*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858386 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dolphinn

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #1974 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 12:55:22 pm »
Ακόμα δεν καταλάβατε οτι ο νέος νόμος της ακατανόμαστης έγινε για να μην γίνονται διορισμοί ( προκήρυξη χωρίς αριθμό θέσεων) και 5 φορές να περάσουμε τον διαγωνισμό δεν θα μας διορίζει , θα το καταλάβετε στο μέλλον , όσο για την αξιοκρατία του νέου νόμου και του διαγωνισμού θα γελάσω, τίποτα δεν γίνεται τυχαία , ο νέος νόμος είναι καταστροφικός για όλους μας !!!!!!!!!!!! Οσο για την ύλη του διαγωνισμού την διδάχθηκα στη σχολή μου , δεν θα ξαναγίνουμε φοιτητές έλεος !!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:15:44 »

Αποσυνδεδεμένος mariavini

• Νέο μέλος
  • *
  • "Όπου κοιτάς εκεί θα πας"
    • Προφίλ
« Απάντηση #1975 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 12:56:41 pm »
mariavini εχεις δώσει ασεπ; ποσους ασεπ πιστευεις οτι μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος; ποσες αντοχες να εχεις οσο περνανε τα χρονια; και στο κατω κατω εχω δει και ατομα που με τη νοοτροπια που εχουν για την εκπαιδευση, δεν αξιζουν να στεκονται μες την ταξη και διοριζονται με την πρωτη  με τον ασεπ. συμβαινει αλλα ειναι σωστο;

έχω δώσει πολλά παραπάνω από τον ασεπ, ξέρω πως είναι να διαβάζεις αδιάκοπα
(όπως και οι περισσότεροι εδώ φαντάζομαι) για πανελλαδικές , για σπουδές ,εξεταστικές, για proficiency μόνη σου χωρίς δεκάρα τσακιστή για φροντιστήριο και παρόλα αυτά να πετυχαίνεις ,  για πληροφορική επίσης μόνη , να έχεις δαπανήσει χιλιάδες ευρώ , χιλιάδες χιλιόμετρα και όλα αυτά μαζί έχοντας 2 μικρά παιδιά από 20 χρονών και να 'χεις φτάσει τα 30 και παρόλα αυτά να μην το βάζεις κάτω, για μένα προσωπικά δεν υπάρχει  "ποσους ασεπ πιστευεις οτι μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος; ποσες αντοχες να εχεις οσο περνανε τα χρονια; ", δεν υπάρχει βασικά η  έκφραση "δεν αντέχω", δεν αντέχεις? είσαι αδικημένος κατάφορα συμφωνώ ,αλλά τότε παράτα τα , κάνε κάτι άλλο,μην γκρινιάζεις για το χάλι του συστήματος από τον καναπέ, αποδίδει η γκρίνια? βαρέθηκες ? σταματάς να ασχολείσαι με το θέμα, δεν βαρέθηκες? δεν σταματάς και έχεις αυτιά και μάτια ανοιχτά προς εκμετάλλευση πιθανών ευκαιριών, αυτό που θέλω να πω είναι πως όσοι πιστεύουν σε αυτό ας συνεχίσουν την προσπάθεια , άλλωστε καθημερινά προσπαθούμε και πιστεύουμε σε πολλά ανούσια και ανώφελα πράγματα, αν δεν πιστεύεις και έχεις αγανακτήσει βρες τι εναλλακτικές έχεις και κυνήγησε τες

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1976 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:01:18 pm »
Ετσι ειναι thanoss εβλεπαν μπροστα με το νομο...οσο για την αναπληρωση που θα μειωθει και αυτη θ'αξιζει μονο κοντα στο τοπο σου!Για τον γραπτο διαγωνισμο του ασεπτου 12 τετοιες ωρες τετοια λογια...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:07:23 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος dolphinn

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1977 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:04:07 pm »
ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΝΑΜΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΑΙ  !!!!!
ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:15:44 »

Αποσυνδεδεμένος buble10

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1978 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:06:55 pm »

