0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, καλησπέραΕίμαι νέα στο φόρουμ, συγχωρήστε με για τυχόν λάθη. Από όσα καταλαβαίνω σε σχέση με το νομικό πλαίσιο, στους όσους -ελάχιστους- διορισμούς που θα γίνουν δεν θα περιλαμβάνονται επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ακόμη κι αν βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους διοριστέους, σωστά; Δηλαδή, εάν σε κάποια ειδικότητα, έχει εξαντληθεί ο πίνακας των διοριστέων, ακόμη και αν υπάρχει πίνακας επιτυχόντων, θα αντλήσουν από τον ενιαίο πίνακα προϋπηρεσίας; Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που και από εκεί έχει εξαντληθεί το 40%; Έπεται 24μηνο + ΑΣΕΠ (στο οποίο δεν διευκρινίζεται ποσοστό;).
mk75 αν μπορείς στείλε μου και εμένα το υλικό σου για το ΑΣΕΠ γιατί θέλω να πάω για διακοπές στον Άγιο Μαυρίκιο και αγχώθηκα τώρα ,μήπως γυρίσω άρον άρον ....
και γω θα ξεκινησω διαβασμα γιατι υποψιαζομαι πως οι ερωτησεις αυτη τη φορα για το κλαδο μου ( ΠE02 ) θα ειναι του τυπου : " Να αναφερετε ΟΛΕΣ τις αγροτικες μεταρρυθμισεις απο την εποχη του Νεάντερταλ μεχρι το star war !
Αν είναι να.. διοριστούν επιλαχόντες/επιτυχόντες, ας μη γίνει ΑΣΕΠ ούτε το '13. Αλλιώς, αν είναι να διορίζει (βέβαια και το ίδιο το θέμα διορισμού είναι επισφαλές ) από διάφορους άσχετους πίνακες, τότε ας κάνει και αύριο τον διαγωνισμό!Καθένας για την πάρτη του τελικά σε αυτόν τον παρτακίστικο κλάδο, όποτε τους γράφω όλους κι εγώ και λαμβάνω τα μέτρα μου από Αύγουστο.Όποιος επιλαχών ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει για να οργανώσουμε το θέμα. Οι λοιποί να μην ενοχλήσουν παρακαλώ.-
Παράθεση από: dina 94 στις Ιούνιος 24, 2011, 12:34:11 πμmk75 αν μπορείς στείλε μου και εμένα το υλικό σου για το ΑΣΕΠ γιατί θέλω να πάω για διακοπές στον Άγιο Μαυρίκιο και αγχώθηκα τώρα ,μήπως γυρίσω άρον άρον .... Εγώ που βρίσκομαι ήδη σε διακοπές τι να κάνω? Αφήνω πετσέτες, αντιηλιακά, ομπρέλες θαλάσσης, βόλτες, εκδρομές και επιστρέφω στη βάση μου για να κλειστώ για 20η χρονιά (βάλε σχολικά χρονια, πανεπιστημιο, μεταπτυχιακα, ΑΣΕΠ κ.α.) στο δωματιο του γραφείου μου λιώνοντας στο διάβασμα? Για αυτό όποιος έχει σίγουρη πληροφορία να μας ενημερώσει! Να μην επιστρέφω άρον άρον χωρίς λόγο!