0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δε διοριστούν και οι άλλοι 78 νηπιαγωγοί ασεπίτες δεν πρόκειται να γίνει ΑΣΕΠ για την ειδικότητά σας.Εδώ δεν έχουν αρχίσει να διαβάζουν πολλοί συνάδελφοι βασικών ειδικοτήτων στις οποίες οι διοριστέοι εξαντλούνται, θα το κάνεις εσύ που λες ότι δεν έχεις λεφτά γα πέταμα χωρίς να μπορεί να γίνει άμεσα ΑΣΕΠ για νηπιαγωγούς;
Όποιος δεν έχει λεφτά για πέταμα, δεν τα πετάει σε φροντιστήρια κλπ, αλλά διαβάζει και προετοιμάζεται μόνος του.-
Κατά την άποψη μου ο επόμενος ΑΣΕΠ δεν θα περιλαμβάνει την ειδικότητα μας...Υπάρχουν αρκετοί αδιόριστοι απο τον προηγούμενο, σε αντίθεση με άλλες ειδικότητες όπως οι μαθηματικοί στις οποίες έχουν απορροφηθεί όλοι. Προσωπικά δεν θα έκανα προετοιμασία χωρίς να ξέρω αν θα γίνει ΑΣΕΠ για μας και πολύ περισσότερο δεν θα στηριζόμουν στο τι λένε τα φροντιστήρια...
Μιας κ' πλέον τίθεται το ενδεχόμενο να γίνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες, οι πιθανότητες να συμμετάσχουν οι νηπιαγωγοί (όποτε κ' με όποιο τρόπο γίνει) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας?Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ούτε καν η ίδια η υπουργός...αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω άμεσα μαθήματα προετοιμασίας κ' πρέπει να το αποφασίσω εντός των ημερών κ' δε ξέρω τι να κάνω..κ' φυσικά δεν έχω λεφτά για πέταμα κ' αν είναι να κάνω κάποια προετοιμασία μη πάει χαμένη..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Παράθεση από: vasouli στις Αυγούστου 30, 2011, 11:04:20 pm Μιας κ' πλέον τίθεται το ενδεχόμενο να γίνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες, οι πιθανότητες να συμμετάσχουν οι νηπιαγωγοί (όποτε κ' με όποιο τρόπο γίνει) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας?Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ούτε καν η ίδια η υπουργός...αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω άμεσα μαθήματα προετοιμασίας κ' πρέπει να το αποφασίσω εντός των ημερών κ' δε ξέρω τι να κάνω..κ' φυσικά δεν έχω λεφτά για πέταμα κ' αν είναι να κάνω κάποια προετοιμασία μη πάει χαμένη..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.αφού αποφάσισες να πας σε φροντιστήριο,ξεκίνα το διάβασμα να τα φρεσκάρεις λίγο,συγκέντρωσε τυχόν απορίες και ερωτήσεις κλπκαι όταν με το καλό βγει η προκήρυξη πηγαίνεις και στο φροντιστήριομέχρι τότε μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρη από το δικό σου διάβασμα και να μην το χρειαστείς
Παράθεση από: Boldini στις Αυγούστου 30, 2011, 11:38:48 pmΠαράθεση από: vasouli στις Αυγούστου 30, 2011, 11:04:20 pm Μιας κ' πλέον τίθεται το ενδεχόμενο να γίνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες, οι πιθανότητες να συμμετάσχουν οι νηπιαγωγοί (όποτε κ' με όποιο τρόπο γίνει) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας?Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ούτε καν η ίδια η υπουργός...αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω άμεσα μαθήματα προετοιμασίας κ' πρέπει να το αποφασίσω εντός των ημερών κ' δε ξέρω τι να κάνω..κ' φυσικά δεν έχω λεφτά για πέταμα κ' αν είναι να κάνω κάποια προετοιμασία μη πάει χαμένη..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.αφού αποφάσισες να πας σε φροντιστήριο,ξεκίνα το διάβασμα να τα φρεσκάρεις λίγο,συγκέντρωσε τυχόν απορίες και ερωτήσεις κλπκαι όταν με το καλό βγει η προκήρυξη πηγαίνεις και στο φροντιστήριομέχρι τότε μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρη από το δικό σου διάβασμα και να μην το χρειαστείς Κάπως έτσι σκοπεύω να κινηθώ κ' νομίζω πως είναι κ το ποιο λογικό, απλά θεώρησα πως ίσως μέσω του φροντιστηρίου κατευθύνω κ το διάβασμά μου γιατί προφανώς κάτι κάνω λάθος για να μην έχω πιει νερό ακόμη στη πηγή..Από απορίες μπόλικες..Ελπίζω μόνο να μπορέσω όταν κ αν με το καλό βγει η προκήρυξη να το εντάξω στο πρόγραμμά μου γιατί όταν δουλεύεις παράλληλα είναι λίγο δύσκολο..
