*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858459 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #700 στις: Μαΐου 24, 2011, 11:38:57 am »
Αφου λοιπον καποιοι εδω μεσα ειμαστε σειρηνες οχι καλων πληροφοριων,''παπαγαλακια'' που σπερνουν απελπισια απ'αυτα που προσπαθουμε να''ψαρεψουμε''απο διαφορους γνωστους μας,γιατι οι υπολοιποι που ανηκετε σε κατηγοριες ,δεν πατε στο υπουργειο να σας δωσουν απαντησεις;Απο το να μαλωνετε και ο καθενας να υποστηριζει το δικο του σεναριο;Μηπως γιατι φοβαστε οτι ακομα δεν υπαρχουν απαντησεις;Ολα αυτα τα λεω φιλικα και ισως γιατι πιστευω οτι οι αποψεις και τα μηνυματα σας πρεπει να ''σταλθουν '' προς ανωθεν μερια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2011, 11:41:43 am από anixia »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:14:08 »

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Μαΐου 24, 2011, 11:46:29 am »
Όπως συμβασιούχοι τόσων χρόνων δούλευαν και ξαφνικά ο ραγκουσης τους κόβει την μονιμοποίηση   , το ίδιο πρέπει να συμβεί και στην εκπαίδευση . Γραπτός διαγωνισμός στο 100% των νέων διορισμών καθηγητών  !!!!!!!

Να αναφερθώ στο φανατισμό της παραπάνω θέσης ή στην εμπάθειά της;
Ο εκπαιδευτικός έχει βγάλει πανεπιστήμιο και μπαίνει σε μια διαδικασία να αξιοποιήσει αυτό που σπούδασε. Και μάλιστα σε μια εργασία σύνθετη και πολύπλοκη.
Τι σχέση έχει ο εργαζόμενος με μέσο, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς κριτήρια, με τους εκπαιδευτικούς που σε τελική ανάλυση ακολούθησαν το νομικό πλαίσιο για να διοριστούν. Ένα σύστημα με κανόνες και κριτήρια όπως αυτό της απόκτησης προϋπηρεσίας. Το να αλλάξει τα προαπαιτούμενα το υπουργείο παιδείας είναι μέσα στην πολυμορφία των απόψεων και πολιτικών, μπορεί πχ μια τάση να θεωρήσει περισσότερο ή λιγότερο σημαντική την προϋπηρεσία ή  το βαθμό σε ένα τεστ αξιολόγησης εκπαιδευτικών.  Αλλά δεν παύει να έχει μια βάση και επιχειρήματα.
Το να βγαίνεις εσύ και να εξομοιώνεις την εργασία στην εκπαίδευση με αυτή ενός υπάλληλου που κτυπά σφραγίδες είναι τι; 

Αποσυνδεδεμένος θάνος73

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Μαΐου 24, 2011, 11:56:00 am »
"Όπως συμβασιούχοι τόσων χρόνων δούλευαν και ξαφνικά ο ραγκουσης τους κόβει την μονιμοποίηση   , το ίδιο πρέπει να συμβεί και στην εκπαίδευση . Γραπτός διαγωνισμός στο 100% των νέων διορισμών καθηγητών  !!!!!!! "

πολύ άδικο αυτό που λες! συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. να σκέφτεσαι πρώτα. ξεχνάς όσοι διορίζονταν με προϋπηρεσία διορίζονταν νόμιμα. δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ένας που πέτυχε στο ΑΣΕΠ (διοριστέος) είναι ικανότερος από κάποιον που έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία!
ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. προφανώς εσύ δεν έχεις προϋπηρεσία...
σα δαχτυλίδια του Κρόνου κρέμονται πάνω απ' το κεφάλι τα όνειρα που κάνω όταν είμαι ξύπνιος στο σκοτάδι

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:19:55 pm »
"Όπως συμβασιούχοι τόσων χρόνων δούλευαν και ξαφνικά ο ραγκουσης τους κόβει την μονιμοποίηση   , το ίδιο πρέπει να συμβεί και στην εκπαίδευση . Γραπτός διαγωνισμός στο 100% των νέων διορισμών καθηγητών  !!!!!!! "

