0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αχρηστια καποιων μονιμων δεν εγγυται στην ελλειπη ικανοτητα διδασκαλιας πχ ενος βιολογου στο να διδαξει γεωγραφια β γυμνασιου αλλα στην ελλειψη θελησεως. Αν δεν αγαπας ...
Αν και εκτός θέματος μια παρατήρηση... τα ορθογραφικά στο κείμενο είναι ότι και το σαρδάμ στην προφορική έκφραση. Αναιρούν την αξιοπιστία του ομιλούντος και τελικά τον εκθέτουν! (κοτζάμ πρωθυπουργός και για ένα ψιλοσαρδάμ αυτομπινελικώθηκε εσείς οι ανορθόγραφοι εκπαιδευτικοί δε χαμπαριάζετε με το τίποτα βρε παιδιά )
Εντάξει δεν είναι υποχρέωση των μονίμων να ενημερώνονται για τα εργασιακά των αναπληρωτών.
Αυτα κανει η προσήλωση μονο σε ενα αντικειμενο και οχι η σφαιρική μόρφωση.
μακάρι να γίνουν όλοι συμβασιούχοι να κατέβει λιγάκι η μύτη των μονίμων που έχει φτάσει στη στρατόσφαιρα Πόσο το χάρηκα για κάτι άχρηστα και προκλητικά τυπάκια (πρώην) σχολικούς φύλακες που πεταχτήκανε στον καιάδα... θυμάμαι τόλμησα μια φορά να χτυπήσω το κουδούνι (είχα κλειδί) για να μου ανοίξει η φύλακας, βροχή, εγώ με την ομπρέλα και 2 τσαντάρες σε κάθε χέρι έτοιμη να σωριαστώ. Φτάνει λοιπόν, με το ξανθό πλατινέ μαλάκι της ολίγον βαριεστημένη, με κάπως βαρύ περπάτημα (μην ξεχνιόμαστε ως παλιά ο μισθός της ξεπερνούσε το μισθό από τους μισούς καθηγητές του σχολείου) και μου λέει πολύ ερειστικά (αλλά στον πληθυντικό) "κουραστήκατε να βγάλετε το κλειδί σας να ανοίξετε;" Σιγά μη κλάψω που θα απολυθούνε κάτι τέτοια ζώα!
Παράθεση από: mous στις Ιουλίου 26, 2013, 06:27:59 pmμακάρι να γίνουν όλοι συμβασιούχοι να κατέβει λιγάκι η μύτη των μονίμων που έχει φτάσει στη στρατόσφαιρα Πόσο το χάρηκα για κάτι άχρηστα και προκλητικά τυπάκια (πρώην) σχολικούς φύλακες που πεταχτήκανε στον καιάδα... θυμάμαι τόλμησα μια φορά να χτυπήσω το κουδούνι (είχα κλειδί) για να μου ανοίξει η φύλακας, βροχή, εγώ με την ομπρέλα και 2 τσαντάρες σε κάθε χέρι έτοιμη να σωριαστώ. Φτάνει λοιπόν, με το ξανθό πλατινέ μαλάκι της ολίγον βαριεστημένη, με κάπως βαρύ περπάτημα (μην ξεχνιόμαστε ως παλιά ο μισθός της ξεπερνούσε το μισθό από τους μισούς καθηγητές του σχολείου) και μου λέει πολύ ερειστικά (αλλά στον πληθυντικό) "κουραστήκατε να βγάλετε το κλειδί σας να ανοίξετε;" Σιγά μη κλάψω που θα απολυθούνε κάτι τέτοια ζώα!Δεν ξερω για τους μονιμους αλλά εμεις διορισμο - μονιμοτητα .....
Παράθεση από: anixia στις Ιουλίου 26, 2013, 06:31:35 pmΠαράθεση από: mous στις Ιουλίου 26, 2013, 06:27:59 pmμακάρι να γίνουν όλοι συμβασιούχοι να κατέβει λιγάκι η μύτη των μονίμων που έχει φτάσει στη στρατόσφαιρα Πόσο το χάρηκα για κάτι άχρηστα και προκλητικά τυπάκια (πρώην) σχολικούς φύλακες που πεταχτήκανε στον καιάδα... θυμάμαι τόλμησα μια φορά να χτυπήσω το κουδούνι (είχα κλειδί) για να μου ανοίξει η φύλακας, βροχή, εγώ με την ομπρέλα και 2 τσαντάρες σε κάθε χέρι έτοιμη να σωριαστώ. Φτάνει λοιπόν, με το ξανθό πλατινέ μαλάκι της ολίγον βαριεστημένη, με κάπως βαρύ περπάτημα (μην ξεχνιόμαστε ως παλιά ο μισθός της ξεπερνούσε το μισθό από τους μισούς καθηγητές του σχολείου) και μου λέει πολύ ερειστικά (αλλά στον πληθυντικό) "κουραστήκατε να βγάλετε το κλειδί σας να ανοίξετε;" Σιγά μη κλάψω που θα απολυθούνε κάτι τέτοια ζώα!Δεν ξερω για τους μονιμους αλλά εμεις διορισμο - μονιμοτητα ..... Δεν ξέρω αν δέχεστε και... διορισμένους στην παρέα σας (έτσι όπως γίναμε κι εμείς, σιγά τα αυγά), αλλά όταν με το καλό ξαναγίνουν εξετάσεις ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, έχω τη φριχτή υποψία ότι το να εξασφαλίσεις διορισμό, θα 'ναι πιο δύσκολο από το να γίνεις αποδεκτός στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αστροναυτών της NASA.