0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 02, 2013, 08:54:30 pmΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 02, 2013, 08:52:20 pmΠιστεύετε πως ήταν δίκαιη σαν ιδέα;ΌχιΣε ευχαριστώ για την απάντησή σου γιατί ήταν ειλικρινής..
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 02, 2013, 08:52:20 pmΠιστεύετε πως ήταν δίκαιη σαν ιδέα;Όχι
Πιστεύετε πως ήταν δίκαιη σαν ιδέα;
Δεν έχω στοιχεία να παραθέσω γι αυτό και δεν επιμένω. Αν έχεις εσύ μπορείς να τα εκθέσεις ώστε να πεισθούμε. Εγώ μένω στο γεγονός που μπορώ να αποδείξω. Ότι για σειρά ετών γινόταν αυτή η αδικία. Ήταν για γέλια και για κλάματα να βλέπεις τον Γεωλόγο με την ύλη των 50 σελίδων και χωρίς διδακτικό αντικείμενο στην ουσία, να διαγωνίζεται για τις ίδιες θέσεις με εσένα. Τεσπα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, καλό σας βράδυ..
και ποιοι εκαναν τις ώρες αυτές οεο ;
Αλλά ακόμη και στα πιλοτικά, οι ΦΕ είχαν το ωρολόγιο πρόγραμμα των γενικών γυμνασίων.
και εν μέσω των ευγενών αντιπαραθέσεων , εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους σας και καλή τύχη. πάω για ξεκούραση, να πάμε επιτέλους για διακοπές από αύριο και fb ( family business ). να κάνουμε και την μίας ώρας εκδρομή την άλλη εβδομάδα στο μαγευτικό αξιοθέατο της δευτεροβάθμιας της περιοχής ( ευγενή προσφορά του υπουργείου ) για την περίφημη αίτηση. τα ξαναλέμε. προς το παρόν
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 02, 2013, 09:12:46 pmΔεν έχω στοιχεία να παραθέσω γι αυτό και δεν επιμένω. Αν έχεις εσύ μπορείς να τα εκθέσεις ώστε να πεισθούμε. Εγώ μένω στο γεγονός που μπορώ να αποδείξω. Ότι για σειρά ετών γινόταν αυτή η αδικία. Ήταν για γέλια και για κλάματα να βλέπεις τον Γεωλόγο με την ύλη των 50 σελίδων και χωρίς διδακτικό αντικείμενο στην ουσία, να διαγωνίζεται για τις ίδιες θέσεις με εσένα. Τεσπα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, καλό σας βράδυ..Είπα κι εγώ, δε θα τα "ακούγαμε" κι εμείς;Είχα αρχίσει να ανησυχώ...
Δεν έχω στοιχεία να παραθέσω γι αυτό και δεν επιμένω. Αν έχεις εσύ μπορείς να τα εκθέσεις ώστε να πεισθούμε.
Αν ηταν τα κενα βάσει των οποίων πραγματοποιήθηκαν μεταθεσεις δε θα έπαιρναν τόσοι χημικοι μετάθεση αφου δεν υπήρχαν κενές οργανικες. Στην περιοχή μου ήρθαν 4βιολογοι και 3 χημικοι και τα οργανικα κενα ηταν 6 φυσικων 2 χημικών και 2βιολογων