πολύ άδικο αυτό που λες! συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. να σκέφτεσαι πρώτα. ξεχνάς όσοι διορίζονταν με προϋπηρεσία διορίζονταν νόμιμα. δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ένας που πέτυχε στο ΑΣΕΠ (διοριστέος) είναι ικανότερος από κάποιον που έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία!
ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. προφανώς εσύ δεν έχεις προϋπηρεσία...
Όσοι διορίζονταν από το 40% ήταν πολύ περισσότεροι από 40%. Δε θα πρέπει να μιλάμε για νομιμότητα αλλά για μια ιδιότυπη αντίληψη περί νομιμότητας στους διορισμούς που έχουν κάποιοι. Όταν στους 2800 διορισμούς του 2010 οι 800 είναι διοριστέοι του ασεπ για ποια νομιμότητα μιλάς αγαπητέ; Παλιότερα είχε το άλλοθι ότι εξάντλησε όλους τους ασεπίτες γι' αυτό παίρνει 24μηνίτες. Το 2010 ποιο άλλοθι είχε να πάρει 24μηνίτες ενώ δεν είχε εξαντλήσει τους ασεπίτες;
Όντως ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. Κι εσύ προφανώς για να υπερασπίζεσαι την "επιτυχία" στον ασεπ πακέτο με την προυπηρεσία μάλλον είσαι 24μηνίτης.
Τελειώνω γράφοντας κάτι που το έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα. Μόνο όταν θα υπάρχει ένας τρόπος διορισμού (αδιάβλητος) θα ενωθεί ο κλάδος μας. Μόνο τότε θα βλέπουμε τα πράγματα όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:14:08 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:27:41 pm »
Συνάδελφοι του 24μήνου για να τελείωνει αυτό το παραμύθι με την προυπηρεσία,να πούμε δύο αλήθειες που τις ξεχνάτε:α)στον διαγωνισμό του ασεπ οι διοριστέοι πήραν μεγαλύτερη βαθμολογία απο εσάς.όσο αξιόπιστος είναι ο ασεπ για εσάς,είναι και γι αυτούς.δεν το θεωρείται παράλογο να θέλετε να διοριστείτε εσείς με χαμηλότερη επίδοση απο τους διοριστέους και οι διοριστέοι με υψηλότερη επίδοση απο σας να μείνουν έξω;β)μιλάτε για προυπηρεσία και εμπειρία ως προσόν.αυτό το έχει αξιολογήσει κανείς;έχει έρθει κάποιος σχολικός σύμβουλος να σας πει πως κάνετε καλά την δουλεία σας;έχει μετρηθεί ποτέ το αποτέλεσμα της προσφορά σας στο σχολείο;ΠΟΤΕ!!!με ποία λογική η προυπηρεσία είναι δεδομένα προσόν;γ)ο διαγωνισμός του ασεπ συνάδελφοι είναι για διορισμό,δεν είναι για δημιουργία προυπηρεσίας.απλά,εσείς δεν πετύχατε!!!εντωμεταξύ αν σκεφτεί κανείς πως είχατε προσαυξήσεις απο την προυπηρεσία σας, που οι άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει διπλά!!!εντωμεταξύ,αν σκεφτεί κανείς πως είχατε εμπειρία να απαντήσετε στην διδακτική άσκηση,που οί άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει πολλαπλώς.οπότε,γιατί φωνάζετε για διορισμό;

Αποσυνδεδεμένος θάνος73

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:35:08 pm »
Όσοι διορίζονταν από το 40% ήταν πολύ περισσότεροι από 40%. Δε θα πρέπει να μιλάμε για νομιμότητα αλλά για μια ιδιότυπη αντίληψη περί νομιμότητας στους διορισμούς που έχουν κάποιοι. Όταν στους 2800 διορισμούς του 2010 οι 800 είναι διοριστέοι του ασεπ για ποια νομιμότητα μιλάς αγαπητέ; Παλιότερα είχε το άλλοθι ότι εξάντλησε όλους τους ασεπίτες γι' αυτό παίρνει 24μηνίτες. Το 2010 ποιο άλλοθι είχε να πάρει 24μηνίτες ενώ δεν είχε εξαντλήσει τους ασεπίτες;
Όντως ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. Κι εσύ προφανώς για να υπερασπίζεσαι την "επιτυχία" στον ασεπ πακέτο με την προυπηρεσία μάλλον είσαι 24μηνίτης

όχι φίλε μου δεν είμαι 24μηνίτης. κατά τα άλλα συμφωνώ. ως "νόμιμο" δεν θεωρώ το δίκαιο. απλώς θέλω να πω ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν...
σα δαχτυλίδια του Κρόνου κρέμονται πάνω απ' το κεφάλι τα όνειρα που κάνω όταν είμαι ξύπνιος στο σκοτάδι

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:36:01 pm »
Μην ξεχνας ομως στο νεο συστημα ο ασεπ θα'ναι για ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ και οχι για ΔΙΟΡΙΣΜΟ αφου τους καλυπτει ο 3848 για να μη διοριζει!Αρα θα'ναι αν το καλοσκεφτεις κατι σαν το 24μηνο+προσοντολογιο.Ασε που στο πρωτο ασεπ αν δεν εχεις προυπηρεσια θα απαιτειται ν'αριστευσεις.Υποψην δεν ανηκω στο 24μηνο.

