0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι το Υπουργείο ετοίμαζε πυρετωδώς διαγωνισμό ΑΣΕΠ, αλλά η Τρόικα τον σταμάτησε. Κι έτσι μεταφέρθηκε για το 2013.Ηδη σας ενημέρωσε ο Smet.
Δε διευκρινίστηκε εάν θα είναι αρχές, μέση ή τέλος. Αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι οργανισμός ΑΣΕΠ είναι υπό διάλυση.
Μήπως εφεξής θ'αλλάξει ο τρόπος πρόσληψης; Μήπως η μονιμότητα θα βγει από το λεξιλόγιό μας; Μήπως μέσα σ' όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί θέλουν να περάσουν μέτρα εις βάρος των εργαζομένων; Μήπως πρέπει πάψουμε να είμαστε αφελείς;
Παράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 22, 2011, 10:56:49 pmδηλαδη λες να γινει καμια στραβη και...να διοριστω; εχουμε απομεινει κατι 24μηνιτες φυσικοι(24 νομιζω)πανω που ειχα συνηθισει να εχω τον τιτλο αδιοριστος και να γκρινιαζω,λες να με...ξεβολεψει Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που δεν έκανε ΑΣΕΠ είναι για να μπορέσει να πάρει τους 24μηνίτες των βασικών ειδικοτήτων. Είναι πολύ πιθανό να είσαι διορισμένος το καλοκαίρι...αλλά κράτα κάποιες επιφυλάξεις για να μην απογοητευτείς. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...και ξέρω ότι και το υπουργείο το ήθελε...το θέλει!
δηλαδη λες να γινει καμια στραβη και...να διοριστω; εχουμε απομεινει κατι 24μηνιτες φυσικοι(24 νομιζω)πανω που ειχα συνηθισει να εχω τον τιτλο αδιοριστος και να γκρινιαζω,λες να με...ξεβολεψει
Παράθεση από: faz στις Δεκεμβρίου 22, 2011, 10:47:21 pmΗ δική μου πληροφόρηση είναι ότι το Υπουργείο ετοίμαζε πυρετωδώς διαγωνισμό ΑΣΕΠ, αλλά η Τρόικα τον σταμάτησε. Κι έτσι μεταφέρθηκε για το 2013.Ηδη σας ενημέρωσε ο Smet.Η Διαμαντοπούλου έχει σαφώς ικανότητες αλλά τις εξάντλησε σε ένα εσωκομματικό ανταγωνισμό που απέκτησε απάνθρωπη σκληρότητα…Αν είναι αληθές ότι ήθελε να κάνει ΑΣΕΠ και την σταμάτησε η τρόικα τότε η Διαμαντοπούλου δεν ορρωδεί προ ουδενός… Καταξιώνεται ως η απόλυτη φιλοτομαρίστρια πολιτικός … Σπεκουλάρει με τον διαγωνισμό για να αρπάξει ψήφους απ’ τους απελπισμένους, άνεργους πτυχιούχους. Προσφέρει φρούδες ελπίδες και φτηνή ηθικολογία και τελικά τους ωθεί σε ένα ανεκδιήγητο τσαλαπάτημα για ανύπαρκτες θέσεις... Το χειρότερο είναι ότι επιδίωξε να το καθορίσει σαν ένα είδος αυτοεπιβεβαίωσης (του εκπαιδευτικού) ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για την πιο ανόητη αυτοτιμωρία του…Και το πέτυχε σε κάποιο βαθμό, εξαιτίας της έλλειψης συναδελφικότητας που έφερε ασυνεννοησία στον κόσμο της εκπαίδευσης και κατά συνέπεια αδυναμία για αντίδραση...
Συμφωνώ μαζί σου. Από δω και πέρα θα μιλάμε για ελαστικές μορφές εργασίας. Τις ερωτήσεις δεν τις απηύθυνα σε σένα, απλά αποτελούν δικούς μου προβληματισμούς μετά από κάποιες συναντήσεις με ανθρώπους από διάφορους πολιτικούς χώρους.
Παράθεση από: Lasid στις Δεκεμβρίου 22, 2011, 11:22:40 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 22, 2011, 10:56:49 pmδηλαδη λες να γινει καμια στραβη και...να διοριστω; εχουμε απομεινει κατι 24μηνιτες φυσικοι(24 νομιζω)πανω που ειχα συνηθισει να εχω τον τιτλο αδιοριστος και να γκρινιαζω,λες να με...ξεβολεψει Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που δεν έκανε ΑΣΕΠ είναι για να μπορέσει να πάρει τους 24μηνίτες των βασικών ειδικοτήτων. Είναι πολύ πιθανό να είσαι διορισμένος το καλοκαίρι...αλλά κράτα κάποιες επιφυλάξεις για να μην απογοητευτείς. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...και ξέρω ότι και το υπουργείο το ήθελε...το θέλει! ρε παιδιά πάνω που λέω οτι δε θα ξαναγράψω στο φορουμ και δεν θα ξανασχοληθώ με το ζήτημα διορισμό διότι δεν έρχεται ποτέ , κάτι τέτοια γράφετε και δεν αντέχω , τελικά γράφω.Πιστεύετε ακόμη πως θα γίνουν διορισμοί το καλοκαίρι.Για αρχή καθήστε να δούμε ποιος θα μας κυβερνάει (ας θυμηθούμε τη ΝΔ οχι διορισμοί για 3 χρόνια , να σε κάψω Γιάννη να σε αλέιψω λάδι ).
Kαι εγω στους εναπομειναντες 24 μηνιτες ανηκω.Θεωρώ οτι θα γίνουν κανονικά οι διορισμοί των ασεπιτών ανεξαρτήτως ποιος θα εκλεγεί.Αλλά επειδή πριν τις εκλογές η Διαμαντοπ έλεγε θα διόριζε με 16 μήνες προυπηρεσία αλλά είδαμε τελικά τι έγινε , έτσι πιστεύω πως και ο Αρης που διατείνεται πως δε θα καταργήσει το 24 μηνο διότι είναι νόμος τους θα το ξεχάσει μετά τις εκλογές.Παλιά μου τέχνη κόσκινο.Τους μάθαμε πλέον τους πολιτικούς.
Άλλο να μην πάρει κανέναν σε άλλους τομείς του δημοσίου και άλλο να μην πάρει καθόλου εκπαιδευτικούς.Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι δε γίνεται, ακόμα κι αν έγιναν και θα γίνουν κι άλλες συγχωνεύσεις. Όμως, όσοι δικαιούνται ήδη διορισμού δε γίνεται να μη διοριστούν, επειδή η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δε θα κάνει διορισμούς. Αν δεν τους κάνει η κυβέρνηση, θα γίνουν με δικαστική εντολή. Τι τους πληρώνουμε τους δικηγόρους;