0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απαντησα με p.m., της ειπα οτι τι 13 ειναι η γκαντεμια που με δερνειεδω πηγα να διοριστω μετα 20 ετη και καταστραφηκε η ελλαδαασε που η μανα μου, μου εκανε πλακα,γεννουσε ιδια μερα με τη μαρικα τη μητσοτακη!!!(ναι εγω και ο κυριακος ιδια μερα)αντε βρε καλο διορισμο σε ολους, την ευχη μου
Στη νομική υπηρεσια της εταιρειας που εργαζομαι ακουσα που ελεγαν πως εβγαλαν προκηρυξη ΑΣΕΠ για τη Σχολη Δημόσιας Διοικησης !!! (αν αληθευει ή οχι δεν το εχω ψαξει)...παντως πολυ περιεργο αυτο! Ομως αν εχουμε εκλογες και αλλαγη ισως τελος του 2013 να γινει. (υποθεση κανω)
Παιδια για οσους ρωτατε νομιζω οτι ΑΣΕΠ εκ των πραγματων αναβαλεται για 2-4 χρονια .Δηλαδη μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση η οι αναγκες απο τις αποχωρησεις να γινουν πολυ μεγαλες.Ποια συμβουλη δινω και στο ευατο μου; Φορτωθειτε πτυχια μια και πλεον ο δρομος της αναπληρωσης καθισταται πιο δυσκολος λογω του οικονομικου.Και οταν λεμε πτυχια εννοω μεχρι και διδακτορικο εφοσον εχετε την δυνατοτητα.Φυσικα εαν δεν την εχετε η την αρνειστε θα την εχουν αρκετοι αλλοι που θα συμμετεχουν στον διαγωνισμο μαζι σας. Δυστυχως μαλλον...
Παράθεση από: atem στις Νοεμβρίου 06, 2011, 02:29:08 pmΠαιδια για οσους ρωτατε νομιζω οτι ΑΣΕΠ εκ των πραγματων αναβαλεται για 2-4 χρονια .Δηλαδη μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση η οι αναγκες απο τις αποχωρησεις να γινουν πολυ μεγαλες.Ποια συμβουλη δινω και στο ευατο μου; Φορτωθειτε πτυχια μια και πλεον ο δρομος της αναπληρωσης καθισταται πιο δυσκολος λογω του οικονομικου.Και οταν λεμε πτυχια εννοω μεχρι και διδακτορικο εφοσον εχετε την δυνατοτητα.Φυσικα εαν δεν την εχετε η την αρνειστε θα την εχουν αρκετοι αλλοι που θα συμμετεχουν στον διαγωνισμο μαζι σας. Δυστυχως μαλλον...Καταρχάς τα πτυχία πολύ μικρή βαθμολογική βοήθεια θα προσφέρουν στον επόμενο ΑΣΕΠ σύμφωνα με το νέο σύστημα. Και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι μία θέση στο δημόσιο αξίζει πια τόσες πολλές θυσίες.
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 06, 2011, 02:35:46 pmΣτη νομική υπηρεσια της εταιρειας που εργαζομαι ακουσα που ελεγαν πως εβγαλαν προκηρυξη ΑΣΕΠ για τη Σχολη Δημόσιας Διοικησης !!! (αν αληθευει ή οχι δεν το εχω ψαξει)...παντως πολυ περιεργο αυτο! Ομως αν εχουμε εκλογες και αλλαγη ισως τελος του 2013 να γινει. (υποθεση κανω)Μαρκο η εκτιμηση σου καλυπτεται απο το σεναριο μου.Αλλα ας μην γελιομαστε διορισμοι του μεγεθους και της συχνοτητας της δεκατιας του 2000 δεν προκειται να υπαρξουν για πολλα πολλα χρονια.Και οι οποιες θεσεις θα καταλαμβανονται απο πολυ ''φορτωμενους'' υποψηφιους ειτε ακαδημαικα ειτε υπηρεσιακα.. Και ο νοων νοειτω..