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:39:42 pm »
Όντως ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν. Κι εσύ προφανώς για να υπερασπίζεσαι την "επιτυχία" στον ασεπ πακέτο με την προυπηρεσία μάλλον είσαι 24μηνίτης

όχι φίλε μου δεν είμαι 24μηνίτης. κατά τα άλλα συμφωνώ. ως "νόμιμο" δεν θεωρώ το δίκαιο. απλώς θέλω να πω ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρουν...
Πρώτα από όλα είμαι γυναίκα. Δεύτερον, συμφωνούμε λοιπόν ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά του ανάλογα με τον πίνακα στον οποίο είναι. Συμφωνείς ότι αυτό κάνει κακό στον κλάδο;

Αποσυνδεδεμένος θάνος73

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:44:08 pm »
Μην ξεχνας ομως στο νεο συστημα ο ασεπ θα'ναι για ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ και οχι για ΔΙΟΡΙΣΜΟ αφου τους καλυπτει ο 3848 για να μη διοριζει!Αρα θα'ναι αν το καλοσκεφτεις κατι σαν το 24μηνο+προσοντολογιο.Ασε που στο πρωτο ασεπ αν δεν εχεις προυπηρεσια θα απαιτειται ν'αριστευσεις.Υποψην δεν ανηκω στο 24μηνο.

Πρώτα από όλα είμαι γυναίκα. Δεύτερον, συμφωνούμε λοιπόν ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά του ανάλογα με τον πίνακα στον οποίο είναι. Συμφωνείς ότι αυτό κάνει κακό στον κλάδο;
μόνο κακό κάνει! δεν υπαινίχτηκα κάτι διαφορετικό... 8)

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:47:54 pm »

Άρα ένα και μόνο σύστημα διορισμού είναι αυτό που θα κάνει καλό στον κλάδο.Άρα γιατί φωνάζουμε όταν ο συνάδελφος iou777 μιλά για 100% διορισμούς από ΑΣΕΠ;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2011, 01:00:34 pm από LEONTITO »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:50:30 pm »
Ισως γιατι δεν μελετησαν καλα το νεο  συστημα;

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:55:50 pm »
Συνάδελφοι του 24μήνου για να τελείωνει αυτό το παραμύθι με την προυπηρεσία,να πούμε δύο αλήθειες που τις ξεχνάτε:α)στον διαγωνισμό του ασεπ οι διοριστέοι πήραν μεγαλύτερη βαθμολογία απο εσάς.όσο αξιόπιστος είναι ο ασεπ για εσάς,είναι και γι αυτούς.δεν το θεωρείται παράλογο να θέλετε να διοριστείτε εσείς με χαμηλότερη επίδοση απο τους διοριστέους και οι διοριστέοι με υψηλότερη επίδοση απο σας να μείνουν έξω;β)μιλάτε για προυπηρεσία και εμπειρία ως προσόν.αυτό το έχει αξιολογήσει κανείς;έχει έρθει κάποιος σχολικός σύμβουλος να σας πει πως κάνετε καλά την δουλεία σας;έχει μετρηθεί ποτέ το αποτέλεσμα της προσφορά σας στο σχολείο;ΠΟΤΕ!!!με ποία λογική η προυπηρεσία είναι δεδομένα προσόν;γ)ο διαγωνισμός του ασεπ συνάδελφοι είναι για διορισμό,δεν είναι για δημιουργία προυπηρεσίας.απλά,εσείς δεν πετύχατε!!!εντωμεταξύ αν σκεφτεί κανείς πως είχατε προσαυξήσεις απο την προυπηρεσία σας, που οι άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει διπλά!!!εντωμεταξύ,αν σκεφτεί κανείς πως είχατε εμπειρία να απαντήσετε στην διδακτική άσκηση,που οί άλλοι δεν είχαν,τότε έχετε αποτύχει πολλαπλώς.οπότε,γιατί φωνάζετε για διορισμό;
Α, μπράβο ρε kdpe03. Ο διαγωνισμός γινόταν για να προκύψουν οι διοριστέοι. Όλοι  με αυτό το σκοπό δεν πήγατε να δώσετε πρώτη φορά;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2011, 12:59:36 pm από LEONTITO »

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:56:37 pm »

Άρα ένα και μόνο σύστημα διορισμού είναι αυτό που θα κάνει καλό στον κλάδο.Άρα γιατί φωνάζουμε όταν ο συνάδελφος iou777 μιλά για 100% διορισμοί από ΑΣΕΠ;
Μα καλά δεν καταλαβαίνεις γιατί;Όσοι ξεκινήσαμε εδώ και χρόνια να συγκεντρώνουμε προυπηρεσία με διαδοχικούς ασεπ, να μπουμε στην ίδια κατηγορία με τον 23χρονο που δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση και άπειρο χρόνο για διάβασμα. Και μη μου πεις ότι η προυπηρεσία μοριοδοτείται γιατί εδώ γελάνε!!!24 μήνες=3.6 μόρια δηλαδή τουλάχιστον στον κλάδο μου λιγότερες μονάδες και από μια ερώτηση πολλαπλής επιλογής.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 24, 2011, 12:58:29 pm από mathstavros »

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:58:37 pm »
Έχω μια μικρή υποψία ότι η προυπηρεσία δε μετράει και πολύ στο νέο ασεπ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)