λοιπόν , διαβάζω καιρό αυτά που γράφετε σχετικά με τον ασεπ, αλλά είπα να κάνω την παρέμβαση μου αγανακτισμένη από τη μίζερη στάση των περισσοτέρων συναδέλφων εκπαιδευτικών, εγώ είμαι φιλόλογος, άνεργη σαφώς , δεν έχω δώσει ασεπ ακόμη, είμαι από τους άτυχους που δεν πρόλαβαν του 2009, και ταυτοχρόνως μητέρα 2 παιδιών... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς ότι όποιος διορίστηκε, διορίστηκε και τέλος ή ότι αποκλείεται να ξαναγίνει ασεπ κτλ κτλ. Μα είναι δυνατόν ? Φυσικά και θα γίνει ασεπ, ίσως όχι άμεσα , αλλά θα γίνει και στο κάτω κάτω όσοι επιθυμούν να σκέφτονται δυσοίωνα τότε ας παραιτηθούν από κάθε προσπάθεια, οι αποφασισμένοι να πετύχουν αργά η γρήγορα το κατορθώνουν , οι υπόλοιποι απλώς λατρεύουν την καταστροφολογία, ή απλά βαριούνται το διάβασμα, εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη , διαβάζω για μένα , για τη δίκη μου εξέλιξη και μόρφωση, διαβάζω σε καθημερινή βάση για παν ενδεχόμενο , και για έναν επικείμενο ασεπ, δεν κάνω προβλέψεις ούτε δημιουργώ σενάρια, οι αντικειμενικές ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό είναι τεράστιες και κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να αποφύγουν να το αντιμετωπίσουν. Όταν μια κατάσταση φτάνει σε τέλμα δεν έχει παρά να ξεφύγει απ'αυτό με κάποιον τρόπο... λίγη αισιοδοξία ρε παιδιά, αισιοδοξία και αδιάκοπη προσπάθεια !!!

Η επιτυχημένη προσπάθεια στον ασεπ, αλλά η ατυχία ως προς το διορισμό δεν έχουν καμία σημασία εκτός κι αν είναι η τελευταία φορά που προσπαθείς , πόσους ασεπ???? όσους βγάλουν , τα όρια σου τα καθορίζεις εσύ... εφόσον δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε το σύστημα των προσλήψεων είναι η μόνη επιλογή για όσους επιθυμούν να διδάξουν στη δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια... θα μου πεις είναι και τα ιδιαίτερα, ποια ιδιαίτερα??? τρέχω μισή μέρα για 300 το μήνα, γιατί βλέπεις no money no ιδιαίτερο, οπότε ναι, θα περιμένω και θα δίνω ασεπ .... μια επιτυχία στο διαγωνισμό είναι καλύτερη απ' το τίποτα, και στην τελική με την επετηρίδα ήταν καλύτερα? Τουλάχιστον τώρα με τον ασεπ είναι στο χέρι σου το αποτέλεσμα , το βαθμολογικό τουλάχιστον, είναι μια μορφή δικαιοσύνης, δεν γίνεται να μπαίνει στην εκπαίδευση το κάθε καρυδιάς καρύδι.... συστηματικό και σκληρό διάβασμα, όχι για τώρα, αλλά για μια ζωή, αυτό επιλέξαμε να κάνουμε, ας το κάνουμε χωρίς γκρίνιες , ας περιμένουμε υπομονετικά , τι θα γίνει αν φαγωθούμε , αν βριστούμε παλιοί και νέοι για το ποιος έχει και ποιος όχι δικαίωμα να διοριστεί? προτείνω να αφήσουμε τις προβλέψεις  για το τι μέλλει γενέσθαι και να περιμένουμε ....

Αααααχ, κορίτσι μου...  :-\
Πάμπολλοι εμίσησαν τον ΑΣΕΠ...
Ρώτα όσους πέρασαν από κει κ ήσαν επιτυχόντες: πόσοι δεν δούλεψαν παρά την επιτυχία τους ή έχασαν τον διορισμό για κάτω από 1 μονάδα ή εγκλωβίστηκαν στους πίνακες κ βλέπουν μπροστά τους το αδιέξοδο ή έκαναν οικογένεια κ άλλαξαν οι προτεραιότητές τους ή στράφηκαν στα φροντιστήρια για τα προς το ζην κ δεν είχαν χρόνο γι' αυτό το μαραφέτι ή μεγάλωσαν πολύ κ τους πρόδωσαν οι δυνάμεις τους ("ου γαρ έρχεται μόνον"...).
Αν δεν είσαι τυχερή να διοριστείς με τον ΑΣΕΠ, θα γίνεις κ εσύ μία από αυτούς που θα τον μισούν...
................................
Δ ι ο ρ ί σ τ η κ α !
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος zwh

