0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Μαρτίου 30, 2011, 04:03:27 pmΠαράθεση από: kalia_ στις Μαρτίου 30, 2011, 09:10:17 amΔυστυχώς αντί να ενισχυθεί η διδασκαλία της
Παράθεση από: kalia_ στις Μαρτίου 30, 2011, 09:10:17 amΔυστυχώς αντί να ενισχυθεί η διδασκαλία της
Δυστυχώς αντί να ενισχυθεί η διδασκαλία της
Συνάδελφοι καλησπέρα και απο μένα, θέλω να επισημάνω τα εξής:α) είναι θετικό που εντασσόμαστε στην Α λυκείου, ισότιμα με φυσικούς και χημικούς όπως φαίνεται στο παράρτημα.β) όπως και να γίνει οι επιστήμες υγείας πάντα θα βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μαθητών, συνεπώς πιστεύω ότι οι 4 ώρες στη Γ λυκείου είναι δεδομένες, άσχετα εάν αυτοί που ενδιαφέρονται για πολυτεχνικές σχολές θα επιλέγουν πληροφορική.γ) στη
Ίσως η θέση μου είναι αρκετά αισιόδοξη, αλλά εμείς οι βιολόγοι ας μη ξεχνάμε έχουμε αρκετά γονίδια ανθεκτικότητας..
α) είναι θετικό που εντασσόμαστε στην Α λυκείου, ισότιμα με φυσικούς και χημικούς όπως φαίνεται στο παράρτημα.
Τείνω να συμφωνήσω με oparin..ενδεχομένως να μας βγει σε καλό. Ενδεχομένως να καλύπτονται πλέον και οι 21 ώρες σε ένα μόνο σχολείο, χωρίς ανάθεση άλλων μαθημάτων πλην
gas11 Παραπάνω ανέφερα το συλλογισμό μου, εννοείται χωρίς να πετάω στα σύννεφα και για να το πάω και λίγο παρακάτω η ευθύνη των