0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είπε πότε έχουν σκοπό να τον κάνουν, γτ δεν ξέρουν ΑΝ θα τον κάνουν. Είπε ανοίγει ο δρόμος, γτ είναι υποχρεωμένοι να τον κάνουν, αλλά το πότε θα δώσει το ΥΠΕΣ έγκριση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο....
Λαθος κανεις το λεει.Για αυτες που εχουν φετος εξαντληθει εννοειται οτι πρεπει να γινει μεχρι την ανοιξη.Δεν χρειαζεται να το πει.Χρειαζεται και λιγη κριση στον διαγωνισμο.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα .Πρώτα από όλα είπε ότι είναι σε συνεννόηση με το υπουργείο εσωτερικών ,πράγμα που δε γίνεται γιατί εκεί δεν ξέρουν πως θα είναι τα πράγματα στην οικονομία ακόμα για να δώσουν θέσεις ή έγκριση για ΑΣΕΠ. Από την άλλη ο
Παράθεση από: flux στις Αυγούστου 19, 2011, 10:35:16 amΛαθος κανεις το λεει.Για αυτες που εχουν φετος εξαντληθει εννοειται οτι πρεπει να γινει μεχρι την ανοιξη.Δεν χρειαζεται να το πει.Χρειαζεται και λιγη κριση στον διαγωνισμο.Ανέφερε κάπου τη λέξη "άνοιξη"; Δυστυχώς έχω πάψει πλέον να πιστεύω αυτά που λένε, δεν μπορώ να αρχίσω να φαντάζομαι κιόλας ότι λένε αυτά που ενδεχομένως θα με συνέφεραν...
Ασεπ μέχρι το καλοκαίρι του 12 ΔΕΝ προλαβαίνουν να κάνουν όσο και αν το θέλει ο φίλος μου ο flux. Έπειτα ο
Επειδή αγαπητε flux και τις δηλώσεις διάβασα εγώ και άλλα πολλά άτομα μαζί με εμένα και τις άκουσα και τις πληροφορήθηκα και τις διασταύρωσα ,όταν πάω σπίτι μου θα στις στείλω σε π.μ έτσι για να μην παραπληροφορούμε με πάθος 8)τους συναδέλφους που αγωνιούν .Τώρα εσύ αν επιμένεις κάτσε διάβασε ,δεν σου το απαγορεύει κανένας .