0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 30, 2011, 12:40:32 amΠαράθεση από: manosmc στις Ιουνίου 29, 2011, 10:15:12 pmΜα πως θα γίνει ΑΣΕΠ.... Αναρτήθηκε ενας πίνακας τις προηγούμενες μέρες απο την alfavita σχετικά με τους υπόλοιπους διορισμούς που χρωστάει να κάνει το υπουργείο.. Μέτρησα οτι γράφει γενικό συνόλο α'θμιας και β'θμιας οτι υπολείπονται 3087 διορισμοι (60-40-24μηνο-30μηνο)... Άρα αφού έχει ανακοινώσει το υπουργείο οτι θα έχουμε 1600 διορισμούς α'θμιας και β'θμια τότε πως είναι δυνατόν να κάνει ΑΣΕΠ... Επίσης το λέει και ο νόμος. Αν δεν απορροφηθεί όλο το 60% και όλο το 40% νέος ΑΣΕΠ δεν γίνεται!!!!!! Συνάδελφε,οι εκρεμμότητες του Παιδείας είναι 621 του ασεπ και το αντίστοιχο 40% είναι 414 του ενιαίου.Σύνολο όλων αυτών είναι 1035!Άρα, χωράνε.Όσο για 24μηνα,30μηνα και ειδική κατηγορία,θα απορροφηθούν κανονικά βάση της σειράς που έχουν στον ενιαίο,μια και εκεί ανήκουν.Δεν καταλαβαίνω που το βλέπεις το πρόβλημα;Πράγματι, αν διορίσει το υπόλοιπο 60 - 40, ο δρόμος για έναν νέο ΑΣΕΠ είναι ανοιχτός χωρίς κάποιο νομικό κώλυμα. Έτσι θα μπει σε εφαρμογή και ο νέος νόμος. Θα ξεβολευτούν κάποιοι (ποιος τους ακούει...) και θα βολευτούν κάποιοι άλλοι που θα φωνάζουν για ενότητα...
Παράθεση από: manosmc στις Ιουνίου 29, 2011, 10:15:12 pmΜα πως θα γίνει ΑΣΕΠ.... Αναρτήθηκε ενας πίνακας τις προηγούμενες μέρες απο την alfavita σχετικά με τους υπόλοιπους διορισμούς που χρωστάει να κάνει το υπουργείο.. Μέτρησα οτι γράφει γενικό συνόλο α'θμιας και β'θμιας οτι υπολείπονται 3087 διορισμοι (60-40-24μηνο-30μηνο)... Άρα αφού έχει ανακοινώσει το υπουργείο οτι θα έχουμε 1600 διορισμούς α'θμιας και β'θμια τότε πως είναι δυνατόν να κάνει ΑΣΕΠ... Επίσης το λέει και ο νόμος. Αν δεν απορροφηθεί όλο το 60% και όλο το 40% νέος ΑΣΕΠ δεν γίνεται!!!!!! Συνάδελφε,οι εκρεμμότητες του Παιδείας είναι 621 του ασεπ και το αντίστοιχο 40% είναι 414 του ενιαίου.Σύνολο όλων αυτών είναι 1035!Άρα, χωράνε.Όσο για 24μηνα,30μηνα και ειδική κατηγορία,θα απορροφηθούν κανονικά βάση της σειράς που έχουν στον ενιαίο,μια και εκεί ανήκουν.Δεν καταλαβαίνω που το βλέπεις το πρόβλημα;
Μα πως θα γίνει ΑΣΕΠ.... Αναρτήθηκε ενας πίνακας τις προηγούμενες μέρες απο την alfavita σχετικά με τους υπόλοιπους διορισμούς που χρωστάει να κάνει το υπουργείο.. Μέτρησα οτι γράφει γενικό συνόλο α'θμιας και β'θμιας οτι υπολείπονται 3087 διορισμοι (60-40-24μηνο-30μηνο)... Άρα αφού έχει ανακοινώσει το υπουργείο οτι θα έχουμε 1600 διορισμούς α'θμιας και β'θμια τότε πως είναι δυνατόν να κάνει ΑΣΕΠ... Επίσης το λέει και ο νόμος. Αν δεν απορροφηθεί όλο το 60% και όλο το 40% νέος ΑΣΕΠ δεν γίνεται!!!!!!
Το
Παράθεση από: joap στις Ιουνίου 29, 2011, 11:53:44 pmΤο
Ιδού η απορία τώρα που ψηφίστηκε και το μεσοπρόθεσμο... παράταση μεταβατικής ή ΑΣΕΠ 2012;
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά έχω ακούσει πως θα γίνει ασεπ τον απρίλη περίπου για καθηγητές για τρεις ειδικότητες, ανάμεσα στις οποίες και για πε02.προφανώς είναι οι ειδικότητες που απορροφώνται οι διοριστέοι τους στου ασεπ φέτος. Στους φιλολόγους νομίζω π.χ. είναι μόνο 50 άτομα περίπου από ασεπ.
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Ιουλίου 02, 2011, 07:17:30 pmδεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά έχω ακούσει πως θα γίνει ασεπ τον απρίλη περίπου για καθηγητές για τρεις ειδικότητες, ανάμεσα στις οποίες και για πε02.προφανώς είναι οι ειδικότητες που απορροφώνται οι διοριστέοι τους στου ασεπ φέτος. Στους φιλολόγους νομίζω π.χ. είναι μόνο 50 άτομα περίπου από ασεπ. 36
Η υπουργος ελεγε οτι θα ανακοινωσει τις αλλαγες στον ασεπ ενα χρονο πριν , αργοτερα ανεφερε οτι στο τελος του εξαμηνου θα μιλουσε για τον ασεπ, περασε και αυτο. Ειπε για το διαγωνισμο ειδικης αγωγης , παγωσε και αυτο παρ ολο που ειχε δωσει και υλη. Στους δασκαλους δεν εχει ατομα ουσιαστικα να διορισει απο ασεπ δεν εχει πει τιποτα ακομη. Θεωρειτε πιθανο να γινει ασεπ φετος για τη δευτεροβαθμια; σε τρεις μαλιστα μονο ειδικοτητες.
Εγώ πιστεύω ότι η άξια υπουργός μας, αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος (έμαθα ότι διαβάζει το φόρουμ και φροντίζω.. ξέρετε τώρα..) θα τηρήσει τις υποσχέσεις της και θα ανακοινώσει ένα χρόνο πριν τα περί διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Οπότε, αν το ανακοινώσει Οκτώβριο-Νοέμβριο.. πάμε για φθινόπωρο του '12;