*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858424 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #2142 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 01:52:32 pm »
το ερωτημα ειναι αν ο νεος ασεπ θα προλαβει
α) τη συντελεια του κοσμου
β) την εξορυξη πετρελαιου απο το κατακολο
γ) την κατασκευη γηπεδου απο τον σαουδαραβα ιδιοκτητη στον παναθηναικο
δ) την τιμωρια ελληνα πολιτικου για σκανδαλο
θεωρω πιο πιθανο χρονολογικα να ερθει πρωτα το α ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:57:00 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #2143 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 04:54:10 pm »
απαντησα με p.m., της ειπα οτι τι 13 ειναι η γκαντεμια που με δερνει
εδω πηγα να διοριστω μετα 20 ετη και καταστραφηκε η ελλαδα
ασε που η μανα μου, μου εκανε πλακα,γεννουσε ιδια μερα με τη μαρικα τη μητσοτακη!!!
(ναι εγω και ο κυριακος ιδια μερα)
αντε βρε καλο διορισμο σε ολους, την  ευχη μου ;D ;D ;D

εσυ βρε φταις? και γω νομιζα τοσο καιρο οτι εξαιτιας μου γινονταν ολα. 5 ΑΣΕΠ εδωσα, μαζεψα και την προυπηρεσια και με το που ηταν η σειρα μου να διοριστω απο παντου..."δυστυχως επτωχευσαμεν"!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #2144 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:29:08 pm »
Παιδια για οσους ρωτατε νομιζω οτι ΑΣΕΠ εκ των πραγματων αναβαλεται για 2-4 χρονια .Δηλαδη μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση η οι αναγκες απο τις αποχωρησεις να γινουν πολυ μεγαλες.Ποια συμβουλη δινω και στο ευατο μου; Φορτωθειτε πτυχια μια και πλεον ο δρομος της αναπληρωσης καθισταται πιο δυσκολος λογω του οικονομικου.Και οταν λεμε πτυχια εννοω μεχρι και διδακτορικο εφοσον εχετε την δυνατοτητα.Φυσικα εαν δεν την εχετε η την αρνειστε θα την εχουν αρκετοι αλλοι που θα συμμετεχουν στον διαγωνισμο μαζι σας.
Δυστυχως μαλλον...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:31:15 pm από atem »
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2145 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:35:46 pm »
Στη νομική υπηρεσια της εταιρειας που εργαζομαι ακουσα που ελεγαν  πως εβγαλαν προκηρυξη ΑΣΕΠ για τη Σχολη Δημόσιας Διοικησης !!! (αν αληθευει ή οχι δεν το εχω ψαξει)...παντως πολυ περιεργο αυτο! Ομως αν εχουμε εκλογες και αλλαγη ισως τελος του 2013 να γινει. (υποθεση κανω)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:57:00 »

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #2146 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:41:21 pm »
Στη νομική υπηρεσια της εταιρειας που εργαζομαι ακουσα που ελεγαν  πως εβγαλαν προκηρυξη ΑΣΕΠ για τη Σχολη Δημόσιας Διοικησης !!! (αν αληθευει ή οχι δεν το εχω ψαξει)...παντως πολυ περιεργο αυτο! Ομως αν εχουμε εκλογες και αλλαγη ισως τελος του 2013 να γινει. (υποθεση κανω)
Μαρκο η εκτιμηση σου καλυπτεται απο το σεναριο μου.Αλλα ας μην γελιομαστε διορισμοι του μεγεθους και της συχνοτητας της δεκατιας του 2000 δεν προκειται να υπαρξουν για πολλα πολλα χρονια.Και οι οποιες θεσεις θα καταλαμβανονται απο πολυ ''φορτωμενους'' υποψηφιους ειτε ακαδημαικα ειτε υπηρεσιακα.. Και ο νοων νοειτω..
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2147 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:42:28 pm »
Παιδια για οσους ρωτατε νομιζω οτι ΑΣΕΠ εκ των πραγματων αναβαλεται για 2-4 χρονια .Δηλαδη μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση η οι αναγκες απο τις αποχωρησεις να γινουν πολυ μεγαλες.Ποια συμβουλη δινω και στο ευατο μου; Φορτωθειτε πτυχια μια και πλεον ο δρομος της αναπληρωσης καθισταται πιο δυσκολος λογω του οικονομικου.Και οταν λεμε πτυχια εννοω μεχρι και διδακτορικο εφοσον εχετε την δυνατοτητα.Φυσικα εαν δεν την εχετε η την αρνειστε θα την εχουν αρκετοι αλλοι που θα συμμετεχουν στον διαγωνισμο μαζι σας.
Δυστυχως μαλλον...
Καταρχάς τα πτυχία πολύ μικρή βαθμολογική βοήθεια θα προσφέρουν στον επόμενο ΑΣΕΠ σύμφωνα με το νέο σύστημα (και με το τρέχον σύστημα πάλι μικρές προσαυξήσεις έδιναν). Και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι μία θέση στο δημόσιο αξίζει πια τόσες πολλές θυσίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:44:10 pm από Radius »

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #2148 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:45:58 pm »
Δυστυχως μαλλον...
Καταρχάς τα πτυχία πολύ μικρή βαθμολογική βοήθεια θα προσφέρουν στον επόμενο ΑΣΕΠ σύμφωνα με το νέο σύστημα. Και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι μία θέση στο δημόσιο αξίζει πια τόσες πολλές θυσίες.
Για τις ειδικοτητες των οποιων τα μαθηματα εχουν προσβαση στις Πανελλαδικες αξιξουν οι θυσιες για καποιους λογους τους οποιους αντιλαβου οι περισσοτεροι..  ;D
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2149 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:47:50 pm »

http://www.tanea.gr/Default.aspx?pid=69&la=1&aid=54902

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2150 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:49:56 pm »
Μαρκο η εκτιμηση σου καλυπτεται απο το σεναριο μου.Αλλα ας μην γελιομαστε διορισμοι του μεγεθους και της συχνοτητας της δεκατιας του 2000 δεν προκειται να υπαρξουν για πολλα πολλα χρονια.Και οι οποιες θεσεις θα καταλαμβανονται απο πολυ ''φορτωμενους'' υποψηφιους ειτε ακαδημαικα ειτε υπηρεσιακα.. Και ο νοων νοειτω..

