0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011−2012 οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση γίνονται σε ποσοστό 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τους κατά την παράγραφο 2 ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
Σ'αυτο dessi θα συμφωνησω με τον Green ,περσι που ειχε βγει ο νομος το 'χα ρωτησει σε τμημα συμβουλων του υπουργειου για την περιπτωση που δεν γινει ασεπ στην ωρα του και αν το μεταβατικο συνδεεται απολυτα με τους Φεκ.
Παράθεση από: anixia στις Ιουνίου 23, 2011, 02:03:19 pmΣ'αυτο dessi θα συμφωνησω με τον Green ,περσι που ειχε βγει ο νομος το 'χα ρωτησει σε τμημα συμβουλων του υπουργειου για την περιπτωση που δεν γινει ασεπ στην ωρα του και αν το μεταβατικο συνδεεται απολυτα με τους Φεκ.Δεν αντιλεγω, μακαρι τα πράγματα να ειναι ετσι οπως τα λες! Σε ποιο νομο θα βασιστούν όμως? Αυτό ψάχνω! Διοτι θα υπάρξουν αντιδράσεις από ομαδες εκπαιδευτικών που ανηκουν σε άλλους πινακες (40%, 24μηνο) και περιμενουν μονιμο διορισμο.Τελος παντων, συζητηση να γινεται. Να δουμε και ποσοι διορισμοι μονιμων θα γίνουν........
Σ'αυτο dessi θα συμφωνησω με τον Green ,περσι που ειχε βγει ο νομος το 'χα ρωτησει σε τμημα συμβουλων του υπουργειου για την περιπτωση που δεν γινει ασεπ στην ωρα του και αν το μεταβατικο συνδεεται απολυτα με τους Φεκ.Μαλλον μπερδευτηκα,μου'χε πει οτι με ρυθμιση μπορει να κατεβει στο 60 -40 αν χρειαστει.
Παράθεση από: anixia στις Ιουνίου 23, 2011, 02:03:19 pmΣ'αυτο dessi θα συμφωνησω με τον Green ,περσι που ειχε βγει ο νομος το 'χα ρωτησει σε τμημα συμβουλων του υπουργειου για την περιπτωση που δεν γινει ασεπ στην ωρα του και αν το μεταβατικο συνδεεται απολυτα με τους Φεκ.Μαλλον μπερδευτηκα,μου'χε πει οτι με ρυθμιση μπορει να κατεβει στο 60 -40 αν χρειαστει.Θυμάμαι και εγώ πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και δεν βγάλαμε άκρη. Πάντως, αν στον νόμο έχει οριστεί με σαφήνεια ο πίνακας διοριστέων και έχει διαφοροποιηθεί επίσης με σαφήνεια από τον πίνακα επιτυχόντων, και αυτό ταυτίζεται με αυτό που εννοούμε εμείς (βαριέμαι να ψάχνω...), τότε πράγματι οι διορισμοί θα συνεχιστούν μόνο από τον πίνακα του 40%... Διαφορετικά, πρέπει να υπάρξει ρύθμιση για να κατέβει στο 60 - 40, όπως είπες...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουνίου 23, 2011, 02:24:03 pmΠαράθεση από: anixia στις Ιουνίου 23, 2011, 02:03:19 pmΣ'αυτο dessi θα συμφωνησω με τον Green ,περσι που ειχε βγει ο νομος το 'χα ρωτησει σε τμημα συμβουλων του υπουργειου για την περιπτωση που δεν γινει ασεπ στην ωρα του και αν το μεταβατικο συνδεεται απολυτα με τους Φεκ.Μαλλον μπερδευτηκα,μου'χε πει οτι με ρυθμιση μπορει να κατεβει στο 60 -40 αν χρειαστει.Θυμάμαι και εγώ πως έχει ξανασυζητηθεί το θέμα και δεν βγάλαμε άκρη. Πάντως, αν στον νόμο έχει οριστεί με σαφήνεια ο πίνακας διοριστέων και έχει διαφοροποιηθεί επίσης με σαφήνεια από τον πίνακα επιτυχόντων, και αυτό ταυτίζεται με αυτό που εννοούμε εμείς (βαριέμαι να ψάχνω...), τότε πράγματι οι διορισμοί θα συνεχιστούν μόνο από τον πίνακα του 40%... Διαφορετικά, πρέπει να υπάρξει ρύθμιση για να κατέβει στο 60 - 40, όπως είπες...Οσοι βαριούνται να ψάχνουν ή αν δεν πιέσουν να γινει ρύθμιση ώστε να υπάρχει σαφήνεια (επιτυχοντες! ) τότε, ναι, θα παίρνουν αυθαίρετα απο όποιον πινακα θέλουν( χωρίς να θελω να αδικησω κανεναν!) και δικαιολογημένα !