*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858801 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #854 στις: Μαΐου 30, 2011, 04:42:30 pm »
joap συμφωνώ μαζί σου. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και προσεγγίζεις γενικά τα πράγματα, το έχω δει και σε άλλα σου κείμενα.
Ευχαριστώ chr. Προσπαθώ να εκφραστώ όσο καλύτερα μπορώ καθότι φυσικός που ως γνωστόν πέρα απ’ τις ακριβέστατες σε περιγραφή φυσικές έννοιες δύσκολα τα καταφέρνω με τις ρευστές πολιτικές θέσεις και διατυπώσεις…

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:21:36 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #855 στις: Μαΐου 30, 2011, 04:45:05 pm »
εν τω μεταξύ το υπουργείο μειώνει συνεχώς τις θέσεις κι εμείς ερίζουμε για τον ασεπ

1.To  Ολοήμερο Πρόγραμμα θα εφαρμόζεται μόνο στα 6/θέσια και άνω Δημοτικά Σχολεία.
2.   Στα 6/θέσια και άνω δημοτικά σχολεία με ολοήμερο πρόγραμμα θα εγγράφονται και θα φοιτούν στο πρόγραμμα του ολοήμερου, οι μαθητές των οποίων και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι, προσκομίζοντας,  σχετική
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2011, 04:46:36 pm από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #856 στις: Μαΐου 30, 2011, 05:03:09 pm »
Και εγώ φυσικός είμαι.

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #857 στις: Μαΐου 30, 2011, 05:10:28 pm »
για να γίνει ασεπ πρέπει να διοριστούν οι....εκρεμότητες από τους παλιούς ασεπ 24 κ.λ.π. και τους μελλοντικούς ιδαχ που περιμένουν....... δεν θα γίνει γιατί δεν θέλει να τους διορίσει (

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:21:36 »

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #858 στις: Μαΐου 30, 2011, 05:12:50 pm »
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των πιλοτικών σχολείων (800) και των 161 με αναμορφωμένο πρόγραμμα?

Αποσυνδεδεμένος MortalMan

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #859 στις: Μαΐου 30, 2011, 05:23:49 pm »
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των πιλοτικών σχολείων (800) και των 161 με αναμορφωμένο πρόγραμμα?

είναι το ίδιο πράγμα.Απλά απο Σεπτέμβρη θα λειτουργήσουν 961

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #860 στις: Μαΐου 30, 2011, 05:32:41 pm »
E...τότε γιατί τόσο ντόρος....γνωρίζω αρκετά πιλοτικά με  κενά  απο τον Φεβρουάριο και προσλήψεις δεν γίνονται..ετσι...τα παιδάκια φεύγουν νωρίτερα...κάτι που συμφέρει και τους γονείς

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #861 στις: Μαΐου 30, 2011, 05:54:55 pm »
Και εγώ φυσικός είμαι.

Αν δεις τα δίδακτρα που ζητούν τα φροντιστήρια του ασεπ για τον κλάδος μας είναι τα περισσότερα από όλους τους άλλους :P :P
Θέλω να πω ότι όντως ο διαγωνισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος για τους φυσικούς και ίσως για αυτό να ευαισθητοποιούμαστε περισσότερο από άλλους που πιθανολογώ είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Για να μιλήσω προσωπικά, σε έναν απ’ τους προηγούμενους διαγωνισμούς είχα γράψει 92% στο γνωστικό.

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #862 στις: Μαΐου 30, 2011, 06:04:47 pm »

μην ακούω το όποιος έχει στοιχεία να τα παραδώσει στην δικαιοσύνη αλλιώς να μην μιλάει........ την πιπίλησαν πολλοί πολιτικοί την καραμέλα και να που φτάσαμε....

Είναι βασική αρχή της δικαιοσύνης να προσκομίζει κανείς αποδείξεις έστω και αν μερικά πράγματα βγάζουν μάτι, είναι μέρος της προσπάθειας να δούμε αντικειμενικά και να εξαλείψουμε όσο γίνεται τον υποκειμενισμό…
Τα ίδιο θα μπορούσα να διαβεβαιώσω και εγώ για παραποίηση βαθμολογιών που γίνανε υπό την ομπρέλα του ασεπ ... αλλά δεν έχει νόημα όπως λες…

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #863 στις: Μαΐου 30, 2011, 06:14:28 pm »
βαριεμαι να ψαχνω σε ποιο τοπικ "ανηκει" το αρθρο....
οσο εμεις ψηφιζουμε αν θα γινει ΑΣΕΠ το 2012, καποιοι αλλοι (  φτωχοι, ψαραδες, απομονωμενοι )  με την ψηφο τους  εδειξαν το δρομο.