vasouli καλή δύναμη εύχομαικαταλαβαίνω άμα δουλεύεις παράλληλα είναι λίγο ζόρικα αλλά μπορείς να τα καταφέρειςνα ξέρεις κι εγώ πήγα σε φροντιστήριο,αν θέλεις μία γνώμη στείλε μου πμ
Παράθεση από: vasouli στις Αυγούστου 30, 2011, 11:49:56 pmΠαράθεση από: Boldini στις Αυγούστου 30, 2011, 11:38:48 pmΠαράθεση από: vasouli στις Αυγούστου 30, 2011, 11:04:20 pm Μιας κ' πλέον τίθεται το ενδεχόμενο να γίνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες, οι πιθανότητες να συμμετάσχουν οι νηπιαγωγοί (όποτε κ' με όποιο τρόπο γίνει) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας?Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ούτε καν η ίδια η υπουργός...αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω άμεσα μαθήματα προετοιμασίας κ' πρέπει να το αποφασίσω εντός των ημερών κ' δε ξέρω τι να κάνω..κ' φυσικά δεν έχω λεφτά για πέταμα κ' αν είναι να κάνω κάποια προετοιμασία μη πάει χαμένη..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.αφού αποφάσισες να πας σε φροντιστήριο,ξεκίνα το διάβασμα να τα φρεσκάρεις λίγο,συγκέντρωσε τυχόν απορίες και ερωτήσεις κλπκαι όταν με το καλό βγει η προκήρυξη πηγαίνεις και στο φροντιστήριομέχρι τότε μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρη από το δικό σου διάβασμα και να μην το χρειαστείς Κάπως έτσι σκοπεύω να κινηθώ κ' νομίζω πως είναι κ το ποιο λογικό, απλά θεώρησα πως ίσως μέσω του φροντιστηρίου κατευθύνω κ το διάβασμά μου γιατί προφανώς κάτι κάνω λάθος για να μην έχω πιει νερό ακόμη στη πηγή..Από απορίες μπόλικες..Ελπίζω μόνο να μπορέσω όταν κ αν με το καλό βγει η προκήρυξη να το εντάξω στο πρόγραμμά μου γιατί όταν δουλεύεις παράλληλα είναι λίγο δύσκολο..Μην κοιτας τις πατρωνειες που εκτοξευουν διαφοροι των οποιων ο ..λος ειναι καλυμενος σε καθε περιπτωση.Την στιγμη που ο ΑΣΕΠ αυτος μπορει να ειναι και ο τελευταιος για αρκετα χρονια θα κανεις οτι μπορεις για να πετυχεις περισσοτερα.
H Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.
Παράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 07:22:04 amH Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.Πριν λιγοΔημοσιογραφος: Θα γινει ΑΣΕΠ το 2012;Διαμαντοπουλου: Ο προγραμματισμος ειναι να γινει το 2012. Περιμενουμε εγκριση απο το ΥΠΟΙΚ για τον αριθμο προσληψεων.
Παράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 09:33:09 amΠαράθεση από: atem στις Αυγούστου 31, 2011, 07:22:04 amH Διαμαντοπουλου στο ραδιοφωνο του σκαι γυρω στις 9 σημερα.Για να δουμε αν θα πει τιποτα.Πριν λιγοΔημοσιογραφος: Θα γινει ΑΣΕΠ το 2012;Διαμαντοπουλου: Ο προγραμματισμος ειναι να γινει το 2012. Περιμενουμε εγκριση απο το ΥΠΟΙΚ για τον αριθμο προσληψεων.Για τον αριθμό των προσλήψεων; Αφού δεν προκηρύσσεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων με τον νέο νόμο...Μήπως αυτή η ρύθμιση δεν ήταν συμβατή με τον νόμο για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ...