0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και κατι ακομη αγορια και κοριτσια , μαμαδες και μπαμπαδες:Εδω εχω δει στο φορουμ, πολλους και πολλες να καυχωνται για τις "επιτυχιες" τους στον ΑΣΕΠ. Απο τη μια μερια συμμεριζομαι και αναγνωριζω τη χαρα ολων αυτων.Απο την αλλη ομως δεν εχω δει κανεναν να αναφερει εδω σε ποιο φροντιστηριο πηγε, ποσα πληρωσε και αλλα μυστικα (μεταξυ μας τωρα ξερετε τι αλλα μυστικα εννοω).Οποτε ως γνησιος Ελληνας λοιπον αναρωτιεμαι, γιατι αραγε? Γιατι μας λενε μονο οτι "ειμαι επιτυχων ΑΣΕΠ" αλλα δεν μας λενε το πως? Φοβωνται κατι? Αναγνωριζουν τιποτα ψιλοπαρανομο και θελουν να το κρυψουν???Μηπως ξερουν κατα βαθος οτι ναι δεν ηταν και τοσο νομιμοι?
Άμφιβάλλω αν τα φροντιστήρια προτετοιμασίας ΑΣΕΠ έχουν τα ποσοστά που διαφημίζουν. Εκτός αν βγάζουν λίστα με τα ονόματα των "επιτυχόντων". Πάντως εκτός του ότι είναι παράνομα το πιο σημαντικό είναι αν υπάρχει "συναλλαγή" στα θέματα του εξετάσεων του ΑΣΕΠ. Υ.Γ @Αναστασια76 θα τσοντάρεις κάτι και εσύ σε βλέπω να χεις γερό κομπόδεμα. Όχι τίποτα άλλο αλλά έρχονται και διακοπές.
ηηηηηηηηηηη καλεεεεεεεε..... τι ειναι αυτα που λες...απαπα εδω μεσα;;;; ειναι μονο οι επιλεκτοι βρε,επισης εδω δεν ειναι κανενας που να ειχε τον χ ή ψ γνωστο και επαιρνε ωρες στην ΠΔΣ...τςτςτς ντροπη σου παιδι μου..τι λογια ειναι αυτα που ξεστομισες...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 24, 2011, 06:16:01 pmηηηηηηηηηηη καλεεεεεεεε..... τι ειναι αυτα που λες...απαπα εδω μεσα;;;; ειναι μονο οι επιλεκτοι βρε,επισης εδω δεν ειναι κανενας που να ειχε τον χ ή ψ γνωστο και επαιρνε ωρες στην ΠΔΣ...τςτςτς ντροπη σου παιδι μου..τι λογια ειναι αυτα που ξεστομισες... Αναστασια θεωρω γενικα οτι καταλαβαινεις, αλλα τωρα το να εμπλεκεις αλλο θεμα και αλλες αδυναμιες του συστηματος, δεν νομιζω οτι ειναι ισχυρη επιχειρηματολογια.
Αντε ρε αδέλφια να δούμε ποίο κακό θα μας βρει. Ο ΑΣΕΠ, η χρεοκοπία, οι εκλογές; ( Σήμερα στην τράπεζά ρωτάει τα 20 άτομα που ήταν εκεί ο Υπάλληλος ποίο είναι για κατάθεσή. Μόλις ένα σήκωσε το χέρι όλοι οι υπόλοιποι για ανάληψή. Είμαστε σε καλό δρόμο αδέλφια.)
Παράθεση από: mk75 στις Μαΐου 24, 2011, 08:36:15 pmΑντε ρε αδέλφια να δούμε ποίο κακό θα μας βρει. Ο ΑΣΕΠ, η χρεοκοπία, οι εκλογές; ( Σήμερα στην τράπεζά ρωτάει τα 20 άτομα που ήταν εκεί ο Υπάλληλος ποίο είναι για κατάθεσή. Μόλις ένα σήκωσε το χέρι όλοι οι υπόλοιποι για ανάληψή. Είμαστε σε καλό δρόμο αδέλφια.)