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 06, 2011, 02:35:46 pmΣτη νομική υπηρεσια της εταιρειας που εργαζομαι ακουσα που ελεγαν πως εβγαλαν προκηρυξη ΑΣΕΠ για τη Σχολη Δημόσιας Διοικησης !!! (αν αληθευει ή οχι δεν το εχω ψαξει)...παντως πολυ περιεργο αυτο! Ομως αν εχουμε εκλογες και αλλαγη ισως τελος του 2013 να γινει. (υποθεση κανω)http://www.tanea.gr/Default.aspx?pid=69&la=1&aid=54902
Ρόζυ, το άρθρο που έβαλες είναι του 2008.Η νέα προκήρυξη είναι αυτή: http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=49357
Παράθεση από: atem στις Νοεμβρίου 06, 2011, 02:29:08 pmΠαιδια για οσους ρωτατε νομιζω οτι ΑΣΕΠ εκ των πραγματων αναβαλεται για 2-4 χρονια .Δηλαδη μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση η οι αναγκες απο τις αποχωρησεις να γινουν πολυ μεγαλες.Ποια συμβουλη δινω και στο ευατο μου; Φορτωθειτε πτυχια μια και πλεον ο δρομος της αναπληρωσης καθισταται πιο δυσκολος λογω του οικονομικου.Και οταν λεμε πτυχια εννοω μεχρι και διδακτορικο εφοσον εχετε την δυνατοτητα.Φυσικα εαν δεν την εχετε η την αρνειστε θα την εχουν αρκετοι αλλοι που θα συμμετεχουν στον διαγωνισμο μαζι σας. Δυστυχως μαλλον...Καταρχάς τα πτυχία πολύ μικρή βαθμολογική βοήθεια θα προσφέρουν στον επόμενο ΑΣΕΠ σύμφωνα με το νέο σύστημα (και με το τρέχον σύστημα πάλι μικρές προσαυξήσεις έδιναν). Και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι μία θέση στο δημόσιο αξίζει πια τόσες πολλές θυσίες.
Παράθεση από: Radius στις Νοεμβρίου 06, 2011, 02:42:28 pmΠαράθεση από: atem στις Νοεμβρίου 06, 2011, 02:29:08 pmΠαιδια για οσους ρωτατε νομιζω οτι ΑΣΕΠ εκ των πραγματων αναβαλεται για 2-4 χρονια .Δηλαδη μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση η οι αναγκες απο τις αποχωρησεις να γινουν πολυ μεγαλες.Ποια συμβουλη δινω και στο ευατο μου; Φορτωθειτε πτυχια μια και πλεον ο δρομος της αναπληρωσης καθισταται πιο δυσκολος λογω του οικονομικου.Και οταν λεμε πτυχια εννοω μεχρι και διδακτορικο εφοσον εχετε την δυνατοτητα.Φυσικα εαν δεν την εχετε η την αρνειστε θα την εχουν αρκετοι αλλοι που θα συμμετεχουν στον διαγωνισμο μαζι σας. Δυστυχως μαλλον...Καταρχάς τα πτυχία πολύ μικρή βαθμολογική βοήθεια θα προσφέρουν στον επόμενο ΑΣΕΠ σύμφωνα με το νέο σύστημα (και με το τρέχον σύστημα πάλι μικρές προσαυξήσεις έδιναν). Και κατά δεύτερον δεν νομίζω ότι μία θέση στο δημόσιο αξίζει πια τόσες πολλές θυσίες.Συμφωνώ με Radius! Θέλω να ζήσω. Δεν θέλω να χάσω άλλα καλοκαίρια, άλλες εκδρομές με φίλους. Δεν θέλω άλλο να κοιμάμαι ξημερώματα και όλα αυτά για πόσα; άλλα 2,5 μόρια; όχι, ευχαριστώ. Τα διδακτορικά είναι για αυτούς που δεν αισθάνονται άσχημα που δεν θα βγούν έξω με φίλους γιατί έχουν πάθος για αυτό που ψάχνουν και αυτό τους γεμίζει. Εγώ αυτή την στιγμή ό,τι ήθελα να ερευνήσω το ερεύνησα και δεν βλέπω τον λόγο να κλειστώ στους 4 τοίχους για τα επόμενα 3-5 χρόνια απλά και μόνο για μερικά μόρια που θα μετρήσουν σε ένα διαγωνισμό όταν γίνει και αν έχει θέσεις στην ειδικότητα μου. Άλλο να προτείνεις atem σε κάποιον να πάρει ένα ecdl και άλλο να προτείνεις σε κάποιον να κάνει ολόκληρο διδακτορικό για τα μόρια του ΑΣΕΠ!!!