0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αααα, εγω εχω ΦΕΚ! σαν ανεκδοτο εχει αρχισει ν'ακουγεται πλεον! να ρωτησω κατι...το ΦΕΚ αυτο ισχυει και μετα θανατον? τουλαχιστον να ελπιζω σε διορισμο τοτε!
αααα, εγω εχω ΦΕΚ!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 27, 2011, 10:21:13 pmαααα, εγω εχω ΦΕΚ! τι είναι αυτό, τρώγεται;συγνώμη, αν δεν βρίσκεις αστείο το αστείο μου
Ναι στη διαθηκη σου ( κουφια η ωρα,μακρια απο εσενα ) θα γραψεις στον ταδε αφηνω ενα σπιτι , στον ταδε αφηνω ενα χωραφι και στον ταδε αφηνω το φεκ διορισμου μου χα χα χα.Που ξερεις μπορει να χει αποκτησει αξια μεχρι τοτε.
Πάντως, εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι... εθνική υπερηφάνεια γιατί τόσο το 2010 όσο και το 2011 δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Πρωταγωνιστώ, μαζί με ένα άλλο υπέροχο cast, στην ταινία "Τέζα ο 24μηνίτης " part 1 KAI 2... Απορία: Γιατί αντί για τον ΑΣΕΠ δε χρησιμοποιεί φόλα, να ξεμπερδεύουμε μια και καλή;
Παιδια σιγη ιχθυος για το αν γινει νεος ασεπ για καποιες ειδικοτητες.Να φανταστω πως κανεις δε θα ασχοληθει με εμας παρα μονο οταν βγαλουν με το κακο την προκυρηξη;Καταλαβα θα βγαλουν ΟΛΜΕ και ΔΟΕ μια ανακοινωση πως ειναι ανεπιτρεπτο και μετα απο ενα πενταμηνο τα γνωστα θυματα θα ειμαστε παλι στα εξεταστικα κεντρα.Τι μπορουμε να κανουμε; Τωρα οσο ειναι καιρος.
Μιας κ' πλέον τίθεται το ενδεχόμενο να γίνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες, οι πιθανότητες να συμμετάσχουν οι νηπιαγωγοί (όποτε κ' με όποιο τρόπο γίνει) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας?Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ούτε καν η ίδια η υπουργός...αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω άμεσα μαθήματα προετοιμασίας κ' πρέπει να το αποφασίσω εντός των ημερών κ' δε ξέρω τι να κάνω..κ' φυσικά δεν έχω λεφτά για πέταμα κ' αν είναι να κάνω κάποια προετοιμασία μη πάει χαμένη..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.