0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη συγνωμη για να καταλαβω.....εγω που ειμαι πε02 αλλα δεν εχω ειδικοτητα ειδικης αγωγης θα μπορω να συμμετασχω??ακατανοητα πραγματα!!!!εγω ξερω το παιδαγωγικο τμημα ειδικης αγωγης πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης......για τη δευτεροβαθμια δεν το γνωριζω!!!!δε μπορω να καταλαβω για μια ακομη φορα τι συμβαινει παλι!!!απαραδεκτοι!
Το ερώτημα όμως είναι για την δευτεροβάθμια, εφόσον δεν υπάρχει βασικό πτυχίο ειδικής αγωγής, ποιός θεωρείται κατάλληλος να συμμετάσχει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό; Και πολύ περισσότερο όταν πχ την επάρκεια των σεμιναρίων την έχει αμφισβητήσει το ίδιο το Υπουργείο, γι' αυτό και τα κατάργησε.
αυτοι που εβγαλαν την προκηρυξη κ αναφερθηκε η ειδικοτητα μου πε02 γνωριζουν οτι εγω και οι παρομοιοι συναδελφοι μου δε μπορουν ουτε εχουν το δικαιωμα να συμμετεχουν?
και κατι ακομη....οι συναδελφοι -για μενα αξιοι επιβραβευσης για το εργο τους-που εχουν ειδικοτητα στην ειδικη αγωγη πως εχουν το δικαιωμα να συμμετεχουν στο γενικο διαγωνισμο ασεπ στον οποιο εγω εχω το δικαιωμα με το πτυχιο μου να συμμετεχω??αυτοι δηλαδη δεν ειναι κορακια?