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1979 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:07:57 pm »
δε διαφωνω μαζι σου και μπραβο σου που τα εχεις καταφερει τοσο καλα  ζωντας σε δυσκολες συνθηκες, ειτε ηταν επιλογη σου ειτε οχι. φανταζομαι πως οι περισσοτεροι εδω μεσα, οπως κι εγω, ψαχνουν εναλλακτικους τροπους με την ελπιδα οτι θα εξασφαλισουν καποια στιγμη κατι καλυτερο. και δυστυχως αυτο εξαρτιοταν απο αυτον τον ασεπ, με τη σημερινη κατασταση με ποσες ελπιδες και αισιοδοξια μπορεις να πας να δωσεις παλι εξετασεις; αυτο λεω, η ψυχολογια παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε αυτη την περιπτωση. φυσικα και ολοι προσπαθουμε και θα προσπαθουμε οσο μπορουμε
ΠΕ60.50

Αποσυνδεδεμένος sia30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1980 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:13:13 pm »
mariavini εχεις δώσει ασεπ; ποσους ασεπ πιστευεις οτι μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος; ποσες αντοχες να εχεις οσο περνανε τα χρονια; και στο κατω κατω εχω δει και ατομα που με τη νοοτροπια που εχουν για την εκπαιδευση, δεν αξιζουν να στεκονται μες την ταξη και διοριζονται με την πρωτη  με τον ασεπ. συμβαινει αλλα ειναι σωστο;

(όπως και οι περισσότεροι εδώ φαντάζομαι) για πανελλαδικές , για σπουδές ,εξεταστικές, για proficiency μόνη σου χωρίς δεκάρα τσακιστή για φροντιστήριο και παρόλα αυτά να πετυχαίνεις ,  για πληροφορική επίσης μόνη , να έχεις δαπανήσει χιλιάδες ευρώ , χιλιάδες χιλιόμετρα και όλα αυτά μαζί έχοντας 2 μικρά παιδιά από 20 χρονών και να 'χεις φτάσει τα 30 και παρόλα αυτά να μην το βάζεις κάτω, για μένα προσωπικά δεν υπάρχει  "ποσους ασεπ πιστευεις οτι μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος; ποσες αντοχες να εχεις οσο περνανε τα χρονια; ", δεν υπάρχει βασικά η  έκφραση "δεν αντέχω", δεν αντέχεις? είσαι αδικημένος κατάφορα συμφωνώ ,αλλά τότε παράτα τα , κάνε κάτι άλλο,μην γκρινιάζεις για το χάλι του συστήματος από τον καναπέ, αποδίδει η γκρίνια? βαρέθηκες ? σταματάς να ασχολείσαι με το θέμα, δεν βαρέθηκες? δεν σταματάς και έχεις αυτιά και μάτια ανοιχτά προς εκμετάλλευση πιθανών ευκαιριών, αυτό που θέλω να πω είναι πως όσοι πιστεύουν σε αυτό ας συνεχίσουν την προσπάθεια , άλλωστε καθημερινά προσπαθούμε και πιστεύουμε σε πολλά ανούσια και ανώφελα πράγματα, αν δεν πιστεύεις και έχεις αγανακτήσει βρες τι εναλλακτικές έχεις και κυνήγησε τες
μαλλον ζεις σε μια αλλη διασταση....ολοι εχουμε κανει αγωνες και κανουμε...μην ωραιοποιεις μια κατασταση που οπως δηλωσες δε ξερεις αφου δεν εχεις δωσει ασεπ...σκεψου να δωσεις να εισαι επιτυχουσα μην πω διοριστεα και να μη διοριζεσαι...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1981 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:38:12 pm »

λοιπόν , διαβάζω καιρό αυτά που γράφετε σχετικά με τον ασεπ, αλλά είπα να κάνω την παρέμβαση μου αγανακτισμένη από τη μίζερη στάση των περισσοτέρων συναδέλφων εκπαιδευτικών, εγώ είμαι φιλόλογος, άνεργη σαφώς , δεν έχω δώσει ασεπ ακόμη, είμαι από τους άτυχους που δεν πρόλαβαν του 2009, και ταυτοχρόνως μητέρα 2 παιδιών... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς ότι όποιος διορίστηκε, διορίστηκε και τέλος ή ότι αποκλείεται να ξαναγίνει ασεπ κτλ κτλ. Μα είναι δυνατόν ? Φυσικά και θα γίνει ασεπ, ίσως όχι άμεσα , αλλά θα γίνει και στο κάτω κάτω όσοι επιθυμούν να σκέφτονται δυσοίωνα τότε ας παραιτηθούν από κάθε προσπάθεια, οι αποφασισμένοι να πετύχουν αργά η γρήγορα το κατορθώνουν , οι υπόλοιποι απλώς λατρεύουν την καταστροφολογία, ή απλά βαριούνται το διάβασμα, εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη , διαβάζω για μένα , για τη δίκη μου εξέλιξη και μόρφωση, διαβάζω σε καθημερινή βάση για παν ενδεχόμενο , και για έναν επικείμενο ασεπ, δεν κάνω προβλέψεις ούτε δημιουργώ σενάρια, οι αντικειμενικές ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό είναι τεράστιες και κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να αποφύγουν να το αντιμετωπίσουν. Όταν μια κατάσταση φτάνει σε τέλμα δεν έχει παρά να ξεφύγει απ'αυτό με κάποιον τρόπο... λίγη αισιοδοξία ρε παιδιά, αισιοδοξία και αδιάκοπη προσπάθεια !!!

