0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως πιθανότατα θα διαβάσατε κι εσείς ανάμεσα στα δημόσια κτίρια που πωλούνται είναι το κτίριο του υπ.παιδείας στο Μαρούσι.Καταλαβαίνετε ότι οι άνθρωποι θα έχουν μετακόμιση μπροστά τους, που να ασχοληθούν με διορισμούς! Τους μηδενίζουν και ξεγνοιάζουν μέχρι να βγάλουν τα πράγματα από τις κούτες
ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟ
Καλα αυτος ο Κυριος στην Τσαπανιδου που μιλησε για μηδενικες προσληψεις στην εκπαιδεσυη ποιος ηταν; Ενα εχω να πω στην υγεια και στο στρατο εξασφαλισαν 3.000 διορισμους και εμεις ανεχομαστε μηδενικες προσληψεις.Καλα να παθουμε , ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Οσο για την Αννουλα αν αληθευει αυτο που ειπε η Τσαπανιδου για μηδενικες προσληψεις , τοτε ο αριθμος 3.500 διορισμοι που ανεφερε ηταν μπλοφα .Αν δεν πεσει ξυλο , καλα να παθουμε.
...ετσι α κ ρ ι β ω ς εχουν τα πραγματα... αν δεν επαρκουν οι των 24 μηνων, οι 36 διοριστεοι ασεπ,οι 24 του 40%,οι ειδικες κατηγοριες , θα ανατρεξει στον ενιαιο πινακα διορισμων με φθινουσα σειρα. ...το φρεαρ ειναι αρκετα βαθυ , για να ουρησουν ολοι οι επιτυχοντες ( οπως επισημαινει σε μηνυμα καποιος...)
Νομίζω ότι δεν προσέχετε τα λόγια της Διαμαντοπούλου. Μίλησε για 23.000 εκπαιδευτικούς που θα συνταξιοδοτηθούν τη διετία 2010-2011 και ότι σ' αυτούς αντιστοιχούν 3500 προσλήψεις. Αυτό μεταφράζεται, κατά την άποψή μου τουλάχιστον, σε 3500 προσλήψεις για τη διετία 2010-2011. Αν σκεφθεί κανείς ότι το 2010 έγιναν περίπου 2.800 προσλήψεις, αυτό σημαίνει επίσης ότι το 2011 απομένουν μόλις 700 διορισμοί. Και φυσικά θα υπάρχουν και 50% λιγότεροι αναπληρωτές.Γι' αυτό μιλούν όλοι για μηδενικές στην ουσία προσλήψεις.
Παράθεση από: billimember στις Ιουνίου 23, 2011, 03:36:40 pmΚαλα αυτος ο Κυριος στην Τσαπανιδου που μιλησε για μηδενικες προσληψεις στην εκπαιδεσυη ποιος ηταν; Ενα εχω να πω στην υγεια και στο στρατο εξασφαλισαν 3.000 διορισμους και εμεις ανεχομαστε μηδενικες προσληψεις.Καλα να παθουμε , ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Οσο για την Αννουλα αν αληθευει αυτο που ειπε η Τσαπανιδου για μηδενικες προσληψεις , τοτε ο αριθμος 3.500 διορισμοι που ανεφερε ηταν μπλοφα .Αν δεν πεσει ξυλο , καλα να παθουμε.Νομίζω ότι δεν προσέχετε τα λόγια της Διαμαντοπούλου. Μίλησε για 23.000 εκπαιδευτικούς που θα συνταξιοδοτηθούν τη διετία 2010-2011 και ότι σ' αυτούς αντιστοιχούν 3500 προσλήψεις. Αυτό μεταφράζεται, κατά την άποψή μου τουλάχιστον, σε 3500 προσλήψεις για τη διετία 2010-2011. Αν σκεφθεί κανείς ότι το 2010 έγιναν περίπου 2.800 προσλήψεις, αυτό σημαίνει επίσης ότι το 2011 απομένουν μόλις 700 διορισμοί. Και φυσικά θα υπάρχουν και 50% λιγότεροι αναπληρωτές.Γι' αυτό μιλούν όλοι για μηδενικές στην ουσία προσλήψεις.
Το τι έχει στο μυαλό της κανείς δεν το ξέρει...
Παράθεση από: Stelios στις Ιουνίου 23, 2011, 05:55:51 pm Το τι έχει στο μυαλό της κανείς δεν το ξέρει...Μου ήρθε μια γρήγορη απάντηση στο φλέγον ερώτημά σου, αλλά σκέφτομαι πως το έχω παρακάνει σήμερα και θα υπάρξει λογοκρισία...