0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
joap συμφωνώ μαζί σου. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και προσεγγίζεις γενικά τα πράγματα, το έχω δει και σε άλλα σου κείμενα.
Παράθεση από: corina στις Μαΐου 30, 2011, 03:49:12 pmγια να γίνει ασεπ πρέπει να διοριστούν οι....εκρεμότητες από τους παλιούς ασεπ 24 κ.λ.π. και τους μελλοντικούς ιδαχ που περιμένουν....... δεν θα γίνει γιατί δεν θέλει να τους διορίσει (
για να γίνει ασεπ πρέπει να διοριστούν οι....εκρεμότητες από τους παλιούς ασεπ 24 κ.λ.π. και τους μελλοντικούς ιδαχ που περιμένουν....... δεν θα γίνει γιατί δεν θέλει να τους διορίσει (
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των πιλοτικών σχολείων (800) και των 161 με αναμορφωμένο πρόγραμμα?
Και εγώ φυσικός είμαι.
μην ακούω το όποιος έχει στοιχεία να τα παραδώσει στην δικαιοσύνη αλλιώς να μην μιλάει........ την πιπίλησαν πολλοί πολιτικοί την καραμέλα και να που φτάσαμε....
Παράθεση από: corina στις Μαΐου 30, 2011, 05:10:28 pmμην ακούω το όποιος έχει στοιχεία να τα παραδώσει στην δικαιοσύνη αλλιώς να μην μιλάει........ την πιπίλησαν πολλοί πολιτικοί την καραμέλα και να που φτάσαμε....Είναι βασική αρχή της δικαιοσύνης να προσκομίζει κανείς αποδείξεις έστω και αν μερικά πράγματα βγάζουν μάτι, είναι μέρος της προσπάθειας να δούμε αντικειμενικά και να εξαλείψουμε όσο γίνεται τον υποκειμενισμό…Τα ίδιο θα μπορούσα να διαβεβαιώσω και εγώ για παραποίηση βαθμολογιών που γίνανε υπό την ομπρέλα του ασεπ ... αλλά δεν έχει νόημα όπως λες…