0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nickitol στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:00:07 pmΝομιζω οτι αυτό που είπε ότι περιμενει να δει τις πιστωσεις απο το Υπουργειο οικονομικων, εχει να κάνει με το ποσό που θα πιστωθει για διορισμούς την επόμενη χρονιά.Φέτος, οι 600 διορισμοί που ανακοινώθηκαν προέκυψαν όπως είναι γνωστό, ακριβώς λόγω των περιορισμων που το Υπ Οικονομικών είχε επιβάλλει και όχι επειδή αυτές ήταν οι πραγματικές ανάγκες διορισμού.Από την άλλη μεριά βέβαια οι ειδικότητες στις οποίες έγιναν διορισμοί δείχνουν που πραγματικά υπάρχουν μεγάλες ανάγκες.Αν λοιπόν -αποψη μου- το ποσο που θα πιστωθει για το Υπ Παιδειας ειναι πολυ μικρο, σημαινει δυο πράγματα:1. Ότι θα γινουν ελαχιστοι έως μηδενικοι διορισμοι2. Δεν θα κάνει ΑΣΕΠ, επειδη θα έχει τεραστιο κόστος να υποβαλει σε ταλαιπωρια χιλιάδες κόσμο για να διορισει 100 ατομα ή και λιγωτερα.Φετος διορισε 600 και του χρονου θα διορισει 100? Πες καλυτερα οτι ειμαι 24μηνο και δεν θελω να γινω ΑΣΕΠ παρα τις σαχλαμαρες που τσαμπουνας εδω μεσα...
Νομιζω οτι αυτό που είπε ότι περιμενει να δει τις πιστωσεις απο το Υπουργειο οικονομικων, εχει να κάνει με το ποσό που θα πιστωθει για διορισμούς την επόμενη χρονιά.Φέτος, οι 600 διορισμοί που ανακοινώθηκαν προέκυψαν όπως είναι γνωστό, ακριβώς λόγω των περιορισμων που το Υπ Οικονομικών είχε επιβάλλει και όχι επειδή αυτές ήταν οι πραγματικές ανάγκες διορισμού.Από την άλλη μεριά βέβαια οι ειδικότητες στις οποίες έγιναν διορισμοί δείχνουν που πραγματικά υπάρχουν μεγάλες ανάγκες.Αν λοιπόν -αποψη μου- το ποσο που θα πιστωθει για το Υπ Παιδειας ειναι πολυ μικρο, σημαινει δυο πράγματα:1. Ότι θα γινουν ελαχιστοι έως μηδενικοι διορισμοι2. Δεν θα κάνει ΑΣΕΠ, επειδη θα έχει τεραστιο κόστος να υποβαλει σε ταλαιπωρια χιλιάδες κόσμο για να διορισει 100 ατομα ή και λιγωτερα.
Ρε παιδιά είμαστε καλά όλοι μας εδώ? Δεν βλέπετε πόσους διορισμούς έχει κάνει φέτος το ΥπΟικ ? Τώρα θα πάρουν στο λιμενικό κτλ . Και όλα αυτά με το 1:10. Αλλο είναι το ζητούμενο . Θέλει να ελατώσει την αναλογία καθηγητών μαθητών. Ανάγκες υπάρχουν και εγω σας λέω οτι θα διορίσει 100 άτομα του χρόνου (αν και πιστευω παραπάνω) .Δεν είναι ικανός αριθμός για ασεπ? Και 10 να διορίσει πρεπει να εφαρμόσει τον νόμο.
γιατι να γινει ασεπ?δε φτανει που ειμαστε στο 24μηνο να μη μας παιρνουν ουτε αναπληρωτες?δεν καταλαβα..
Παράθεση από: MPORELI στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:27:02 pmγιατι να γινει ασεπ?δε φτανει που ειμαστε στο 24μηνο να μη μας παιρνουν ουτε αναπληρωτες?δεν καταλαβα..Γιατί δεν είστε οι μοναδικοί που διεκδικείτε διορισμό, ούτε οι μόνοι που τον αξίζετε. Και το γεγονός ότι διεκδικείτε τόσο απροκάλυπτα το δικό σας διορισμό χωρίς να σκέφτεστε καν ότι υπάρχουν κι άλλοι είναι αδιανόητο! Έτσι κι αλλιώς η μοριοδότηση όσων έχουν υψηλή προϋπηρεσία είναι αρκετά μεγάλη ώστε σε συνδυασμό με έναν προηγούμενο καλό ασέπ να οδηγεί σίγουρα σε αναπλήρωση, αν όχι σε διορισμό!
Καπου υπάρχει μια αντιφαση αναμεσα σε αυτά που γράφεις και σε αυτά που επιδιώκεις...... νομίζω δηλαδή...... μπορεί και να κάνω λάθος.
Ε να, νομίζω ότι θέλεις να γίνει ΑΣΕΠ για να έχεις μια ευκαιρία να αντικαταστήσεις έναν αναπληρωτή, που έτσι και αλλιώς λες οτι έχει μεγαλύτερη βαθμολογία και προυπηρεσία από εσένα. Πως θα τον ξεπεράσεις για να τον αντικαταστήσεις?