ναι, δεν ειπα κατι  διαφορετικο απο αυτο που ολοι μας λέμε. Απλως, μου εκανε εντυπωση η προκηρυξη ΑΣΕΠ για τη Σχολη Δημοσιας Διοικησης που αργουσε 3 χρονια τωρα.

Συνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #2151 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:52:31 pm »

Ρόζυ, το άρθρο που έβαλες είναι του 2008.
Η νέα προκήρυξη είναι αυτή: http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=49357

Γνώμη μου είναι πάντως πως εφόσον προβούν σε απολύσεις-εφεδρείες σε κάποιους κλάδους, δεν θα κάνουν προσλήψεις εκεί.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2152 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:53:33 pm »

Απρίλιο?....ωχ, ισα που προλαβαινω!!! Εφυγα για φροντιστήριο!!!!  ;D ;D ;D Ευχαριστω πολυ rozy4 !!!!   ;)
Πού θα βρω την ύλη? :'(   SOS παιδια !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:56:03 pm από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2153 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 02:54:48 pm »

Ρόζυ, το άρθρο που έβαλες είναι του 2008.
Η νέα προκήρυξη είναι αυτή: http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=49357

;D ;D ;D
επίκαιρο δηλαδή.
Ευχαριστώ για τη διόρθωση
 :-* :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2154 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 03:34:57 pm »
Δυστυχως μαλλον...
Καταρχάς τα πτυχία πολύ μικρή βαθμολογική βοήθεια θα προσφέρουν στον επόμενο ΑΣΕΠ σύμφωνα με το νέο σύστημα (και με το τρέχον σύστημα πάλι μικρές προσαυξήσεις έδιναν). Και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι μία θέση στο δημόσιο αξίζει πια τόσες πολλές θυσίες.

Συμφωνώ με Radius! Θέλω να ζήσω. Δεν θέλω να χάσω άλλα καλοκαίρια, άλλες εκδρομές με φίλους. Δεν θέλω άλλο να κοιμάμαι ξημερώματα και όλα αυτά για πόσα; άλλα 2,5 μόρια; όχι, ευχαριστώ. Τα διδακτορικά είναι για αυτούς που δεν αισθάνονται άσχημα που δεν θα βγούν έξω με φίλους γιατί έχουν πάθος για αυτό που ψάχνουν και αυτό τους γεμίζει. Εγώ αυτή την στιγμή ό,τι ήθελα να ερευνήσω το ερεύνησα και δεν βλέπω τον λόγο να κλειστώ στους 4 τοίχους για τα επόμενα 3-5 χρόνια απλά και μόνο για μερικά μόρια που θα μετρήσουν σε ένα διαγωνισμό όταν γίνει και αν έχει θέσεις στην ειδικότητα μου.
Άλλο να προτείνεις atem σε κάποιον να πάρει ένα ecdl και άλλο να προτείνεις σε κάποιον να κάνει ολόκληρο διδακτορικό για τα μόρια του ΑΣΕΠ!!!

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #2155 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 03:57:07 pm »
Δυστυχως μαλλον...

Συμφωνώ με Radius! Θέλω να ζήσω. Δεν θέλω να χάσω άλλα καλοκαίρια, άλλες εκδρομές με φίλους. Δεν θέλω άλλο να κοιμάμαι ξημερώματα και όλα αυτά για πόσα; άλλα 2,5 μόρια; όχι, ευχαριστώ. Τα διδακτορικά είναι για αυτούς που δεν αισθάνονται άσχημα που δεν θα βγούν έξω με φίλους γιατί έχουν πάθος για αυτό που ψάχνουν και αυτό τους γεμίζει. Εγώ αυτή την στιγμή ό,τι ήθελα να ερευνήσω το ερεύνησα και δεν βλέπω τον λόγο να κλειστώ στους 4 τοίχους για τα επόμενα 3-5 χρόνια απλά και μόνο για μερικά μόρια που θα μετρήσουν σε ένα διαγωνισμό όταν γίνει και αν έχει θέσεις στην ειδικότητα μου.
Άλλο να προτείνεις atem σε κάποιον να πάρει ένα ecdl και άλλο να προτείνεις σε κάποιον να κάνει ολόκληρο διδακτορικό για τα μόρια του ΑΣΕΠ!!!

Θελεις να ζησεις διοτι μαλλον μπορεις.Αυτο σημαινει οτι στο επιτρεπουν οι ατομικες συνθηκες με κυριοτερη το ''λιπος'' του μπαμπα.Αλλα καποτε και αυτο τελειωνει και εχεις φαει στο μεταξυ 5-6 ΑΣΕΠ φτανεις στα 40 και βλεπεις οτι φως δεν υπαρχει εκτος αν κανεις κατι δραστικο.
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182583
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687