον οποίο είναι. Συμφωνείς ότι αυτό κάνει κακό στον κλάδο;μόνο κακό κάνει! δεν υπαινίχτηκα κάτι διαφορετικό...
Συνάδελφοι του 24μήνου για να τελείωνει αυτό το παραμύθι με την προυπηρεσία,να πούμε δύο αλήθειες που τις ξεχνάτε:α)στον διαγωνισμό του ασεπ οι διοριστέοι πήραν μεγαλύτερη βαθμολογία απο εσάς.όσο αξιόπιστος είναι ο ασεπ για εσάς,είναι και γι αυτούς.δεν το θεωρείται παράλογο να θέλετε να διοριστείτε εσείς με χαμηλότερη επίδοση απο τους διοριστέους και οι διοριστέοι με υψηλότερη επίδοση απο σας να μείνουν έξω;β)μιλάτε για προυπηρεσία και εμπειρία ως προσόν.αυτό το έχει αξιολογήσει κανείς;έχει έρθει κάποιος σχολικός σύμβουλος να σας πει πως κάνετε καλά την δουλεία σας;έχει μετρηθεί ποτέ το αποτέλεσμα της προσφορά σας στο σχολείο;ΠΟΤΕ!!!με ποία λογική η προυπηρεσία είναι δεδομένα προσόν;γ)ο διαγωνισμός του ασεπ συνάδελφοι είναι για διορισμό,δεν είναι για δημιουργία προυπηρεσίας.απλά,εσείς δεν πετύχατε!!!εντωμεταξύ αν σκεφτεί κανείς πως είχατε προσαυξήσεις απο την προυπηρεσία σας, που οι άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει διπλά!!!εντωμεταξύ,αν σκεφτεί κανείς πως είχατε εμπειρία να απαντήσετε στην διδακτική άσκηση,που οί άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει πολλαπλώς.οπότε,γιατί φωνάζετε για διορισμό;
Παράθεση από: θάνος73 στις Μαΐου 24, 2011, 12:44:08 pmΠαράθεση από: anixia στις Μαΐου 24, 2011, 12:36:01 pmΜην ξεχνας ομως στο νεο συστημα ο ασεπ θα'ναι για ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ και οχι για ΔΙΟΡΙΣΜΟ αφου τους καλυπτει ο 3848 για να μη διοριζει!Αρα θα'ναι αν το καλοσκεφτεις κατι σαν το 24μηνο+προσοντολογιο.Ασε που στο πρωτο ασεπ αν δεν εχεις προυπηρεσια θα απαιτειται ν'αριστευσεις.Υποψην δεν ανηκω στο 24μηνο.Παράθεση από: LEONTITO στις Μαΐου 24, 2011, 12:39:42 pmΠαράθεση από: θάνος73 στις Μαΐου 24, 2011, 12:35:08 pmΌσοι διορίζονταν από το 40% ήταν πολύ περισσότεροι από 40%. Δε θα πρέπει να μιλάμε για νομιμότητα αλλά για μια ιδιότυπη αντίληψη περί νομιμότητας στους διορισμούς που έχουν κάποιοι. Όταν στους 2800 διορισμούς του 2010 οι 800 είναι διοριστέοι του ασεπ για ποια νομιμότητα μιλάς αγαπητέ; Παλιότερα είχε το άλλοθι ότι εξάντλησε όλους τους ασεπίτες γι' αυτό παίρνει 24μηνίτες. Το 2010 ποιο άλλοθι είχε να πάρει 24μηνίτες ενώ δεν είχε εξαντλήσει τους ασεπίτες;Όντως ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. Κι εσύ προφανώς για να υπερασπίζεσαι την "επιτυχία" στον ασεπ πακέτο με την προυπηρεσία μάλλον είσαι 24μηνίτης.΄όχι φίλε μου δεν είμαι 24μηνίτης. κατά τα άλλα συμφωνώ. ως "νόμιμο" δεν θεωρώ το δίκαιο. απλώς θέλω να πω ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν...Πρώτα από όλα είμαι γυναίκα. Δεύτερον, συμφωνούμε λοιπόν ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά του ανάλογα με τον πίνακα στον οποίο είναι. Συμφωνείς ότι αυτό κάνει κακό στον κλάδο;μόνο κακό κάνει! δεν υπαινίχτηκα κάτι διαφορετικό... Άρα ένα και μόνο σύστημα διορισμού είναι αυτό που θα κάνει καλό στον κλάδο.Άρα γιατί φωνάζουμε όταν ο συνάδελφος iou777 μιλά για 100% διορισμοί από ΑΣΕΠ;