0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γενικοτερα για τους νεους συναδελφους μιλησα. Αφορα ολους αυτους και πιστευω πως οι νεοι συναδελφοι ειναι πιο αδικημενοι με αυτο το συστημα. Ομως και οι μεγαλυτεροι εχουν τα δίκια τους! Άλλο όπλο για να παλεψουν δεν εχουν παρα τον ΑΣΕΠ (οταν γινει)
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 28, 2011, 12:55:42 pm γενικοτερα για τους νεους συναδελφους μιλησα. Αφορα ολους αυτους και πιστευω πως οι νεοι συναδελφοι ειναι πιο αδικημενοι με αυτο το συστημα. Ομως και οι μεγαλυτεροι εχουν τα δίκια τους! Άλλο όπλο για να παλεψουν δεν εχουν παρα τον ΑΣΕΠ (οταν γινει) Μάρκο έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα, και ΑΣΕΠ να γίνει κάποια στιγμή, περισσότερο με φρούδες ελπίδες θα γεμίζει αυτούς που θα κληθούν να δώσουν...Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει κάποιος να φθείρεται με τον ΑΣΕΠ...
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουλίου 28, 2011, 01:00:48 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 28, 2011, 12:55:42 pm γενικοτερα για τους νεους συναδελφους μιλησα. Αφορα ολους αυτους και πιστευω πως οι νεοι συναδελφοι ειναι πιο αδικημενοι με αυτο το συστημα. Ομως και οι μεγαλυτεροι εχουν τα δίκια τους! Άλλο όπλο για να παλεψουν δεν εχουν παρα τον ΑΣΕΠ (οταν γινει) Μάρκο έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα, και ΑΣΕΠ να γίνει κάποια στιγμή, περισσότερο με φρούδες ελπίδες θα γεμίζει αυτούς που θα κληθούν να δώσουν...Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει κάποιος να φθείρεται με τον ΑΣΕΠ...Συμφωνώ απολύτως... ως νέα γενιά. Δεν θα εγγυάται τίποτα πλέον μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ αν και όποτε γίνει, αλλά όλοι νομίζω θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και θα πάμε να δώσουμε.. γιατί αυτή η ρημάδα η ελπίδα κάνει πάντα τη ζημιά, όσο και αν ξέρουμε πως δεν έχει αποτέλεσμα!
Δε μου αρεσουν οι συμβουλες και ποτε μου δεν ακουσα κανεναν. ομως εφόσον ζητας τη γνωμη μας θα σου πω το εξης:Αλλο δρομο δεν εχεις, συνεπως οταν και όποτε γινει ο ΑΣΕΠ, εσυ θα προετοιμαστεις οσο μπορεις καλυτερα και θα πας με το λιγοτερο αγχος,χωρις να βαζεις στο μυαλο σου τι μορια εχει ο καθενας ,γιατι εχασες ηδη το παιχνιδι.Κάνεις λοιπον την προσπαθεια σου, γιατι ποτε δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα αλλα και πως αλλάζουν οι συνθηκες για αναπληρωση. Φετος μιλαμε για ενα συστημα διαμαντοπουλικο, ισως του χρονου μιλαμε για αλλο...Καλη τυχη απο μενα!
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 28, 2011, 01:39:54 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Ιουλίου 28, 2011, 01:00:48 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 28, 2011, 12:55:42 pm γενικοτερα για τους νεους συναδελφους μιλησα. Αφορα ολους αυτους και πιστευω πως οι νεοι συναδελφοι ειναι πιο αδικημενοι με αυτο το συστημα. Ομως και οι μεγαλυτεροι εχουν τα δίκια τους! Άλλο όπλο για να παλεψουν δεν εχουν παρα τον ΑΣΕΠ (οταν γινει) Μάρκο έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα, και ΑΣΕΠ να γίνει κάποια στιγμή, περισσότερο με φρούδες ελπίδες θα γεμίζει αυτούς που θα κληθούν να δώσουν...Δεν ξέρω πλέον αν αξίζει κάποιος να φθείρεται με τον ΑΣΕΠ...Συμφωνώ απολύτως... ως νέα γενιά. Δεν θα εγγυάται τίποτα πλέον μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ αν και όποτε γίνει, αλλά όλοι νομίζω θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και θα πάμε να δώσουμε.. γιατί αυτή η ρημάδα η ελπίδα κάνει πάντα τη ζημιά, όσο και αν ξέρουμε πως δεν έχει αποτέλεσμα! και στον τζόγο μήπως αυτή η ελπίδα δεν κάνει την ζημιά?
Στο ιδιο ακριβως "κλίμα", οταν γινει ΑΣΕΠ, νεοι και παλιοι θα προσελθουν
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 28, 2011, 02:38:14 pmΣτο ιδιο ακριβως "κλίμα", οταν γινει ΑΣΕΠ, νεοι και παλιοι θα προσελθουν Σωστα, αλλά η γεύση της αποτυχίας είναι εντελώς διαφορετικη μεταξύ νέου και παλιού, οπως και της επιτυχιας αντιστοιχα.
Ενα πιθανο σεναριο που ''εφτασε'' στ'αυτια μου του χρονου σεπτεμβρη στις βασικες μονο 24μηνο(που θα μεινει)+αναπληρωτες γιατι θα πρεπει να κατεβουν και στους αλλους διοριστεους των αλλων ειδικοτητων,αντε γιατι εσκασα.
Παράθεση από: anixia στις Ιουλίου 28, 2011, 03:47:04 pmΕνα πιθανο σεναριο που ''εφτασε'' στ'αυτια μου του χρονου σεπτεμβρη στις βασικες μονο 24μηνο(που θα μεινει)+αναπληρωτες γιατι θα πρεπει να κατεβουν και στους αλλους διοριστεους των αλλων ειδικοτητων,αντε γιατι εσκασα.?Sorry! Επαναδιατυπώνεις γιατί δεν καταλαίνω...