Η επιτυχημένη προσπάθεια στον ασεπ, αλλά η ατυχία ως προς το διορισμό δεν έχουν καμία σημασία εκτός κι αν είναι η τελευταία φορά που προσπαθείς , πόσους ασεπ???? όσους βγάλουν , τα όρια σου τα καθορίζεις εσύ... εφόσον δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε το σύστημα των προσλήψεων είναι η μόνη επιλογή για όσους επιθυμούν να διδάξουν στη δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια... θα μου πεις είναι και τα ιδιαίτερα, ποια ιδιαίτερα??? τρέχω μισή μέρα για 300 το μήνα, γιατί βλέπεις no money no ιδιαίτερο, οπότε ναι, θα περιμένω και θα δίνω ασεπ .... μια επιτυχία στο διαγωνισμό είναι καλύτερη απ' το τίποτα, και στην τελική με την επετηρίδα ήταν καλύτερα? Τουλάχιστον τώρα με τον ασεπ είναι στο χέρι σου το αποτέλεσμα , το βαθμολογικό τουλάχιστον, είναι μια μορφή δικαιοσύνης, δεν γίνεται να μπαίνει στην εκπαίδευση το κάθε καρυδιάς καρύδι.... συστηματικό και σκληρό διάβασμα, όχι για τώρα, αλλά για μια ζωή, αυτό επιλέξαμε να κάνουμε, ας το κάνουμε χωρίς γκρίνιες , ας περιμένουμε υπομονετικά , τι θα γίνει αν φαγωθούμε , αν βριστούμε παλιοί και νέοι για το ποιος έχει και ποιος όχι δικαίωμα να διοριστεί? προτείνω να αφήσουμε τις προβλέψεις  για το τι μέλλει γενέσθαι και να περιμένουμε ....

Πάμπολλοι εμίσησαν τον ΑΣΕΠ...
Ρώτα όσους πέρασαν από κει κ ήσαν επιτυχόντες: πόσοι δεν δούλεψαν παρά την επιτυχία τους ή έχασαν τον διορισμό για κάτω από 1 μονάδα ή εγκλωβίστηκαν στους πίνακες κ βλέπουν μπροστά τους το αδιέξοδο ή έκαναν οικογένεια κ άλλαξαν οι προτεραιότητές τους ή στράφηκαν στα φροντιστήρια για τα προς το ζην κ δεν είχαν χρόνο γι' αυτό το μαραφέτι ή μεγάλωσαν πολύ κ τους πρόδωσαν οι δυνάμεις τους ("ου γαρ έρχεται μόνον"...).
Αν δεν είσαι τυχερή να διοριστείς με τον ΑΣΕΠ, θα γίνεις κ εσύ μία από αυτούς που θα τον μισούν...
................................

το "Ααααααααχ κορίτσι μου" είναι άκρως απαξιωτικό , δεν είμαι (ααααααχ) κορίτσι
γνωρίζω γι αυτούς που έχασαν στο τσακ το διορισμό , με παραδείγματα από το στενό μου περιβάλλον , όπως επίσης ξέρω και γι αυτούς που διορίστηκαν με το διαγωνισμό ,βλέπω και τον εαυτό μου να μεγαλώνει και να έχει παιδιά και άλλες προτεραιότητες . Ευχαριστώ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1982 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:46:50 pm »

μαλλον ζεις σε μια αλλη διασταση....ολοι εχουμε κανει αγωνες και κανουμε...μην ωραιοποιεις μια κατασταση που οπως δηλωσες δε ξερεις αφου δεν εχεις δωσει ασεπ...σκεψου να δωσεις να εισαι επιτυχουσα μην πω διοριστεα και να μη διοριζεσαι...