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2011, 06:16:53 pm από kozzi1 »

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #864 στις: Μαΐου 30, 2011, 06:17:01 pm »

μην ακούω το όποιος έχει στοιχεία να τα παραδώσει στην δικαιοσύνη αλλιώς να μην μιλάει........ την πιπίλησαν πολλοί πολιτικοί την καραμέλα και να που φτάσαμε....

Είναι βασική αρχή της δικαιοσύνης να προσκομίζει κανείς αποδείξεις έστω και αν μερικά πράγματα βγάζουν μάτι, είναι μέρος της προσπάθειας να δούμε αντικειμενικά και να εξαλείψουμε όσο γίνεται τον υποκειμενισμό…
Τα ίδιο θα μπορούσα να διαβεβαιώσω και εγώ για παραποίηση βαθμολογιών που γίνανε υπό την ομπρέλα του ασεπ ... αλλά δεν έχει νόημα όπως λες…

ποιά δικαιοσύνη;;;;; :o (του Άκη ή του Κωστάκη;) άσε .......
εξ΄άλλου οι άνθρωποι τότε διορίστικαν καθ΄όλα νόμιμα μέσω του ....παραθύρου ΠΔΣ τι να πεις εκεί;;;;

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #865 στις: Μαΐου 30, 2011, 06:49:19 pm »

[/quote]

Αν δεις τα δίδακτρα που ζητούν τα φροντιστήρια του ασεπ για τον κλάδος μας είναι τα περισσότερα από όλους τους άλλους :P :P
Θέλω να πω ότι όντως ο διαγωνισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος για τους φυσικούς και ίσως για αυτό να ευαισθητοποιούμαστε περισσότερο από άλλους που πιθανολογώ είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Για να μιλήσω προσωπικά, σε έναν απ’ τους προηγούμενους διαγωνισμούς είχα γράψει 92% στο γνωστικό.
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #866 στις: Μαΐου 30, 2011, 08:16:14 pm »
εγώ λέω να μην μετράει ούτε αν έχεις πτυχίο, γιατί δεν ξέρουμε υπό ποιές συνθήκες ο άλλος μπήκε σε μια σχολή! (Μπορεί να αντέγραψε, να του ήρθε μήνυμα στο κινητό, να έβγαλε σκονάκια στην τουαλέτα, να άφησε ένα σημάδι στο πρόχειρο για να το δει ο μπάρμπας του που είναι διορθωτής κλπ κλπ)

Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δηλαδή εντάξει επειδή σίγουρα κάπου γίνονται παρατυπίες και υπάρχουν λαμόγια, θα πρέπει η μπάλα να τους πάρει όλους; Γιατί να την πληρώσει και ο άριστος που ίδρωσε και πήρε βαθμό 9?
γιατί αυτός που ίδρωσε και έβγαλε τη σχολή του στα 4 χρόνια να έχει την ίδια μοριοδότηση με αυτόν που ήταν ρέμπελος και πήρε πτυχίο μετά από 10 και 12 χρόνια σπρώχνοντας και με 5άρια?
Δεν συμφωνώ καθόλου.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2011, 08:17:50 pm από killbill »

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #867 στις: Μαΐου 30, 2011, 08:30:13 pm »
Εγώ ρε παιδιά θα ήθελα να σας πω το εξής: σε περίπτωση που τελικά γίνει ΑΣΕΠ μπορείτε να σκεφτείτε τι πανωλεθρία θα έχουμε; Κι αυτό αφορά σε όλους τους κλάδους. Τα θέματα που θα βάλουν, προκειμένου να ξεχωρίσουν τους "καλούς" θα είναι τέτοια που ούτε οι ίδιοι που τα βάλανε δεν θα μπορούν να απαντήσουν. Εγώ σας λέω πως η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι κάτω από τη βάση, έτσι ώστε  να περάσουν κάποιοι ελάχιστοι που απλώς θα καλύπτουν θέσεις ωρομισθίων των 4 ωρών. Και δεν είναι απαισιόδοξη η άποψη, αλλά η κατεύθυνση προς την οποία ωθούν την κατάσταση. Συγχωνεύσεις-κλείσιμο σχολείων και υποχρεωτικές συμπληρώσεις ωραρίου από

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)