η διάσταση μου είναι μια χαρά, αν απογοητευτώ απογοητεύω τα παιδιά μου, και " ...σκεψου να δωσεις να εισαι επιτυχουσα μην πω διοριστεα και να μη διοριζεσαι...", σκέψου , σκέψου, θα κάνεις ότι έκανες πάντα και θα περιμένεις , εκτός κι αν θεωρείς καλύτερο να δέσεις μια πέτρα στο λαιμό σου

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1983 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:47:19 pm »
...μην ωραιοποιεις μια κατασταση που οπως δηλωσες δε ξερεις αφου δεν εχεις δωσει ασεπ...σκεψου να δωσεις να εισαι επιτυχουσα μην πω διοριστεα και να μη διοριζεσαι...

Τα ιδια ελεγαν καποτε και σε μας καποιοι αλλοι, και ομως πηγαμε....και επειδη ακριβως σημερα η κατασταση ειναι δυσκολη, ο καθενας προσπαθει με οσα μεσα διαθετει και μπορει.

Θα παρακαλεσω να προσεγγιζουμε τις αντιθετες  αποψεις με περισσοτερη κατανόηση και χωρις προσωπικους χαρακτηρισμους! 
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1984 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:48:57 pm »
Όλα τα.. κορίτσια που έχετε παιδιά και διαμαρτύρεστε, απορώ γιατί;! Οι περισσότερες θα έχετε συζύγους, που - ελπίζω -  εργάζονται. Ο ΓΑΠ το είπε ξεκάθαρα "ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια". Δίνει ελπίδα και προοπτική (όπως υποσχέθηκε και προεκλογικά στα αλά Ομπάμα σποτάκια).

Εκεί καταντήσαμε; Να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, ενώ έπρεπε από χτες να τους πάρουμε τα κεφάλια, που παίζουν με τις ζωές ανθρώπων! Όχι ότι δεν έχουμε ευθύνες ως πολίτες αυτής της χώρας, αλλά όχι να μας φορτώνουν το 100% των ευθυνών για την κατάντια της χώρας, αυτοί που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι (και ενσυνείδητα) για όλο το χάλι.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1985 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:51:02 pm »
ο λαος ελπιδα θελει,
δωστε του λοιπον......εκλογες και στον εκπαιδευτικο ασεπ
(στα λογια μονο και στις φημες γιατι στην πραξη δε βλεπω τιποτε απο τα δυο)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1986 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:01:36 pm »
Όλα τα.. κορίτσια που έχετε παιδιά και διαμαρτύρεστε, απορώ γιατί;! Οι περισσότερες θα έχετε συζύγους, που - ελπίζω -  εργάζονται. Ο ΓΑΠ το είπε ξεκάθαρα "ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια". Δίνει ελπίδα και προοπτική (όπως υποσχέθηκε και προεκλογικά στα αλά Ομπάμα σποτάκια).

Εκεί καταντήσαμε; Να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, ενώ έπρεπε από χτες να τους πάρουμε τα κεφάλια, που παίζουν με τις ζωές ανθρώπων! Όχι ότι δεν έχουμε ευθύνες ως πολίτες αυτής της χώρας, αλλά όχι να μας φορτώνουν το 100% των ευθυνών για την κατάντια της χώρας, αυτοί που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι (και ενσυνείδητα) για όλο το χάλι.

Εκεί δυστυχώς καταντήσαμε, συμφωνώ να τους πάρουμε τα κεφάλια, όσο κάθομαι απέναντι από το lap top και στέλνω μηνύματα δεν τολμάω να το παίξω επαναστάτρια , έξω να βγούμε, αλλά όσες φορές βγήκα στην πλατεία των αγανακτισμένων στην επαρχιακή πόλη που ζω ήμουν μόνη μου με κανα δυο αγνώστους ακόμη

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1987 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:12:15 pm »

Εκεί δυστυχώς καταντήσαμε, συμφωνώ να τους πάρουμε τα κεφάλια, όσο κάθομαι απέναντι από το lap top και στέλνω μηνύματα δεν τολμάω να το παίξω επαναστάτρια , έξω να βγούμε, αλλά όσες φορές βγήκα στην πλατεία των αγανακτισμένων στην επαρχιακή πόλη που ζω ήμουν μόνη μου με κανα δυο αγνώστους ακόμη

καποιοι που παλια εβοσκαν προβατα λοιπον, εγιναν προβατα οι ιδιοι, και δυστυχως ψηφιζουν

οσο για τις φημες περι εκλογων, εδω και 10 μερες εχω ακουσει για 13 νοεμβρη, αντε και εγιναν, θα αλλαξει απλα ο διαμεσολαβητης του δντ, αλλωστε η εργασιακη εφεδρεια θα σχηματισει ουρες διορισμενων εξω απο τα πολιτικα γραφεια, να βγουν οι δικοι μας για να απολυθουν οι αλλοι, τα γνωστα,δεν αλλαζει τιποτε στη νοοτροπια..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182572
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)